|
|
| נשלח ב-19/5/2020 23:43 |
|
| |
בתתימן
טום טוען שיש באג... ראיתי שהוא כתב על הבאג , אם מישהו מתכוון לטפל בזה , אני מוכנה לפתוח לו איפיון מסודר ... ועל הדרך יש לי עוד כמה רעיונות לשיפוצים 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 23:45 |
|
| |
בתתימן
חחחח הספקתי לקרוא  חחחח לא הייתי בטוחה אם זה יכול לפגוע .. לפעמים הציניות תוקפת אותי ... 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 23:55 |
|
| |
בתתימן
חחחח בעיני אין שום בעיה לישון עם דובי ... אפילו שלי אין שום סנטימנטים לדובונים ... אני לא זוכרת אפילו שאהבתי בובות .. חחח באמת אפשר לפתח רגשות כלפי דובי ???
לדעתי כל בן אדם שמכיר אותך אישית ונכנס לפורום הזה אמור לזהות אותך ....  כנראה שבמקרה הזה רק חברה שלך נכנסה .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 00:19 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
טום טוען שיש באג... ראיתי שהוא כתב על הבאג , אם מישהו מתכוון לטפל בזה , אני מוכנה לפתוח לו איפיון מסודר ... ועל הדרך יש לי עוד כמה רעיונות לשיפוצים  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 00:25 |
|
| |
בתתימן
תפני אל טום בפרטי, בבקשה. יתכן אולי שהוא לא יכנס לכאן
תודה רציף  אני מאמינה שזה בטיפול ... אני לא היחידה שמגיבה מהאתר .. כמדומני 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 00:43 |
|
| |
חחחח בעיני אין שום בעיה לישון עם דובי ... אפילו שלי אין שום סנטימנטים לדובונים ... אני לא זוכרת אפילו שאהבתי בובות .. חחח באמת אפשר לפתח רגשות כלפי דובי ???
לדעתי כל בן אדם שמכיר אותך אישית ונכנס לפורום הזה אמור לזהות אותך ....  כנראה שבמקרה הזה רק חברה שלך נכנסה .
|
|
בס"ד חחח יתכן שיש עוד שחושדות ולא נעים להן לשאול  אין לי רגשות מיוחדים לדובי...אבל נחמד לישון לצידו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 00:46 |
|
| |
בס"ד תודה רבה  נשמע מעניין... זלא נראה לי ימחק...אבל כדאי שזה יהיה גם באשכול היופי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 03:22 |
|
| |
בתתימן
תודה רבה  נשמע מעניין...
היי חייכנית , אם העור שלך יבש אל תשתמשי בזה .. זה נועד למצבים שהעור שומני וזקוק לניקוי יסודי ועמוק .. אם את משתמשת על בסיס יומי בפילינג או מסכות כנראה זה יהיה מיותר בשבילך .. ואני חושבת שזה מתאים במיוחד לגברים כי הם מחפשים פתרונות קסם מהירים ולא רוצים להתמרח שעות ....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 09:17 |
|
| |
תודה רבה  נשמע מעניין...
היי חייכנית , אם העור שלך יבש אל תשתמשי בזה .. זה נועד למצבים שהעור שומני וזקוק לניקוי יסודי ועמוק .. אם את משתמשת על בסיס יומי בפילינג או מסכות כנראה זה יהיה מיותר בשבילך .. ואני חושבת שזה מתאים במיוחד לגברים כי הם מחפשים פתרונות קסם מהירים ולא רוצים להתמרח שעות ....
|
|
בס"ד בוקר אור  חחח אנלא משתמשת בפילינג/מסכות על בסיס יומי אלא שבועי...זלא בריא לעור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 09:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 11:17 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד ו...אני מתכוונת בזמנים רגילים... בזמן הסגרים בקורונה?מי חשב על פילינגים?  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 11:24 |
|
| |
בס"ד חחחח לדובי צמרת אני נותנת יחס v.i.p וקרם מיוחד לדובים לא אבקת אפיה ממקור לא ידוע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 11:38 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחח לדובי צמרת אני נותנת יחס v.i.p וקרם מיוחד לדובים לא אבקת אפיה ממקור לא ידוע  |
|
|
|
|
|
|