לעולם אל תנסה לעשות זאת בעצמך דרך האימייל הפרטי שלך, תוך זמן קצר תכנס לרשימה השחורה של מפיצי ספאם, ואז האימייל שלך יהיה חסום בכל מקום בעולם, רק להשתמש בחברות המיועדות לכך.
סוף לאדישות כתב פותחים קבוצה ב'גוגל קבוצות' ויוצרים רשימת תפוצה.
במה זה כרוך? תהליך פשוט.
נשלח ב-15/5/2020 09:31
סוףלאדישות כתב:
פותחים קבוצה ב'גוגל קבוצות' ויוצרים רשימת תפוצה.
תהליך פשוט.
צדיק ,למה הכונה ? איך וכמה עולה?
נשלח ב-15/5/2020 15:10
חסדא כתב:
תהליך פשוט.
צדיק ,למה הכונה ? איך וכמה עולה?
הוא התכוון לקבוצות גוגל והם חינם, תעשה חיפוש. הבעיה היא שלא תוכל להוסיף את כולם לרשימת התפוצה בבת אחת. אם כבר השתמש בשירות העסקי של גוגל, שם תוכל בקלות ליצור רשימת תפוצה. כמה דולרים בודדים לחודש ואם אתה צריך משהו לטווח ארוך וממותג יתכן שווה לך.
איך כל מיני פירסמות וכו, מכירים את כתובות המייל שלי ושלכם ואיך הם מצליחים לשלוח ליותר אנשי קשר ממה שגוגל מאשר ? כמה כאן באשכול הציעו שאפשר לקנות דרך חברה [מסר?] אישור שליחה מוגלדת , דוקא דברתי איתם ואמרו לי שהם נותנים שירות רק למי שקיבל אישור מכל אנשי הקשר ,ברגע שהם רואים ריבוי ספאמים הם חוסמים ,אז מה כל המפרסמים האחרים עושים ?
נשלח ב-26/12/2020 21:03
איני_מכיר
סוףלאדישות כתב:
תהליך פשוט.
בסמארטפון לא ניתן לשלוח ב"רשימת נמענים נסתרת" רק דרך המחשב
נשלח ב-26/12/2020 23:42
איך כל מיני פירסמות וכו, מכירים את כתובות המייל שלי ושלכם ואיך הם מצליחים לשלוח ליותר אנשי קשר ממה שגוגל מאשר ? כמה כאן באשכול הציעו שאפשר לקנות דרך חברה [מסר?] אישור שליחה מוגלדת , דוקא דברתי איתם ואמרו לי שהם נותנים שירות רק למי שקיבל אישור מכל אנשי הקשר ,ברגע שהם רואים ריבוי ספאמים הם חוסמים ,אז מה כל המפרסמים האחרים עושים ?