קנאביס רפואי זה הצלה לחולים !טוב מאד שליצמן אשר את זה.
[quote]בס"דנו דאי אני מבקשת שתמחקי כל מידע!בשבילי!בבקשה!גם את הרשימה השניה וכל שם או מידע של איך להשיג!איני רוצה שיהיה על שמי 1% של עזרה להשגת הסמים!זה רציני ואיני צוחקת!מכיוון שאני שאלתי את ענית והאמת שגם אתמול חששתי שיענו על השאלה הזו כאן בפומבי!כדי שזלא יגרום לאף אחד לרכוש זאת!אני מבקשת בכל בקשה למחוק את שם האפליקצייה וכל מידע בנושא של השגת הסמים, שכתבת בהודעות אחרות!בבקשה!אוי ויי .. איפה מוחקים באתר הזה ??? נראה לי שאין אפשרות
בס"דטום,גם ממך אני מבקשת למחוק את שם האפליקצייה הזו!שזלא יביא אף בחור/ה לקנות משם ח"ו!אתה רוצה?תעשה מה שבא לך!אך אל תעזור לאחרים!נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/05/2020 21:12:44
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/05/2020 21:12:44
בס"דאני אכנס שניה דרך המחשב ואבדוק איך מוחקים ...נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דאוקי בדקתיבהודעה בצד שמאל יש סימן של עיפרון בתוך עיגול...תלחצי עליו ותמחקי את המלל ותשלחי הודעה ריקה,כפי שעשית כשכתבת משהו ציניכך גם אשמח שתעשי בכל ההודעות שמסבירות מאיפה להשיג או מזכירות את שם האפליקצייה הנוראית...נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/05/2020 21:29:06
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/05/2020 21:29:06
בס"דו....צריך להזדרז...אחרי שעה מכתיבת ההודעה אי אפשר למחוק ואז צריך את עזרתו של טום...נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דבושה וחרפה שאתה קורא להם אנ"ש/היימיש!הם מפלצות בדמות אדם!לא אנשי שלומינו!פעם לא הבנתי למה צדיק אחד גדול,אמר שכשעשה עליית נשמה וראה מה קורה למעלה...ראה אנשים שהכיר בעולם שנראים צדיקים...למטה(בגיהנום)ואנשים שהיו נראים פשוטים- למעלה...(דרגה גבוהה בגן עדן)בשמים לא בוחנים את הלבוש!לא את רמת האינטלקט!ולא את אורך הזקן!אלא את מעשי האדם בעולם הזה!זה שהם נראים חרדיים ומדברים ברמה ועם "אינטלקט" זלא אומר שהם נעלים יותר מערס טיפוסי ושפל!ההיפך אם הערס הזה לא הורס ומחטיא אנשים כמוהם?מקיים תורה ומצוות בסתר/בגלוי?הוא שווה בהרבה יותר מנבלות אלו!נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/05/2020 22:07:17
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/05/2020 22:07:17
סליחה חייכנית אבל שאלה טיפשית.. יש איסור מהתורה או מדרבנן לעשן ג'וינט? (יותר מסיגריה לפחות?)
בס"דאנלא עונה לשאלות טיפשיותאין גם איסור לשתות נפט!לך תשתה נפט עכשיו!נשלח מהאנדרואיד שלי
אם זה היה טעים אולי...
אגב, סתם שתדעי, חלק מצבעי המאכל בגלידות שאת אוכלת מופקים מנפט..
בס"דאוף אל תעצבן אותי עכשיו...ישלך מומחיות כזו להגיד דווקא את המשפט ה"נכון" בזמן "הנכון"נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דעד שהיא מוחקת יכול לבוא המשיח...ועוד ועוד נחשפים למידע הזה!והכל עלי!אוף!נשלח מהאנדרואיד שלי
סליחה על העיכוב חייכנית ..הלכתי לבשל משהו הצלחתי למחוק רק חלק מההודעות .. אל תדאגי .. אין לנו הרבה צופים .. ובטח שלא הרבה צופים תמימים וטיפשים