|
|
| נשלח ב-18/5/2020 19:55 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | נו באמת... בעיות היו כל הזמן (חיכו יותר מ-5 ימים) ויהיו גם בהמשך, יתכן גם שהרופאים פחות חוששים כי הם רואים שכמעט אף אחד אינו חיובי, לכן פחות דחוף להם.
אבל אל תגידו שגם הירידה במונשמים היא פייק.. מסתירים אותם בבתי החולים?
יכול להיות שיש עליה במספר המונשמים בבתי החולים. אבל החולים מסווגים כסובלים משפעת או ממחלות אחרות. משרד הבריאות לא מפרסם את הנתון הכללי של כל המונשמים בארץ. רק את מספר המונשמים של חולי הקורונה המאומתים. ולכן, אם אין בדיקות. וגם לא מפרסמים את מספר המונשמים הכללי. אין שום דרך לדעת אם יש המגיפה מתפרצת שוב או לא.
|
|
לפי מה שמפורסם בתקשורת, רוב הבדיקות שנעשות כיום הולכות בעיקר לבתי האבות...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 19:57 |
|
| |
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 18/05/2020 19:57:22
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 19:58 |
|
| |
| יהודי_חזק כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | | יהודי_חזק כתב: |  | משפחות שלמות של חולי קורונה מפתחים תסמינים וחום גבוה, נבדקים וכולם מקבלים תשובה שלילית.משהו מסריח שם... |
|
|
|
כמויות הנפטרים בארה"ב זה לא פונקציה לפיקוח נפש? משפחת נוסבוים זה לא פונקציה לפיקוח נפש? ועוד הרבה נפטרים כאן בארץ...
להתעלם מכל מה שקורה בארץ ובעולם וללגלג על הסכנה הקיימת זה לא מה שימנע את הקורבנות הבאים! |
|
אף אחד לא מלגלג זה הורג לא מעט אנשים. אבל במטותא מה זה קשור לחילול שבת של הרמת טלפון? אי אפשר להיכנס לבידוד עד מוצ"ש ואז לקבל את התשובה? ושוב השאלה האולטימטיבי זה מה הן דרכי התגובה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:06 |
|
| |
ירו_שלמי
| חריף_ומקשה כתב: |  | נו באמת... בעיות היו כל הזמן (חיכו יותר מ-5 ימים) ויהיו גם בהמשך, יתכן גם שהרופאים פחות חוששים כי הם רואים שכמעט אף אחד אינו חיובי, לכן פחות דחוף להם.
אבל אל תגידו שגם הירידה במונשמים היא פייק.. מסתירים אותם בבתי החולים?
יכול להיות שיש עליה במספר המונשמים בבתי החולים. אבל החולים מסווגים כסובלים משפעת או ממחלות אחרות. משרד הבריאות לא מפרסם את הנתון הכללי של כל המונשמים בארץ. רק את מספר המונשמים של חולי הקורונה המאומתים. ולכן, אם אין בדיקות. וגם לא מפרסמים את מספר המונשמים הכללי. אין שום דרך לדעת אם יש המגיפה מתפרצת שוב או לא.
|
|
הגם חריף בקונספירטיבים? נניח שכן, אתה מאמין שכאן בארץ אין מספיק רופאים ישרים אשר יספרו על כך לתקשורת?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:10 |
|
| |
ירו_שלמי
| muki28 כתב: |  | | אתמול התווספו 3 מונשמים |
|
אוקיי, אז אתה רואה שאם יש עליה נבחין בזה כעבור יום יומיים, זה לא באמת משהו שאפשר להסתיר. יתכן שהסיפורים כאן נכונים, אבל זה מקסימום מצביע על זלזול מקומי, כמו הזלזול בהוראות בשבועות האחרונים, ואולי זה גם מוצדק.. (אני מהמחמירים - פיקוח נפש, אבל מאמין שזה די נגמר להקיץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:33 |
|
| |
קיבלתי בדיקה סופסוף
כשבררתי אצל כל מי שעשה לאחרונה בדיקות, כולם ענו לי אותם תשובות:
גם אנחנו עברנו טרטור מצד לצד, וגם לנו לא הסכימו בקלות, אז ממציאים מלא תסמינים, ויש לך סיכוי לבדיקה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:51 |
|
| |
הבנתי שרק לאחרונה ניהול הבדיקות עבר לידי הקופ"ח שחלקם ידועות בטרטור המטופלים-כך שיכול להיות שזה כל העניין ואין צורך להפליג לקונספירציות...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:55 |
|
| |
אתמול היו כ-4500 בדיקות ומספר החולים החדשים המעודכן להיום הוא 22
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:58 |
|
| |
אני הזמנתי לפני שבוע ועדיין מחכה
באם זה ההתייחסות אני הולך להתפלל ולכל מקום שאני מרגיש מחוייבות ללכת
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:59 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אתמול היו כ-4500 בדיקות ומספר החולים החדשים המעודכן להיום הוא 22 |
|
אם לוקח לתוצאות חמשה ימים עד שיש תשובה, אז החולים החדשים שאתה מדבר עליהם הם תוצאות הבדיקות של (לפחות) לפני חמשה ימים שהתקבלו אתמול נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 21:21 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | אתמול היו כ-4500 בדיקות ומספר החולים החדשים המעודכן להיום הוא 22 |
|
אם לוקח לתוצאות חמשה ימים עד שיש תשובה, אז החולים החדשים שאתה מדבר עליהם הם תוצאות הבדיקות של (לפחות) לפני חמשה ימים שהתקבלו אתמול נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מי אמר שלוקח חמישה ימים? נראה לי התבלבלת, פותח האשכול כתב שלוקח חמישה ימים לקבל בדיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 21:23 |
|
| |
עדכון משרד הבריאות: היום נערכו 4659 בדיקות, 22 התגלו כנשאי קורונה (כחצי אחוז מהנבדקים) 3 נפטרים היום. (276 מצטבר) מספר המונשמים ירד ב-2, ועומד על 42.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 21:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 21:32 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
|
|
ממה שאני מכיר (בני משפחה וחברים שנבדקו) זה לוקח יומיים לקבל תשובה.
|
|
|
|
|