| נשלח ב-11/6/2020 17:45 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | אגב, שאלה- איך אני מגיבה שיראו לאיזו תגובה עניתי? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 17:53 |
|
| |
לחרדים יש מכובדות וכללים מסוימים, כמו שלובשים שחור לבן וחליפה וכובע, בחור רווק אמור ללמוד עד שימצא שידוך וזה יכול לקחת שנים, בחורות קצת יותר מקפידות על הליכות צניעות, יש עוד כמה, לא הרבה, וזה לא מכביד, אם לא היה שידוך בעולם היינו חוסכים את זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 21:52 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | לגבי מה שאמרת על זה שאתה מפחד שאחרי שתיפגש כמה פעמים זה לא יילך, אני כל כך מבינה את זה- למרות שלא נפגשתי עדיין, אבל יש לי חברה שנפגשת ואני יודעת במה מדובר... ולמה חרדת נטישה? כמובן אם אפשר לשאול... |
|
נכון, זה קשה לאנשים ברמות שונות. לכולם בסופו של דבר יש חרדת נטישה השאלה באיזו רמה. הכי קשה זה שכבר מפתחים קשר ריגשי אינטימי ואז מסיבות מסויימות מחליטים להפסיק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 21:55 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | תודה על קבלת הפנים... אני אישית, לא התחלתי שידוכים, אבל אני מתחילה אוטוטו... אח שלי בסוף הזמן הזה מתחיל לשמוע, נראה איך זה ילך...בעזרת ה' מקווה שילך מהר, הוא אחלה בחור- חוץ מזה שאני רוצה כבר להתחתן..  |
|
יפה. שיהיה הרבה בהצלחה. אין תכלס סיבה שתחכי לאחים אם את באמת מרגישה בשלה. לגבי מה שכתבת על ההיסטוריה שלך, בואי לא נחיה באשליות, אם נגיד בחורה נשרה והתנסתה בדברים שבחורת סמינר נורמלית לא התנסתה אז מן הסתם פחות בחורים ירצו אותה והיא תצטרך לפנות יותר לסגנון מודרני וכדומה. כדי שזה לא ישמע מייאש רק אומר שלפעמים מוצאים יהלומים במקומות הכי לא צפויים ויכול להיות שהשם העביר אותך במסע מסויים כדי שתדכימי בעתיד לשמוע הצעה של בעלך לעתיד שאחרת בחיים לא היית מתייחסת אליה! בקיצור צריך הרבה ביטחון ותאמיני לי שאחרי שתיים שלוש בחורים תגלי שהבירורים זה בדיחה ואם ממש מוצאים חן בעיני השני אז גם "עקרונות" מתגלים כגמישים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2020 02:01 |
|
| |
סטאטית
אני עברתי דברים שבת סמינר בכללי לא עוברת, ב"ה- יצאתי בשלום, לא נשרתי- אני במסגרת של סמינר, המראה החיצוני שלי הוא לא כמו של אחת שנשרה- שזה המזל שלי, והרבה זה בזכות ההורים שלי שלא נתנו לי להגיע לשם... לגבי מה שאמרת- סגנון מודרני, אני מפחדת מזה... לא רוצה בחור עם סמארטפון, אני לא מחזיקה סמארטפון ב"ה!! היה לי וזרקתי אותו, אצל בחורים מודרניים בד"כ יש את כל הדברים האלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2020 02:41 |
|
| |
בס"ד אלו חששות מובנים...וכל הכבוד לך שהתחזקת:) אבל אל תשכחי שכמו שאת כזו ברור יש גם בחורים כאלו, שהייתה להם ירידה ואז עליה והם מדהימים ומיוחדים... וגם יש אופציה של חוזרים בתשובה בגיל צעיר...  מה שלא יהיה אין לך מה לחשוש כ"כ ה' כבר מחליט מי יהיה החתן שלך את רק צריכה להתלבש יפה ולצאת מהבית(;
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/06/2020 02:43:25
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2020 02:43 |
|
| |
בס"ד או לעשות את "ניסוי בת שלמה במגדל" להישאר בבית ולראות מי ידפוק לו...ולתת לו צ'אנס לדייט אחד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2020 02:57 |
|
| |
| סטאטית כתב: |  |
אני אחת שהתמודדתי עם כמה דברים בחיים, ויש דברים שהלוואי ויכולתי למחוק- מהראש שלי ומהראש של כל אלו שיודעים מזה... אני מפחדת שיבוא יום ויהיה בחור שאני ממש אתחבר אליו וזה יזרום, ואז יבוא מישהו ויאמר משהו על העבר שלי- והבחור יוריד, זה יהרוס אותי...
|
|
אני מבקש להזכיר לך שגם אם מישהו יהרוס כביכול... תדעי שה' מכוון את הדברים ואין מה לדאוג בכלל!
מי שה' יעד עבורך אזי גם אם מישהו ילכלך מהעבר, זה לא יזיק ולא יפריע.
אני כותב את זה כאחד שעבר הרבה מאוד ואין לי בכלל ביטחון שאתחתן שוב אבל אני יודע ומשריש בלבי שיש מנהיג לעולם ומחפש את הטובה שלנו במובן הרחב והצודק ביותר ויש לו את החישובים שלו שהם הם הצדק האבסולוטי! גם אם אנחנו חושבים או נראה לנו אחרת.
אמנם זה קל לכתוב אבל במצבים קשים זה צריך לעמוד לנו מול העיניים ולחזק אותנו.
כל טוב
תוקן על ידי גרושי ב- 12/06/2020 02:57:26
|
|
|
|
|