|
|
| נשלח ב-14/5/2020 10:52 |
|
| |
האם גל החום המתקרב, יגרום לצמצם את נגיף?
שאלה הן למומחי אפידמיולוגי'ה שבפורום והן לספקולנטים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 10:55 |
|
| |
כספקולטן-אני מקווה שכן, וזה גם חלק מההסבר לענ"ד לירידה בקורונה בחודש האחרון למרות ההקלות בסגר.
אם כי, פורסם מחקר קנדי שטוען שלחום אין כמעט השפעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 16:04 |
|
| |
ממה שקראתי לפי נתונים ראשוניים אין השפעה דרמטית בצל. אם כי הנגיף מצליח לשרוד פחות זמן על משטחים. אבל תחת קרני השמש הנגיף לא מצליח לשרוד אפילו שבריר שניה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 16:12 |
|
| |
המפוחדים יישארו מפוחדים - - - הנתונים החדשים, המעודכנים, יחלפו מול עיניהם ולא ירצו לראות
הם יחפשו ויחפשו, ובוודאי יאתרו איזה דוקטור סטונדנט בקצה העולם שעדיין מזהיר מפני נתונים מפחידים...
אחים לדעה: בעבר היו כותבים הרבנים בעידנא דריתחא לא תקפ"ץ = לא תקום פעמיים צרה; לא יהיה 'גל שני' !הרגיעו את נפשכם הצמאה לרוחניות, לקהילתיות !!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 16:13 |
|
| |
תלוי מה הוא יחליט. אם הוא ירצה, הוא יצמצם ואם לא אז לא.
* 'הוא' הכוונה למי שברא את גל החום. יש לו שליחים רבים, והוא יעשה את מה שיחליט באמצעות של אחד מהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 16:19 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | המפוחדים יישארו מפוחדים - - - הנתונים החדשים, המעודכנים, יחלפו מול עיניהם ולא ירצו לראות
הם יחפשו ויחפשו, ובוודאי יאתרו איזה דוקטור סטונדנט בקצה העולם שעדיין מזהיר מפני נתונים מפחידים...
אחים לדעה: בעבר היו כותבים הרבנים בעידנא דריתחא לא תקפ"ץ = לא תקום פעמיים צרה; לא יהיה 'גל שני' !הרגיעו את נפשכם הצמאה לרוחניות, לקהילתיות !! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 16:39 |
|
| |
לא יודע אבל גם מדינות חמות מאוד כמו סעודיה סובלים מהנגיף הזה אז לא נראה לי שיש לחום השפעה משמעותית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 16:46 |
|
| |
יש מאמר ברוטר, של בחור שניתח נתונים מכל העולם, הוא טוען שיש מתאם ברור בין מקומות עם קרינת uv גבוהה, לעוצמה פחותה של הנגיף. לו יהי. מקורנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 18:08 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  |
יש מאמר ברוטר, של בחור שניתח נתונים מכל העולם, הוא טוען שיש מתאם ברור בין מקומות עם קרינת uv גבוהה, לעוצמה פחותה של הנגיף. לו יהי. מקור |
|
מערכת הביטחון פירסמה הערכה שהגל השני יגיע בספטמבר. מעניין על סמך מה ההערכות האלו? ועוד דבר מעניין לדעת כמה זמן אדם יכול להיות נשא של הנגיף. האם יש תקופה של נשאות ואז או שהחולה מת או שהנגיף נעלם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 18:54 |
|
| |
momeir
| יוחנןש כתב: |  | המפוחדים יישארו מפוחדים - - - הרגיעו את נפשכם הצמאה לרוחניות, לקהילתיות !! |
|
מחקרים רבים אכן מראים שקהילתיות היא גורם משמעותי לתוחלת חיים גבוהה עם תפקודיות טובה בגיל השלישי. אינסוף מחקרים מראים שוב ושוב שלקהילתיות ולמשפחתיות בין דורית, כמו גם למצב הנפשי של שמחה, יש השפעה על הבריאות הרבה יותר מתזונה ופעילות גופנית. החברה הדתית והחרדית הן חברות מאוד קהילתיות. כלומר יש להן 'אורח חיים' בריא! הפגע של הקורונה בסופו של דבר פוגע בבריאות של כולם.
תוקן על ידי momeir ב- 14/05/2020 18:54:30
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 19:38 |
|
| |
https://m.ynet.co.il/Articles/5730802 תגובה מעניינת לכתבה בynet: נחוץ ניתוח מדעי ולא ניתוח חשבונאי שאיננו מדע ואיננו מועיל מכון ויצמן חתר תמיד להגיע לחקר הדברים, וצוות 'החשבונאות' איננו מביא לו כבוד. עובדת יסוד בולטת: 90% מסין לא נפגעה מהקורונה 'החזקה' - ולא מדובר ב'בידוד ווהאן'. ההסבר המתבקש: שני גלי תחלואה, אחד של קורונה 'עדינה' ואחד של קורונה קטלנית. האחד ממרכז סין, השני ממרכז ווהאן, אשר מתאבכים זה בזה. שני הגלים נפוצו בעולם: הראשון עדין ולא מורגש, השני קטלני. הראשון מתבטא בחום חד-יומי וחולשה. השני - קורונה רבתי. נוגדנים של האחד מסייעים לחיסון מהשני והתסמינים קלים ביותר אם בכלל. רבים כנראה חוסנו בגל א' ואדישים לגל ב'. עכשיו הגיעה העת לעבוד: בדיקות סרולוגיות נרחבות לאיתור כל מי שנדבק בסוג א' או ב', ומאמץ לזהות את ההבדלים ב- DNA בין השנים, ומעגלי החיסון כנגדם. בהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|