בית פורומים בחדרי חרדים

"ליצמן, אתה אפס"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2020 07:20 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
 "השר ליצמן, האיש שלא ידע בינואר איך קוראים ל'דבר הסיני הזה', שאמר שעד פסח יבוא המשיח והכל ייפתר, שלא מילא את ההוראות של המשרד שהוא עמד בראשו ונדבק בעצמו, שבשיא המגיפה אפשר יבוא חופשי של חולי קורונה מברוקלין, האיש שבכל מדינה נורמלית היה עף לקיבינימט בבושת פנים וסותם לתמיד, האיש הזה מסביר בדיעבד שהייתה בהלת יתר כי בר סימן טוב פחד. אתה אפס ליצמן. א פ ס". 
לא יודע האם ההגדלה והפונט האדום הוא במקור.
גם לא יודע מי זה הטל הזה שכותב שכל כך חשוב לצטטו.
אינני נכנס לגופן של דברים אודות ליצמן, האם הוא היה שר טוב או גרוע.

אבל, הציטוט כאן הוא אוילי גס וחמום על רמה של טוקבקיסט להוט חסר השכלה ושטוף מוח.

לא ההגדלה ולא הפונט האדום נמצאים במקור
זה פותח האשכול שהגיח עם ניק שהוציא מהבוידעם לצורך זה, והגדיל את הפונט וצבע באדום, והשמיט מהכותרת שהדובר הוא ארז טל (לא היתה בעיה של מקום)

הכותרת במרכאות מצביע כי זה לא אני כתבתי אלא זה ציטוט מתוך כתבה שהובא בהמשך, ומשום מה בהעתקת הכתבה נשמט החלק העליון שם מופיע שם הכתב והצלם, וכל אחד מבין את זה, זולתך, כמובן.

כמון כן אני מודה באשמה שאני צבעתי באדום את המשפט שחשבתי שהכי רלוונטי לאשכול הזה ולציבור החרדי.

כמו שהמשפחה מקרית יערים היא טלזסטון מצאה אוצר זהב לאחר שבע שנים, ונהגה ביושר והחזירה לחברת הביטוח את אשר שולם לה לאחר שדווח כי נגנב להם האוצר וכעת מצאו אותו, כך גם אני במסגרת ניקיון פסח והיותי בסגר ימים רבים מצאתי את הניק הזה, וכתבתי מה שאני חשבתי לנכון,
יש לך בעיה עם זה? חשבת שאני צריך לפנות אליך עם בקשת אישור כתיבה או להעלות אשכול זה או אחר? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 07:55 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
הנסיון מוכיח, שהשאלה היא לא אם ליצמן באמת אפס או לא
אלא האם התוקף אותו שונא חרדים או לא

מעט מאוד אנשים יודעים לבוא מתוך כוונה אמיתית טהורה סתם לתת לליצמן מוסר
אני הייתי רוצה לראות חסיד גור אמיתי שיבוא לומר לליצמן את כל מה שנאמר עליו כאן
הייתי רוצה לראות את שונאי החרדים מהפורום כאן שיבואו ויגנו על ליצמן פעם אחת

בקיצור, אין דעה אמיתית אוביקטיבית לגבי שום דבר
תמיד זה "תגיד לי קודם כל במי מדובר"..
חוץ מהקטע של חסיד גור, אני הק' עומד בכל הקריטריונים. מעולם לא תקפתי את ליצמן על שום דבר. להיפך. גם בתקופה של השמצות נגדו כשהוא נדבק בקורונה הייתי נגד ההשמצות הפרועות נגדו. ממה שזכור לי זו פעם ראשונה שאני כותב ביקורת נגדו.

תוקן על ידי כי_הוא_זה ב- 19/05/2020 07:56:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 13:05 לינק ישיר 

הכותב כתב:
 "השר ליצמן, האיש שלא ידע בינואר איך קוראים ל'דבר הסיני הזה', שאמר שעד פסח יבוא המשיח והכל ייפתר, שלא מילא את ההוראות של המשרד שהוא עמד בראשו ונדבק בעצמו, שבשיא המגיפה אפשר יבוא חופשי של חולי קורונה מברוקלין, האיש שבכל מדינה נורמלית היה עף לקיבינימט בבושת פנים וסותם לתמיד, האיש הזה מסביר בדיעבד שהייתה בהלת יתר כי בר סימן טוב פחד. אתה אפס ליצמן. א פ ס". 
לא יודע האם ההגדלה והפונט האדום הוא במקור.
גם לא יודע מי זה הטל הזה שכותב שכל כך חשוב לצטטו.
אינני נכנס לגופן של דברים אודות ליצמן, האם הוא היה שר טוב או גרוע.

אבל, הציטוט כאן הוא אוילי גס וחמום על רמה של טוקבקיסט להוט חסר השכלה ושטוף מוח.

לא ההגדלה ולא הפונט האדום נמצאים במקור
זה פותח האשכול שהגיח עם ניק שהוציא מהבוידעם לצורך זה, והגדיל את הפונט וצבע באדום, והשמיט מהכותרת שהדובר הוא ארז טל (לא היתה בעיה של מקום)

הכותרת במרכאות מצביע כי זה לא אני כתבתי אלא זה ציטוט מתוך כתבה שהובא בהמשך, ומשום מה בהעתקת הכתבה נשמט החלק העליון שם מופיע שם הכתב והצלם, וכל אחד מבין את זה, זולתך, כמובן.

כמון כן אני מודה באשמה שאני צבעתי באדום את המשפט שחשבתי שהכי רלוונטי לאשכול הזה ולציבור החרדי.

כמו שהמשפחה מקרית יערים היא טלזסטון מצאה אוצר זהב לאחר שבע שנים, ונהגה ביושר והחזירה לחברת הביטוח את אשר שולם לה לאחר שדווח כי נגנב להם האוצר וכעת מצאו אותו, כך גם אני במסגרת ניקיון פסח והיותי בסגר ימים רבים מצאתי את הניק הזה, וכתבתי מה שאני חשבתי לנכון,
יש לך בעיה עם זה? חשבת שאני צריך לפנות אליך עם בקשת אישור כתיבה או להעלות אשכול זה או אחר? 

הכותב
זה שתכתוב שוב בפונטים מוגדלים ובצבעי אדום לא מרגש אותי כלל

ציינתי עובדות.
לא נוח לך? בעיה שלך

נ.ב. חשוב פעם בכמה חודשים/שנים לאוורר ניקים ששוכבים בבוידעם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 13:10 לינק ישיר 

כי_הוא_זה כתב:

תודה רבה על הדיאגנוזה. לעצם הענין:

אני חוזר על מה שכתבתי- עזוב את ארז טל. הראיון של ליצמן עם אייכלר מוכיח שהוא אדם אידיוט וחסר אחריות. 

כמובן לא נכנס לעצם השטויות שהוא מדבר, אבל מה שחורה לי כאן הן שתי נקודות.

א. למה רק עכשיו אתה מדבר? ממתי שר נכנע למנכל משרדו ולא מביע את קולו ברמה?

ב. הבנאדם לא יודע אחריות ציבורית מהי. חסר אחריות לחלוטין. כמה אמון נותן הציבור במערכת שניהלה את משבר הקורונה, כשבראשות משרד הבריאות עמד אדם שקרן, שהסביר לכולנו שחייבים לשמור על הכללים ואסור לעשות 'חכמלוגיה' כשבעצם הוא בעצמו לא מאמין במה שהוא מדבר??

זה אדם חסר אחריות שאסור לו לכהן כשר בממשלה. אדם שלא דופק חשבון לאף אחד חוץ מלאדמו'ר שלו אסור לו לשאת במשרה ציבורית.

במסגרת תפקידי הניקים בפורום מכובד זה, אתה משקיע לחינם בנסיון להסביר במקום שלא ההגיון מדבר אלא המחנאות הישנה, ודוק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 13:15 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

לא מבין אותו, אין לו יועצי תקשורת?

אחרי אתמול הוא היה צריך להתנהל במשנה זהירות, וגם אם הוא סובר שלטעמו שהצעדים היו מדי חזקים (שזה אגב זכותו המלאה, וכל בר דעת מבין שבדיונים בנושא הקורונה לא כולם היו תמימי דעים, וטוב שכך) צעדיין לא היה צריך לומר את זה.

לי נראה שליצמן יודע שתוך פרק זמן לא קצר יתברר לעין כל על הצעדים הפזיזים שנעשו בלי מחשבה יתירה, וליצמן פשוט רוצה להציל את עורו ולהתנער מההחלטות האומללות האלו.

אם הוא באמת היה נגד הצעדים האלו בזמנו אז הוא סך הכל צודק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 13:23 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
נוירולוג כתב:

לא מבין אותו, אין לו יועצי תקשורת?

אחרי אתמול הוא היה צריך להתנהל במשנה זהירות, וגם אם הוא סובר שלטעמו שהצעדים היו מדי חזקים (שזה אגב זכותו המלאה, וכל בר דעת מבין שבדיונים בנושא הקורונה לא כולם היו תמימי דעים, וטוב שכך) צעדיין לא היה צריך לומר את זה.

לי נראה שליצמן יודע שתוך פרק זמן לא קצר יתברר לעין כל על הצעדים הפזיזים שנעשו בלי מחשבה יתירה, וליצמן פשוט רוצה להציל את עורו ולהתנער מההחלטות האומללות האלו.

אם הוא באמת היה נגד הצעדים האלו בזמנו אז הוא סך הכל צודק

נשלח מהאנדרואיד שלי

לשיטתך כמובן שזה בסך הכל שפעת וכו'

אין לי מושג אם היה נגד הצעדים שהוחלטו, חבל באמת שכל המראיינים לא לוקחים אותו לפינה הזו ושואלים אותו ישירות, בנתיים הוא רק מצהיר שהוא לא היה שותף לתחזיות הפסימיות ונותן להבין שהוא היה נוהג אחרת, אבל לא אומר עם מה הוא לא מסכים.

אני רואה כמאוד בעייתי את התוצאה הבלתי נמנעת ככל הנראה, שהציבור בחלקו לפחות, עשוי לאבד את האמון במערכת וההוראות היוצאות ממנה, וזה מסוכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 13:29 לינק ישיר 

נוירולוג

אתה שם בפי דברים שלא אמרתי וחבל. אתך דווקא הויכוח די ענייני.

אני שותף מלא אתך בדאגה על האמינות של משרד הבריאות, שאם אכן יקרה מה שאני חושב, אז אמינותו ייפגם מאוד.

משרד הבריאות אמור לשקף זהירות ואחריות מול דאגה אמתית לבריאות הציבור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 13:29 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:
כי_הוא_זה כתב:

אני חוזר על מה שכתבתי- עזוב את ארז טל. הראיון של ליצמן עם אייכלר מוכיח שהוא אדם אידיוט וחסר אחריות. 

ב. הבנאדם לא יודע אחריות ציבורית מהי. חסר אחריות לחלוטין. כמה אמון נותן הציבור במערכת שניהלה את משבר הקורונה, כשבראשות משרד הבריאות עמד אדם שקרן, שהסביר לכולנו שחייבים לשמור על הכללים ואסור לעשות 'חכמלוגיה' כשבעצם הוא בעצמו לא מאמין במה שהוא מדבר??

זה אדם חסר אחריות שאסור לו לכהן כשר בממשלה. אדם שלא דופק חשבון לאף אחד חוץ מלאדמו'ר שלו אסור לו לשאת במשרה ציבורית.

במסגרת תפקידי הניקים בפורום מכובד זה, אתה משקיע לחינם בנסיון להסביר במקום שלא ההגיון מדבר אלא המחנאות הישנה, ודוק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אחלה נימוקים ג'ינג'י

להביא סרטים ממפלים ומבתי אונגרין זה יפה, אבל קל מאוד, כנראה להתמודד עם טיעונים ותשובות זה קצת יותר קשה, אבל בוא בכל זאת נסה להתאמץ ולהתעמת עם מה שכתבתי והתשובות שעניתי, כולל לתגובה ההיא שציטטת ונענתה על ידי.

אדרבה, תן לנו הזדמנות להחכים מחכמתך ולא רק מכישורי הצילום שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 13:34 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
נוירולוג

אתה שם בפי דברים שלא אמרתי וחבל. אתך דווקא הויכוח די ענייני.

אני שותף מלא אתך בדאגה על האמינות של משרד הבריאות, שאם אכן יקרה מה שאני חושב, אז אמינותו ייפגם מאוד.

משרד הבריאות אמור לשקף זהירות ואחריות מול דאגה אמתית לבריאות הציבור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ה"לשיטתך", התייחס ספציפית לשורה ההיא בתגובתך שהדגשתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 13:37 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

גינגישראלי כתב:
כי_הוא_זה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אחלה נימוקים ג'ינג'י

להביא סרטים ממפלים ומבתי אונגרין זה יפה, אבל קל מאוד, כנראה להתמודד עם טיעונים ותשובות זה קצת יותר קשה, אבל בוא בכל זאת נסה להתאמץ ולהתעמת עם מה שכתבתי והתשובות שעניתי, כולל לתגובה ההיא שציטטת ונענתה על ידי.

מכיוון שאני מכיר פה כמה ניקים באופן אישי, אני לפעמים מגיב להם כחבר לחבר.

אתה לא צריך להפגע ממה שכתבתי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 13:39 לינק ישיר 

אפשר היה לחשוב שהמנכ"ל אש מקצוע
בר טוב הוא  מאנשי מכלוף

וליצמן מפחד ממכלוף

תוקן על ידי פאת_השולחן ב- 19/05/2020 13:40:19

תוקן על ידי בחדרי חרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 13:44 לינק ישיר 
נוירולוג

גינגישראלי כתב:
נוירולוג כתב:

גינגישראלי כתב:
כי_הוא_זה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אחלה נימוקים ג'ינג'י

נשלח מהאנדרואיד שלי

ברור לי שלא התכוונת לפגוע, ובכל מקרה לא נפגעתי, אל דאגה
אבל בכל כתבת מה שכתבת, קבעת שדעתו של מי שלא חושב כמוך אינה הגיונית, ואשמח לשמוע מדוע, וכן מה ההיגיון שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 13:47 לינק ישיר 

נוירולוג

להבהרת הדברים.

לא. זה ממש לא שפעת ואף פעם לא התיימרתי לטעון כך.
אבל זה עדיין לא עושה את הקורונה כברי הזיקא שמותר בגלל כך לסגור ישיבות ובתי כנסיות.

מה שטענתי כל הזמן ועדיין טוען זה שישנם צעדים חריפים מאוד שבלי ידיעה ברורה שזה יעזור לא עושים אותם. השערות אפילו סבירות ביותר אינן מספיקות בכגון דא.
השבתת המשק וסגירת מוסדות החינוך הן צעדים כאלו.
צעדים כאלו דורשים המון אחריות ומחשבה עמוקה לפני שנגשים לביצועם.

מכיוון שזה ממש לא היה המצב, לכן הרמתי קול רעש גדול.

לעת עתה נראה שגם שר הבריאות בכבודו ובעצמו סבור כך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 13:53 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
נוירולוג

להבהרת הדברים.

לא. זה ממש לא שפעת ואף פעם לא התיימרתי לטעון כך.
אבל זה עדיין לא עושה את הקורונה כברי הזיקא שמותר בגלל כך לסגור ישיבות ובתי כנסיות.

מה שטענתי כל הזמן ועדיין טוען זה שישנם צעדים חריפים מאוד שבלי ידיעה ברורה שזה יעזור לא עושים אותם. השערות אפילו סבירות ביותר אינן מספיקות בכגון דא.
השבתת המשק וסגירת מוסדות החינוך הן צעדים כאלו.
צעדים כאלו דורשים המון אחריות ומחשבה עמוקה לפני שנגשים לביצועם.

מכיוון שזה ממש לא היה המצב, לכן הרמתי קול רעש גדול.

לעת עתה נראה שגם שר הבריאות בכבודו ובעצמו סבור כך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תראה
לא אני ולא אתה יודעים מה סבר שר הבריאות, כל שהוא אמר שהוא לא היה שותף לתחזיות הקודרות, וכן שאולי פעלו קצת חזק מדי, וכפי שכתבתי, חבל שלא התקילו אותו בשאלות ישירות בנושא, למשל אם הוא התנגד לצעדים והנחיות שניתנו לציבור, ובאלו צעדים מדובר, וכו'.

99 אחוזים מגדולי ישראל ופוסקי ההלכה סברו שהמצב מסוכן ויש להישמע לכל הוראות משרד הבריאות, אז כולם טעו? הם לא יודעים את מה שאתה יודע? (ואני מדבר עוד הרבה לפני ההצהרות האחרונות של ליצמן).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 14:23 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
נוירולוג

גינגישראלי כתב:
נוירולוג כתב:

גינגישראלי כתב:
כי_הוא_זה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אחלה נימוקים ג'ינג'י

נשלח מהאנדרואיד שלי

ברור לי שלא התכוונת לפגוע, ובכל מקרה לא נפגעתי, אל דאגה
אבל בכל כתבת מה שכתבת, קבעת שדעתו של מי שלא חושב כמוך אינה הגיונית, ואשמח לשמוע מדוע, וכן מה ההיגיון שלך.

מי אמר לך כמו מי אני חושב?
אולי בכלל אין לי דעה בעניין זה?

רק אציין שהגבתי לפני שראיתי את המשך האשכול, ונראה שטעיתי בכך שחשבתי שהשקעתו לחינם.
לגבי דברים אחרים דווקא נראה שהערכתי היתה די נכונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "ליצמן, אתה אפס"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.