|
|
| נשלח ב-18/5/2020 17:55 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | יותר ממוזר לטעון זאת כאשר יש צילומים שמראים בבירור את הצלם המוזמן והממומן ע"י החסידות, מתודרך לפני המעמד ע"י גבאי האדמו"ר.
תעלה את הצילומים |
|
אתה מבטיח להתמודד אתם בכבוד...?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 17:57 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | יותר ממוזר לטעון זאת כאשר יש צילומים שמראים בבירור את הצלם המוזמן והממומן ע"י החסידות, מתודרך לפני המעמד ע"י גבאי האדמו"ר.
תעלה את הצילומים
אתה מבטיח להתמודד אתם בכבוד...? |
|
בשביל מה נראה לך שאני מבקש שתעלה?
(אני מניח שאצלך ב"כבוד", הכוונה להסכים עם כל דעה או פרשנות שלך, ועדיין אתמודד).
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 17:59 |
|
| |
הנחה לא מכובדת בעליל
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 18:01 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | | הנחה לא מכובדת בעליל |
|
לא התכוונתי לפגוע
אבל כשאתה מניח שאולי לא אתמודד בכבוד (כלשונך) אין לך להתרעם על מה שכתבתי
אף פעם לא נבהלתי מלהתמודד עם מה שמציגים בפניי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 18:04 |
|
| |
כנראה פספסת את הסימן שאלה בסוף ה"הנחה" שלי. [שלוש נקודות מבטלים סימן שאלה....?]
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 18:07 |
|
| |
סימן שאלה לא מכשיר כל דבר אבל עזוב, בוא נתקדם, תעלה את הצילומים
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 18:11 |
|
| |
אל דאגה אעלה בקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 19:12 |
|
| |
נתתי כבוד ופתחתי אשכול נפרד
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 19:13 |
|
| |
דבר אחד בוימל הרוויח מכל האשכול האוילי הזה, שהוא מזהה את עצמו כאדמו"ר מבארדיטשוב למרות שהקשר בינו לבין העיר והצדיק שהיה גר שם פחות ממקרי ועוד יותר מזה מבזה אותו בצורה ממש רצינית, וחבל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 19:32 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | | נתתי כבוד ופתחתי אשכול נפרד |
|
איזה כבוד, אבל לא היית צריך לטרוח אשכול נוסף על זה שפתחת ממילא
אני לא מכיר אף אחת מהדמויות בסרטון, גם לא את הצלם. ובכנות, אין לי מושג מה הולך שם או מה רצית להוכיח מהדין ודברים הקצרים והחלקיים שם. אולי אתה בעל עניין שם ומכיר את הדברים ממקור ראשון ויודע להעיד על כך שהוא מוזמן וממומן, לי אין מושג והסרטון לא אומר לי הרבה.
בכל מקרה אני רוצה להזכיר לך שתגובתי היתה לדברי סקופער בעמוד קודם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 19:48 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | איפה הימים שהאדמו"ר מגור לא הסכים שיצלמו אותו...
רואים מגמה ברורה בתקשורת מאז שהגר"ש אלתר פתח את מוסדותיו שגור התחילה ליח"צן את עצמה, וכמעט כל שני וחמישי מתפרסמות תמונות על הנעשה בקודש פנימה...
יותר ממוזר לטעון זאת כשאתה רואה את הצילומים הפיראטיים הללו ואת זוויות הצילום |
|
הסרטון מוכיח שהצלם הוזמן לתעד את האדמו"ר בתפלה כי לא הוכנסו למתחם אנשים שלא הוזמנו.
לאחרונה זה קורה שוב ושוב ושוב שלא כמנהגה מאז, בגור מרבים ביח"צ זולים שמחירם לא זול והתמורה אינה ברורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 19:56 |
|
| |
אני לא מכיר לא את הדמויות, לא את הצלם, ולא אם התמונות של אותו צלם הם התמונות שפורסמו, וגם לא מכיר את המתחם בכדי לומר אם הוא היה במקום שכל אחד היה יכול להיכנס או שלא. צר לי. מה שכן, בכנות, אני לא רואה איזה ריבוי יחצ לאחרונה, הם נמצאים רחוק מאחור רבים אחרים שמיוחצנים על בסיס יומי כבר תקופה ארוכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 21:50 |
|
| |
ובכן מסתבר שמדובר בהרה"ח ר' איטשע מאיר טאומן שליט"א מרבני ודובר הוועדה של חסידות גור, האיש הקרוב ביותר לקודש. ומעתה די להיתממות! חצר גור דואגת ליחצן את עצמה באופן הזול ביותר והעובדה שיש מקומות שעושים זאת ביתר שאת אינה מפחיתה את החריגות בעובדה שגור בחרה בצעד כ"כ לא אופייני.
הרבי שכ"כ התנגד לצלמים מזמין אותם שיתעדו את תפילתו וכו'. אם לא נראה שמפטרים את אותו דובר ומקורב אז כנראה שלא טעיתי בכל הנ"ל.
|
|
|
|
|