| נשלח ב-18/5/2020 11:42 |
|
| |
מי קיבל דמי חל"ת
מיד עם יציאת הציבור לחל"ת, נדרשו כולם להגיש טפסים לביטו"ל, והביטו"ל הכניס בערב פסח אלפיים ש"ח לכל מי שנרשם, הכסף על אפריל היה אמור להכנס ב17 לחודש הנוכחי, לאחר מכן הודיעו בביטו"ל, שהכסף יוקדם והחל מה7 לחודש יוכנס הכסף ועד ל17 לחודש,
בינתיים עבר ה17, ו.. כסף עדיין - אין, זה נראה שהם התמקדו בשבועיים האחרונים , בעצמאיים,
האם מישהו פה קיבל ? האם צריך להגיש טפסים מחדש ?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 19:59 |
|
| |
בחוגי הקנאים נהוג לקחת דמי חל"ת מהמדינה הציונית?
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 18/05/2020 19:59:43
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:12 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | מי קיבל דמי חל"ת
מיד עם יציאת הציבור לחל"ת, נדרשו כולם להגיש טפסים לביטו"ל, והביטו"ל הכניס בערב פסח אלפיים ש"ח לכל מי שנרשם, הכסף על אפריל היה אמור להכנס ב17 לחודש הנוכחי, לאחר מכן הודיעו בביטו"ל, שהכסף יוקדם והחל מה7 לחודש יוכנס הכסף ועד ל17 לחודש,
בינתיים עבר ה17, ו.. כסף עדיין - אין, זה נראה שהם התמקדו בשבועיים האחרונים , בעצמאיים,
האם מישהו פה קיבל ? האם צריך להגיש טפסים מחדש ? |
|
כדאי לבדוק מול ביטוח לאומי בסך הכל על מרץ הזכאות היתה רק לעשרה ימי תשלום בפועל. 15, פחות חמישה ימים ראשונים ביטוח לאומי הזדרז לשלם מקדמות חלק גדול מהאנשים נשארו למעשה חייבים כסף לביטוח לאומי, והסכום מתקזז אוטומטית מהזכאות באפריל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:27 |
|
| |
מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | בחוגי הקנאים נהוג לקחת דמי חל"ת מהמדינה הציונית?
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 18/05/2020 19:59:43 |
|
נהוג להציג כאילו לא לוקחים וכך לרקוד על 2 החתונות, גם לקבל מעשירי סאטמר וגם מה"מדינע"....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:40 |
|
| |
מלח_דק
| כינור_שני כתב: |  | | בונדמן כתב: |  | מי קיבל דמי חל"ת
האם מישהו פה קיבל ? האם צריך להגיש טפסים מחדש ? |
|
כדאי לבדוק מול ביטוח לאומי בסך הכל על מרץ הזכאות היתה רק לעשרה ימי תשלום בפועל. 15, פחות חמישה ימים ראשונים ביטוח לאומי הזדרז לשלם מקדמות חלק גדול מהאנשים נשארו למעשה חייבים כסף לביטוח לאומי, והסכום מתקזז אוטומטית מהזכאות באפריל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תודה על המידע החשוב. למה בחודש מרץ היו רק 10 ימי זכאות? לא אמור להיות תשלום על חודש מלא פחות 5 ימים ראשונים?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 22:46 |
|
| |
חל''ת אושר רק מ15 במרץ. בדוק באתר הביטוח לאומי, יתכן ויצא אליך מכתב ועדיין לא קיבלת אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 23:11 |
|
| |
אני קיבלתי כאמור 2000 לפני פסח. ב14 לחודש קיבלתי את השאר. השלמה קטנטנה למרץ. ואת האבטלה (חל"ת) של אפריל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 23:21 |
|
| |
כל מי שסביבי קיבל את הכסף !! אני ממש מוריד את הכובע לפני ביטוח לאומי!! טיפלו בקרוב למיליון פניות ואחוז התלונות ממש ממש קטן
כנראה שהתוכנה שנבנתה במשך 10 שנים במליארד וחצי ש"ח עושה משהו....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 00:32 |
|
| |
הבעיה מתחילה עם רשות המיסים, אין מענה לא באתר לא מייל ולא טלפונית. אין עם מי לדבר.
|
|
|
|
|