ארז טל: "ליצמן, אתה אפס" מנחה הטלוויזיה לא הסתיר את סלידתו משר הבריאות היוצא לאחר שזה טען בריאיון כי נתניהו נענה לפחדיו של מנכ"ל משרד הבריאות משה בר סימן טוב ענבל חייט פורסם ב: 18.05.2020 12:2920
אלכס קולומויסקי, רונן אקרמן ארז טל נגד יעקב ליצמן: שר הבריאות היוצא יעקב ליצמן הצליח לעורר אמש (ראשון) את זעמם של אזרחים ואנשי תקשורת רבים, כשיצא נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו ונגד מנכ"ל משרד הבריאות הפורש משה בר סימן טוב. ליצמן התראיין אמש לכאן ב' וציין כי הוא מאמין שהייתה תגובה מוגזמת למשבר הקורונה וכי ראש הממשלה נכנע לפחדיו של מנכ"ל משרד הבריאות. "אני חשבתי שהייתה בהלת יתר וברגע שהמנכ"ל שלי אמר שהוא חושש מעשרת אלפים מתים אני צעקתי בישיבת ממשלה מול כל השרים בנוכחותו שאני חולק על זה, שזה לא יהיה וזה סתם מוגזם אבל לא משנה", אמר והוסיף: "ראש הממשלה קיבל את ההגזמה הזאת והוא נענה לפחדים של המנכ"ל". כאמור, האמרה השנויה במחלוקת הזו מצד ליצמן התפשטה במהירות ברשת וייצרה עשרות פוסטים וציוצים זועמים מצד אזרחים ואנשי תקשורת, ביניהם גם ארז טל, שלא הסתיר את סלידתו מליצמן בפוסט פייסבוק טעון שהעלה.
"השר ליצמן, האיש שלא ידע בינואר איך קוראים ל'דבר הסיני הזה', שאמר שעד פסח יבוא המשיח והכל ייפתר, שלא מילא את ההוראות של המשרד שהוא עמד בראשו ונדבק בעצמו, שבשיא המגיפה אפשר יבוא חופשי של חולי קורונה מברוקלין, האיש שבכל מדינה נורמלית היה עף לקיבינימט בבושת פנים וסותם לתמיד, האיש הזה מסביר בדיעבד שהייתה בהלת יתר כי בר סימן טוב פחד. אתה אפס ליצמן. א פ ס".
טל זכה למאות לייקים ועשרות תגובות שחיזקו את ידיו וחלקו לו שבחים על האומץ שלו להביע את דעתו כאיש תקשורת. "ואתה אמיץ. וזה לא מובן מאליו", כתבה לו הקולגה פאולה רוזנברג. "תודה, זה קצת מנחם (אותי לפחות) כשאנשי תקשורת לא מפחדים לומר את דעתם הנחרצת
תוקן על ידי הכותב ב- 18/05/2020 13:27:17
נשלח ב-18/5/2020 13:32
אומץ לכתוב נגד ליצמן...
פפחחחח...
הצחקתם את הירבוע שלי
מה עושים כל כתבלבי התקשורת בשלושה חודשים האחרונים?
הנושא הוא ליצמן ולא אנשי התקשורת, ליצמן התגלה כנפיחה יגיעה.
המשפט הזה כל כך אמיתי, שבא לבכות שהאמנו לחדל אישים הזה.
"השר ליצמן, האיש שלא ידע בינואר איך קוראים ל'דבר הסיני הזה', שאמר שעד פסח יבוא המשיח והכל ייפתר, שלא מילא את ההוראות של המשרד שהוא עמד בראשו ונדבק בעצמו, שבשיא המגיפה אפשר יבוא חופשי של חולי קורונה מברוקלין, האיש שבכל מדינה נורמלית היה עף לקיבינימט בבושת פנים וסותם לתמיד, האיש הזה מסביר בדיעבד שהייתה בהלת יתר כי בר סימן טוב פחד. אתה אפס ליצמן. א פ ס".
נשלח ב-18/5/2020 13:51
דבר אחד לא מובן לי . לא הצלחתי להבין את המחמאות שארז טל אמיץ ... מה האומץ בלרדת על ליצמן ? בשיח הדקטטורי של היום צריך הרבה אומץ כדי להיות בעדו .
בדיוק! התקשורת מחלקת לעצמה מחמאות על אומץ... מי ישמע אנחנו כאן טורקיה וליצמן ארדואן. כולה לצאת נגד שר שהושמץ כל כך הרבה, ושבא מציבור שספג כל כך הרבה ביקורת. אומץ
תוקן על ידי assafsuf ב- 18/05/2020 14:39:24
נשלח ב-18/5/2020 14:50
עזבו את ארז טל ואת ה'אומץ' לכתוב את כל מה שהברנז'ה שלו מייללת.
לגופו של ענין הוא צודק לחלוטין. הראיון של ליצמן הוכיח שמדובר באפס, אידיוט וחסר אחריות.
נשלח ב-18/5/2020 14:53
כי_הוא_זה כתב:
עזבו את ארז טל ואת ה'אומץ' לכתוב את כל מה שהברנז'ה שלו מייללת.
לגופו של ענין הוא צודק לחלוטין. הראיון של ליצמן הוכיח שמדובר באפס, אידיוט וחסר אחריות.
אתה דוגמה קלאסית לאדם שטוף מוח
כבר הבעתי דעתי באשכול שכן על ההתבטאות של ליצמן אך במה הוגה הדעות ארז טל צודק מעבר להשמצות השקריות המוכרות שגם אצלנו יש שטופי מוח שקנו. הוא לא עבר על הנחיות משרד הבריאות, הוא לא נדבק כתוצאה מהפרת ההנחיות, לא משנה כמו תחזרו על השקר הזה, זה לא הופך את זה לאמת, אף שעל הרבה שטופי מוח זה עבד.
נשלח ב-18/5/2020 14:59
תודה רבה על הדיאגנוזה. לעצם הענין:
אני חוזר על מה שכתבתי- עזוב את ארז טל. הראיון של ליצמן עם אייכלר מוכיח שהוא אדם אידיוט וחסר אחריות.
כמובן לא נכנס לעצם השטויות שהוא מדבר, אבל מה שחורה לי כאן הן שתי נקודות.
א. למה רק עכשיו אתה מדבר? ממתי שר נכנע למנכל משרדו ולא מביע את קולו ברמה?
ב. הבנאדם לא יודע אחריות ציבורית מהי. חסר אחריות לחלוטין. כמה אמון נותן הציבור במערכת שניהלה את משבר הקורונה, כשבראשות משרד הבריאות עמד אדם שקרן, שהסביר לכולנו שחייבים לשמור על הכללים ואסור לעשות 'חכמלוגיה' כשבעצם הוא בעצמו לא מאמין במה שהוא מדבר??
זה אדם חסר אחריות שאסור לו לכהן כשר בממשלה. אדם שלא דופק חשבון לאף אחד חוץ מלאדמו'ר שלו אסור לו לשאת במשרה ציבורית.
נשלח ב-18/5/2020 15:06
זה כמו המקובלים בשקל שתמיד אחרי התוצאות מפרסמים כביכול את תחזיותיהם בדיעבד
חכמה קטנה היום לומר את זה, איפה הוא היה כשהטילו סגר??
ולעצם העניין. מפליא שוב כל פעם לראות את הבן אדם הזה שידוע שדווקא בשכל וערמומיות הוא ניחן, איך שהוא לא הפנים את המצב שהוא נראה רע מאוד בראיונות בתקשורת . וככלב שב אל קיאו מתעקש שב ושוב להתראיין, קח דובר רהוט ותן לו לדברר אותך.
נשלח ב-18/5/2020 15:08
לא צריך דובר. רק שיפסיק לדבר שטויות כמו יורם לס.
נשלח ב-18/5/2020 15:11
כי_הוא_זה כתב:
תודה רבה על הדיאגנוזה. לעצם הענין:
אני חוזר על מה שכתבתי- עזוב את ארז טל. הראיון של ליצמן עם אייכלר מוכיח שהוא אדם אידיוט וחסר אחריות.
כמובן לא נכנס לעצם השטויות שהוא מדבר, אבל מה שחורה לי כאן הן שתי נקודות.
א. למה רק עכשיו אתה מדבר? ממתי שר נכנע למנכל משרדו ולא מביע את קולו ברמה?
ב. הבנאדם לא יודע אחריות ציבורית מהי. חסר אחריות לחלוטין. כמה אמון נותן הציבור במערכת שניהלה את משבר הקורונה, כשבראשות משרד הבריאות עמד אדם שקרן, שהסביר לכולנו שחייבים לשמור על הכללים ואסור לעשות 'חכמלוגיה' כשבעצם הוא בעצמו לא מאמין במה שהוא מדבר??
זה אדם חסר אחריות שאסור לו לכהן כשר בממשלה. אדם שלא דופק חשבון לאף אחד חוץ מלאדמו'ר שלו אסור לו לשאת במשרה ציבורית.
עם חלק מהדברים שלך אני מסכים, הבעיה היא שנראה שמה שמפריע לך זה ליצמן והאדמו"ר שלו, ולא אמירה כזו או אחרת שלו.
כפי שכתבתי אתמול, היכולת הוורבלית שלו אינה משובחת (בלשון המעטה), והמילים הללו שאמר בצורה שאמר אף שיצאו מהקשרם, לא היו צריכים להיאמר. מה שמפריע לארז טל זו לא האמירה הזאת אלא דברים אחרים, וקל לראות את זה בדברים שהוא כתב, ובכל זאת בחרת לומר שהוא צודק,
בלי קשר לטרמפ שלקחו על זה כל שונאי ליצמן (בהמשך למסע המתוזמר והממומן בשנים האחרונות נגדו), אני חושב שיש פוטנציאל של נזק לציבור מאמירה הזו, גם אם יצאה מהקשרה, וחבל שכך.
נשלח ב-18/5/2020 15:28
תבדוק אותי. מעולם לא כתבתי נגד האדמור מגור. וכמובן שמעולם לא הייתי שותף ללעג הנבזה על יכולותיו הוורבליות של ליצמן (בפרט שעברית איננה שפת האם שלו).
כמו"כ אין לי בעיה ששר בממשלה יהיה נאמן לרבו. אך במקביל חובה עליו להיות נאמן, מסור ואחראי לתפקיד שלו ולכלל האזרחים המושפעים ממנו.
בראיון האומלל הזה (שאגב, שמעתי במו אוזניי ולא מבין איך ניתן לומר שהוצא מהקשרו) הוא מפגין חוסר אחריות משווע כפי שכתבתי בתגובתי הקודמת.
ואגב: אני לא שונא ליצמן, ומעולם לא כתבתי נגדו. כמדומני שאף הבאתי סקירות עיתונאיות שדיברו בשבחו כשר בריאות. תקבל את זה שיש כאלו שכובתים ביקורת עניינית בלי שעומד מאחוריהם אינטרסים אפלים.
נשלח ב-18/5/2020 15:33
כי_הוא_זה כתב:
תבדוק אותי. מעולם לא כתבתי נגד האדמור מגור. וכמובן שמעולם לא הייתי שותף ללעג הנבזה על יכולותיו הוורבליות של ליצמן (בפרט שעברית איננה שפת האם שלו).
כמו"כ אין לי בעיה ששר בממשלה יהיה נאמן לרבו. אך במקביל חובה עליו להיות נאמן, מסור ואחראי לתפקיד שלו ולכלל האזרחים המושפעים ממנו.
בראיון האומלל הזה (שאגב, שמעתי במו אוזניי ולא מבין איך ניתן לומר שהוצא מהקשרו) הוא מפגין חוסר אחריות משווע כפי שכתבתי בתגובתי הקודמת.
ואגב: אני לא שונא ליצמן, ומעולם לא כתבתי נגדו. כמדומני שאף הבאתי סקירות עיתונאיות שדיברו בשבחו כשר בריאות. תקבל את זה שיש כאלו שכובתים ביקורת עניינית בלי שעומד מאחוריהם אינטרסים אפלים.
ברגע שכתבת על ארז טל שהוא צודק, כבר הפכת את הביקורת ללא עניינית, וזה המשיך בהכפשה משלך, שליצמן לא דופק חשבון לאף אחד חוץ מלאדמו"ר שלו, זו לא ביקורת עניינית, ובפרט כשמדובר בהכפשה שקרית שאין לה כל בסיס.