|
|
| נשלח ב-14/6/2020 00:38 |
|
| |
מרצים משלנו? שגבר יתחתן עם אישה בלי עדים ויביא ילדים? מלך שכובל את ביתו במגדל בודד? זה מריח נצרות מקילומטר.. (רק לשנות את השם שלה לרפונזל)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 01:00 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | סיפור מוזר ו"לא יהודי" בעליל, כנראה בא ממקורות נוצריים ששם יש הרבה סיפורים כאלה... |
|
זה סיפור ידוע ומפורסם. שלמה ראה ברוח הקודש שביתו עתידה להינשא לאדם מסוים- לא זוכרת מה היה לו ומה היה בעייתי בו מבחינת שלמה, ואז שלמה בנה לה מגדל גבוה ושם אותה שם, אותו אדם המיועד לה, הלך לישון בתוף פגר של בהמה, כדי להתחמם, בא נשר, תפס את הפגר ובתוכו אותו אדם ועף אל המגדל, כשקם אותו אחד, מצא שם את ביתו של שלמה... זה תקציר הסיפור לפי מה שאני וכרת, מקווה שלא השמטתי/שיניתי פרטים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 01:02 |
|
| |
אם אנשים היו מכירים את סיפורי התנ"ך כמו שהם מכירים את סיפורי האגדות האלה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 01:14 |
|
| |
חבר'ה.. לא קשור לשידוכים, אבל אני צריכה עזרה:
אני באמצע לעשות עבודה, אני צריכה להביא דוגמאות למשהו שעשו אבותינו בעבר ואיך זה התבטא והשפיע על הדורות הבאים.. מה שכבר עשיתי זה: 1. עקידת יצחק=חנה ושבעת בניה 2. יוסף ואשת פוטיפר= סיפור שהיה עם הרב שלום שרעבי, מעשה ממש דומה 3. רחל אימנו והשתיקה= סיפור על שתיקה אני מחפשת עוד דוגמא בסגנון... איזה שהוא ניסיון או כח שאבותינו העבירו לנו ואיך זה מתבטא- באיזה מעשה/סיפור מהדורות האחרונים...
תודה מראש...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 01:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 12:34 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| סתםבחור כתב: |  |
|
|
חחחח... ה' יעזור...אמא שלי אומרת לי תמיד שהיא מקווה שהשידוך לא יבוא דרך שדכנית...
|
|
רוב השידוכים מתקבלים משדכניות אבל רוב השידוכים שנסגרים מוצעים על ידי אנשים שמכירים. (סטטיסטיקה שקראתי איפשהו) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 12:35 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| חייכנית770 כתב: |  |
בס"ד חחחחח  אני באמת מתכוונת לעשות כזה ניסוי מתישהו...אני רק מחפשת עיתוי נכון... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/06/2020 23:49:53 |
|
בהצלחה רבה!!! דווחי לנו מה תהיינה התוצאות  |
|
בס"ד חחחח נראה לך שרק בסוף אדווח? אפתח לכבוד זה אשכול חדש ואשאל מי מצטרפת אלי לניסוי  הכללים יהיו כך: *שבוע בבית ויציאה- אולי רק לעבודה בלבד. *ספר תהילים- כדי להגיד כמה פרקי תהילים שתוכלי, כדי לפתוח שערי שמים(; *המון חטיפים וגלידות. *הכנת שמלה ונעלי עקב מתאימות לדייט-מראש.והתחייבות לתת צ'אנס של דייט אחד,לכל רווק צעיר הדופק בדלת,הרוצה בכך;) *להיות עירנית לדפיקות בדלת. *כל בוקר להגיד "ה' אני כמו בתו של שלמה המלך במגדל, אני סומכת עליך שתשלח את זיווגי הטוב והמתאים ביותר,היום..." ולחזור לעשות את מה שאת אוהבת...  תרצי להצטרף לתוכנית? 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/06/2020 00:05:59 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 12:38 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | חבר'ה.. לא קשור לשידוכים, אבל אני צריכה עזרה:
אני באמצע לעשות עבודה, אני צריכה להביא דוגמאות למשהו שעשו אבותינו בעבר ואיך זה התבטא והשפיע על הדורות הבאים.. מה שכבר עשיתי זה: 1. עקידת יצחק=חנה ושבעת בניה 2. יוסף ואשת פוטיפר= סיפור שהיה עם הרב שלום שרעבי, מעשה ממש דומה 3. רחל אימנו והשתיקה= סיפור על שתיקה אני מחפשת עוד דוגמא בסגנון... איזה שהוא ניסיון או כח שאבותינו העבירו לנו ואיך זה מתבטא- באיזה מעשה/סיפור מהדורות האחרונים...
תודה מראש...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 16:05 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | חבר'ה.. לא קשור לשידוכים, אבל אני צריכה עזרה:
תודה מראש...
|
|
|
|
זה מה שעשיתי והייתי צריכה לחפור באינטרנט למצוא משהו מתאים, שלא יראה בסמינר שזה הועתק מאתרים כל שהם... ב"ה הגשתי כבר את העבודה... בכל אופן תודה על הרצון לעזור...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 16:26 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | חבר'ה.. לא קשור לשידוכים, אבל אני צריכה עזרה:
תודה מראש...
|
|
סטאטית יקרה, רצוי מאוד שתפתחי אשכול מיוחד לבקשה שלך, למען הסדר הטוב. מותר כאן לפתוח אשכול בכל נושא, מתמקדים בעיקר סביב שידוכים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 16:32 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | הדבר שבאמת מפריע לי בשידוכים זה הלחץ המטורף שיש לפני... "שלא יאמרו", "שלא יזכרו"... וכו'... אותי אישית זה מאוד מלחיץ |
|
|
|
אני אחת שהתמודדתי עם כמה דברים בחיים, ויש דברים שהלוואי ויכולתי למחוק- מהראש שלי ומהראש של כל אלו שיודעים מזה... אני מפחדת שיבוא יום ויהיה בחור שאני ממש אתחבר אליו וזה יזרום, ואז יבוא מישהו ויאמר משהו על העבר שלי- והבחור יוריד, זה יהרוס אותי...
|
|
את תמיד תזכירי לעצמך שזה יכול לקרות, ככה זה לא יהרוס אותך, את יכולה גם לשקול לגלות את הסוד ההוא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 16:35 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | חבר'ה.. לא קשור לשידוכים, אבל אני צריכה עזרה:
תודה מראש...
|
|
סטאטית יקרה, רצוי מאוד שתפתחי אשכול מיוחד לבקשה שלך, למען הסדר הטוב. מותר כאן לפתוח אשכול בכל נושא, מתמקדים בעיקר סביב שידוכים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אוקיי סבבה, בכל מקרה אני הייתי צריכה עזרה חד פעמית... אלמד לפעם הבאה... תודה על ההערה!!!!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 16:37 |
|
| |
זה לא יקרה לעולם!!!! לא משנה מה יהיה, עם כל הפתיחות שצריכה להיות בין בעל לאישה, יש דברים שלא מספרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 16:42 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | חבר'ה.. לא קשור לשידוכים, אבל אני צריכה עזרה:
תודה מראש...
|
|
סטאטית יקרה, רצוי מאוד שתפתחי אשכול מיוחד לבקשה שלך, למען הסדר הטוב. מותר כאן לפתוח אשכול בכל נושא, מתמקדים בעיקר סביב שידוכים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אוקיי סבבה, בכל מקרה אני הייתי צריכה עזרה חד פעמית... אלמד לפעם הבאה... תודה על ההערה!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|