|
|
| נשלח ב-18/5/2020 21:03 |
|
| |
בס"ד בקשר להתנהגות הלא רגישה לבחורה לא מתאימה/יפה,לטעמם.../הנהגה לא יפה לחברים... זה אכן מראה על מידות לא תקינות ושחצנות. שיתכן שחלק מכך זה תולדה של חינוך על כך שאם אני "בן תורה"? מגיע לי את כל העולם...  כשאין ענווה ו"ביטול" בסוף זה משפיע על ההנהגה של בין אדם לחברו. כשאין חינוך חזק שצריך לכבד כל אדם באשר הוא אדם ולאהוב כל יהודי בלי קשר לכמה דפי גמרא הוא למד...אז בסוף מזלזלים גם בבחורה לא "חכמה" מפסיק/שלא מספקת להם את חלומם הכלכלי/לא מלכת היופי,לטעמם...  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/05/2020 21:11:19
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 21:20 |
|
| |
_____בקשת דירה - לא רק בחברון, גם בבית מתיתיהו ובוולפסון... וזה אכן בעייתי וחזל אמרו דברים חמורים מאוד על כך.
_____מעבר לבעיות שיש שם שאני מודע להם אישית, כמו בחורים שצורכים סמים ומכורים! - איך אפשר לדעת כזה דבר? באמת יצא לי להוריד מישהו משם על בעיות עישון (ודל)
_____בחורים ששוחטים נפשית כאלו שלא משתלבים חברתית. (הכרתי כמה יוצאים בשאלה מחברון שעברו התעללות חברתית שם) גם עצוב - אבל מאפיין אליטה , בעצם כל חברה אליטיסטית כזו.
בקשר ליחס לבחורות - דווקא *רוב* (לא כולם) הבחורים משם היו גנטלמנים ( אלי לפחות)
עם זאת , הבחורים הישראלים די נטו לתחקר אותי על חו"ל.... שזה די הפריע לי כמובן
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 11:45 |
|
| |
| קיייט כתבה: |  | _____בקשת דירה - לא רק בחברון, גם בבית מתיתיהו ובוולפסון... וזה אכן בעייתי וחזל אמרו דברים חמורים מאוד על כך._____מעבר לבעיות שיש שם שאני מודע להם אישית, כמו בחורים שצורכים סמים ומכורים! - איך אפשר לדעת כזה דבר? באמת יצא לי להוריד מישהו משם על בעיות עישון (ודל)_____בחורים ששוחטים נפשית כאלו שלא משתלבים חברתית. (הכרתי כמה יוצאים בשאלה מחברון שעברו התעללות חברתית שם) גם עצוב - אבל מאפיין אליטה , בעצם כל חברה אליטיסטית כזו.בקשר ליחס לבחורות - דווקא *רוב* (לא כולם) הבחורים משם היו גנטלמנים ( אלי לפחות)עם זאת , הבחורים הישראלים די נטו לתחקר אותי על חו"ל.... שזה די הפריע לי כמובן |
|
בס"ד זה מזעזע שיש מעשני סמים בציבור החרדי!מה לבחור ישיבה לסמים?גיוועלד!  איך גילת שהבחור מעשן? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-19/5/2020 13:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 13:58 |
|
| |
| קיייט כתבה: |  | _____בקשת דירה - לא רק בחברון, גם בבית מתיתיהו ובוולפסון... וזה אכן בעייתי וחזל אמרו דברים חמורים מאוד על כך._____מעבר לבעיות שיש שם שאני מודע להם אישית, כמו בחורים שצורכים סמים ומכורים! - איך אפשר לדעת כזה דבר? באמת יצא לי להוריד מישהו משם על בעיות עישון (ודל)_____בחורים ששוחטים נפשית כאלו שלא משתלבים חברתית. (הכרתי כמה יוצאים בשאלה מחברון שעברו התעללות חברתית שם) גם עצוב - אבל מאפיין אליטה , בעצם כל חברה אליטיסטית כזו.בקשר ליחס לבחורות - דווקא *רוב* (לא כולם) הבחורים משם היו גנטלמנים ( אלי לפחות)עם זאת , הבחורים הישראלים די נטו לתחקר אותי על חו"ל.... שזה די הפריע לי כמובן |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 13:59 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
בס"ד זה מזעזע שיש מעשני סמים בציבור החרדי!מה לבחור ישיבה לסמים?גיוועלד!  איך גילת שהבחור מעשן? _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 14:05 |
|
| |
בתתימן
זה מזעזע שיש מעשני סמים בציבור החרדי!מה לבחור ישיבה לסמים?גיוועלד! איך גילת שהבחור מעשן?אני מכירה כמה מעשנים .... אפשר לראות את זה על העיניים שלהם .. פשוט הבחור נראה מסטול , אם את לא רואה כלום עליו תעלי את הנושא פעם אחת , תראי מה הוא חושב על לגליצזיה , אם הוא מכיר שמות של סמים , אם הוא מכיר שמות של סמים קשים .. אם הוא מבין כמה עולה גרם בשוק ... כל מיני דברים כאלה , נראה לי לא יהיה קל כל כך להסתיר את זה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 14:41 |
|
| |
באחד ממכוני המחקר החשובים בארץ עשו מחקר בנושא התמכרויות. זאת שחקרה את נושא ההתמכרויות בחסרה החרדית הגיעה גם לחברון. הסיפור של חברון הוא סיפור עגום ישיבה שיש בה המון בחורים שנכנסו לשם לא בגלל שאופי של ישיבה כזאת מתאים להם(ישיבה עם המון בחורים מקסימום חופש מינימום פיקוח) ובחורים שם ולא מעט נפלו לסמים ואני לא מתכוון לגוינט שגוינט בעוונותיי גם אני לוקח מדי פעם) אלא לאל אס די והרואין.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 14:45 |
|
| |
בס"ד טום,תסביר לי איך אתה הגעת לזה?גיוועלד!איך נפלו גיבויירים ביד חלושיים!אויי! חשבתי שעישון סיגריה זה הכי גרוע שיש  ומי אמר לך שג'וינט לא מזיק?ומאיפה לך להבין בכל החומרים האלה? _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/05/2020 14:45:17
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 14:47 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
זה מזעזע שיש מעשני סמים בציבור החרדי!מה לבחור ישיבה לסמים?גיוועלד! איך גילת שהבחור מעשן?אני מכירה כמה מעשנים .... אפשר לראות את זה על העיניים שלהם .. פשוט הבחור נראה מסטול , אם את לא רואה כלום עליו תעלי את הנושא פעם אחת , תראי מה הוא חושב על לגליצזיה , אם הוא מכיר שמות של סמים , אם הוא מכיר שמות של סמים קשים .. אם הוא מבין כמה עולה גרם בשוק ... כל מיני דברים כאלה , נראה לי לא יהיה קל כל כך להסתיר את זה ....
|
|
בס"ד אז עכשיו אני גם צריכה ללמוד את תורת הסמים? מה יאה עלי...כמה דברים אני צריכה לחקור ולעבור כדי להתחתן עם איזה שלד  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/05/2020 14:47:39
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 14:47 |
|
| |
חייכנית. מכיר את מי שחקרה מטעם אותו מכון. ג'וינט לא מזיק אם העישון של הג'וינט נשאר בגוינט. בארצות הברית בווארט גם בקרב חסידי חבד!:) כשפה החתן מחלק סיגריות שם מחלקים גוינט. איך אני מכיר? היום אנחנו חיים עם אנשים שיש להם גוגל:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 14:52 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
חייכנית.
מכיר את מי שחקרה מטעם אותו מכון. ג'וינט לא מזיק אם העישון של הג'וינט נשאר בגוינט. בארצות הברית בווארט גם בקרב חסידי חבד!:) כשפה החתן מחלק סיגריות שם מחלקים גוינט. איך אני מכיר? היום אנחנו חיים עם אנשים שיש להם גוגל:)
|
|
בס"ד אוי גיוועלדינג!אני לא מסכימה לנסיך שלי לא סיגריה ולא ג'וינט! ולדעתי זה פשע לחלק לאחרים ולהחטיא אותם...היו גם רבנים שדיברו נגד זה אם אני לא טועה  תאמין לי טום שאם תשמע מוזיקה טובה אתה תהיה מאושר ושמח יותר מכמה רגעים של אושר עם ג'וינט...  אגב,ברור לי שיש גוגל בימנו...אך תמיד לימדו אותנו שהתורה זה "סם החיים"...הסם הזה לא מפסיק לישיבע בוחור כמוך?  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/05/2020 15:01:17
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 14:58 |
|
| |
בס"ד אז בעצם חבר סיפר לך והחלטת לנסות ו"נפלת ברשת"? אישתך וכל משפחתך יודעים אתזה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-19/5/2020 15:00 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
זה בעיה של הציבור הליטאי שהגבר דורש יותר, והוא יותר דבוק בלימוד אחרי החתונה
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 15:05 |
|
| |
ממה ששמעתי ממעשנים , זה הנאה הרבה יותר גדולה מלשמוע מוזיקה , הם מרגישים בעולמות עליונים ... התיאבון שלהם גם גובר והכל יותר טעים להם ... כל מיני דברים מצחיקים .. אני לא חושבת שלעשן ירוק זה מזיק לבריאות ... זה מזיק שבן אדם לא מחובר למציאות .... אני עוד לא מצאתי טיעון מספיק חזק למה אסור לעשן . איך בכלל משכנעים מישהו להפסיק ?
|
|
|
|
|