בית פורומים בחדרי חרדים

בהלה במודיעין עילית: 8 מבני המשפחה נדבקו בקורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/5/2020 11:54 לינק ישיר 
בהלה במודיעין עילית: 8 מבני המשפחה נדבקו בקורונה

האם גל שני בפתח? בהלה במודיעין עילית: שמונה נפשות ממשפחה המונה 11 ילדים וזוג הורים, נדבקו בנגיף הקורונה • הם פונו למלונית בניר עציון

על אף ההקלות והתחושה שנגיף הקורנה מאחורינו, מסתבר שהמצב עדיין לא כך. ל'בחדרי חרדים' נודע, כי משפחה במודיעין עילית בת אחד עשר ילדים ושני הורים, כששמונה מתוך בני המשפחה התבררו כחולי קורנה,

מהפרטים עולה, כי המשפחה נדבקה בעקבות אחד מבני המשפחה שהתברר כחיובי בתחילת השבוע. בעקבות כך ערכו כל בני המשפחה בדיקה והתבררו כחיוביים לנגיף.

בשל הרצון של המשפחה למנוע בהלה בשכונה, עברו אתמול (חמישי) כל המשפחה למלונית. הם פונו בטנדרים למלון בניר עציון.

באם הקורונה עדיין נמצאת איתנו, מבקשים הרבנים שוב ושוב לא להקל ראש ולשמור על הכללים של מרחק שני מטר וחבישת מסכות, שמתבררים בהרבה מהמקרים כמצילי חיים.

https://www.bhol.co.il/news/1100703

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2020 12:08 לינק ישיר 

מחלוקת אם זה עקבתא דגל ראשון או אתחלתא דגל שני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2020 12:11 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה? היה גל ראשון? חשבנו שזה "רק שפעת"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2020 12:27 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה אתה שמפרשן כך את מה שאמרתי.
לא אמרתי דבר כזה בשום מקום!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2020 13:50 לינק ישיר 

הסקופים עם נתוני הקורונה בערים החרדיות: ב-3 הימים האחרונים נוספו בי-ם 15 חולים. בני ברק 4. בית שמש 7. מודיעין עילית 6. בביתר עילית ובאלעד לא נוספו חולים חדשים.

https://twitter.com/Haskupim/status/1261243638295793665

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2020 14:03 לינק ישיר 
מה המצב בירושלים

כמה מתוכם בשכונות החרדיות

שמעתי שכל הנבדקים ממזרח העיר

מי יכול לאשר או להכחיש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2020 16:14 לינק ישיר 
קלעפער

תמניא_אפי כתב:
מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה אתה שמפרשן כך את מה שאמרתי.
לא אמרתי דבר כזה בשום מקום!

נשלח מהאנדרואיד שלי

כבר עמדנו על המניפולציות והשקרים שלך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2020 16:24 לינק ישיר 

בתל אביב 7 חולים ובגבעתיים 2

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2020 17:27 לינק ישיר 

מורה בבית הספר נבון ברחובות אובחנה כחולה בקורונה, לאחר בדיקה התברר כי היא באה במגע עם שתי כיתות המונות 52 ילדים - שיידרשו בבידוד עד ל-27 במאי. מכיוון שהמורה באה במגע גם עם אנשי צוות בבית ספר הוחלט כי לא יתקיימו לימודים כלל במוסד החינוכי מיום ראשון הקרוב ועד 27 במאי. הודעה נמסרה להורי התלמידים.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5731388,00.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2020 17:29 לינק ישיר 
ביתשמשניק

נוירולוג כתב:

האם גל שני בפתח? בהלה במודיעין עילית: שמונה נפשות ממשפחה המונה 11 ילדים וזוג הורים, נדבקו בנגיף הקורונה • הם פונו למלונית בניר עציון

על אף ההקלות והתחושה שנגיף הקורנה מאחורינו, מסתבר שהמצב עדיין לא כך. ל'בחדרי חרדים' נודע, כי משפחה במודיעין עילית בת אחד עשר ילדים ושני הורים, כששמונה מתוך בני המשפחה התבררו כחולי קורנה,

מהפרטים עולה, כי המשפחה נדבקה בעקבות אחד מבני המשפחה שהתברר כחיובי בתחילת השבוע. בעקבות כך ערכו כל בני המשפחה בדיקה והתבררו כחיוביים לנגיף.

בשל הרצון של המשפחה למנוע בהלה בשכונה, עברו אתמול (חמישי) כל המשפחה למלונית. הם פונו בטנדרים למלון בניר עציון.

באם הקורונה עדיין נמצאת איתנו, מבקשים הרבנים שוב ושוב לא להקל ראש ולשמור על הכללים של מרחק שני מטר וחבישת מסכות, שמתבררים בהרבה מהמקרים כמצילי חיים.

https://www.bhol.co.il/news/1100703

בהמשך לפרסום על משפחה שנדבקה במודיעין עילית, לדברי גורמים בעיריית מו"ע מדובר על משפחה בה היו חולי קורונה כבר מחג הפסח והמשפחה שמרה על כללי הבידוד מאז, בתחילת השבוע נבדקו ונמצאו עוד 4 חולים בין ילדי המשפחה (הקו החרדי).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2020 17:51 לינק ישיר 

מעניין, כי בארה"ב ישנה תופעה כי בברוקלין החרדית ובניו ג'רזי החרדית - נעצרה המגיפה, ואילו בארה"ב הכללית, ובפרט במעוזי השחורים (סליחה: אפרו-אמריקאים), יש עכשיו מגיפה המונית.
ואנחנו קיווינו, כי המגיפה נעצרה לא רק בקרב החרדים אלא בקרב כלל האוכלוסיה היהודית בארץ הקודש. 

אולי ההגדרה הנכונה כמו שכתב לעיל: עקבתא דמגיפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2020 17:55 לינק ישיר 

זאת אומרת שפתיחת מוסדות החינוך זה קולא המביאה לידי חומרא כי ברגע שמתגלה חולה קורונה בתוך המוסד אז הרבה אנשים יישלחו לבידוד שזה יותר גרוע מהמצב הקיים..

במצב הקיים חולה קורונה שמתגלה מחייב בידוד לבני המשפחה ועוד כמה אנשים מסביב. במוסד חינוכי כל חולה קורונה שיתגלה יכול לגרום ל50+ אנשים להיכנס לבידוד.

בקיצור בלאגן

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 15/05/2020 17:57:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 14:36 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בהלה במודיעין עילית: 8 מבני המשפחה נדבקו בקורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext