בית פורומים בחדרי חרדים

למי שטוען שהייתה פאניקה מוגזמת בניהול הקורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/5/2020 16:53 לינק ישיר 

מה זה הבלבול הזה "ברגע שתהיה עלייה הסגר ימשיך"??

יקח לפחות שבועיים שלושה עד שיתחילו החולים החדשים להופיע ואז כבר יהיה מאוחר מדי! ושוב תטען שאם לא היינו מורידים את הסגר בלה בלה בלה.

מלא אנשים מסתובבים בלי סימפטומים ומדביקים אחרים ואחרים לאחרים ומלאה הארץ קורונה רח"ל!!

אז אני אגלה לך סוד

כבר מזמן היו מדענים שטענו שלקורונה יש תקופה שבו הוא העקומה עולה ועולה עד שהוא מגיע לשיא ואז העקומה יורדת. לא משנה עם סגר לא משנה בלי סגר, זה צורת הפעולה של הנגיף.

אחרי שנתניהו וסימן טוב וברבש ראו והשתכנעו שהעקומה פשוט יורדת ונעלמת בלי שום הסבר, הם החליטו להצטרף לעגלה הנוסעת והתחילו להתחיל עם הקלות בסגר ועם עוד הקלות.

זה כל הסוד

לא סגר ולא בטיח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 16:55 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

יקח לפחות שבועיים שלושה עד שיתחילו החולים החדשים להופיע ואז כבר יהיה מאוחר מדי! ושוב תטען שאם לא היינו מורידים את הסגר בלה בלה בלה.

מלא אנשים מסתובבים בלי סימפטומים ומדביקים אחרים ואחרים לאחרים ומלאה הארץ קורונה רח"ל!!

אז אני אגלה לך סוד

כבר מזמן היו מדענים שטענו שלקורונה יש תקופה שבו הוא העקומה עולה ועולה עד שהוא מגיע לשיא ואז העקומה יורדת. לא משנה עם סגר לא משנה בלי סגר, זה צורת הפעולה של הנגיף.

אחרי שנתניהו וסימן טוב וברבש ראו והשתכנעו שהעקומה פשוט יורדת ונעלמת בלי שום הסבר, הם החליטו להצטרף לעגלה הנוסעת והתחילו להתחיל עם הקלות בסגר ועם עוד הקלות.

זה כל הסוד

לא סגר ולא בטיח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 17:05 לינק ישיר 

אם יתברר מהמחקר שעשו במאה שערים שהירידה הגדולה בנדבקים היא בגלל הקיץ לפחות יתברר שיש לנו חצי שנה חופש

ליוחנן יש לך פיתרון אחר שאתה יכול למכור למדינות שקורסות מכמות הנדבקים והמתים?

או שאתה סתם מבלבל את המוח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 17:09 לינק ישיר 

מושגים כתב:

תמניא_אפי כתב:

אז אני אגלה לך סוד

זה כל הסוד

לא סגר ולא בטיח

אמר המדען

חוץ מלעג יש לך הסבר אחר לפתיחת הסגר הפתאומית וכל ההקלות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 17:18 לינק ישיר 

אתה באמת לא מבין?

מי או שגילה אחרי שבועיים שנדבק נשאר בבית ולא הדביק הלאה וככה הכל נגמר

אתה מזכיר את המטומטם שטוען שהעולם שטוח כולם עובדים עלינו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 17:25 לינק ישיר 

אתה מאכזב

גם הגל העכשווי התחיל מחולה אחד שהדביק והדביק עד שזה הגיע לממדים מפלצתיים.

אם מסתובבים אנשים חולים בלי סימפטומים למה לדעתך זה לא יכול לקרות שוב??

איך אפשר לעצור כשאתה בכלל לא יודע שהוא חולה???

מעניין מי פה המטומטם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 17:30 לינק ישיר 

בתחילת בדרך היה תערובת גדולה בין הבריות.
ואילו היום, רוב האנשים פוחדים מחברת בני אדם אחרים. ובנוסף רבים חובשים מסכות.
זה כל הסיפור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 17:33 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

זה כל הסיפור.

התגובה הכי מצחיקה ששמעתי

ילדים וילדות מתערבבים בגן וחוזרים הביתה לזרועות הוריהם שמנשקים אותם, ואתה מספר בובע מעיישעס

הרי אפילו את סבא וסבתא מותר לבקר

בקיצור חוץ משטויות אין פה כלום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 18:11 לינק ישיר 

איך התחיל מחולה אחד?
הגיעו לארץ הרבה מאד אנשים שהיו חולים

כל החולים הראשונים הם אנשים שהיו בחו"ל

ולמה אתה לא עונה על איך זה שבכל מקום בעולם שזלזלו בהתחלה בכללים היו אלפי מתים?

יכול להיות שאתה תומך בטענות האנטישמיות שהיהודים הפיצו את המחלה כדי להשתלט על העולם, ורק להם יש את הנוגדן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 18:18 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
avishai323 כתב:

זה כל הסיפור.

התגובה הכי מצחיקה ששמעתי

ילדים וילדות מתערבבים בגן וחוזרים הביתה לזרועות הוריהם שמנשקים אותם, ואתה מספר בובע מעיישעס

הרי אפילו את סבא וסבתא מותר לבקר

בקיצור חוץ משטויות אין פה כלום

נשלח מהאנדרואיד שלי

בהחלט אפשרי שמפתיחת מוסדות החינוך, נתחיל לראות גל שני.
אך הרבה פחות מהראשון, יש מחקרים רבים שילדים פחות מעבירים מחלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 18:50 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
למה כל מה שעושים עכשיו ליזהר מגל שני לא היה מספיק לעצור גל ראשון?

יש גנים
בתי ספר
חנויות פתוחות

מה היה אז שאין עכשיו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז היו עשרת אלפים חולים בפועל, היום יש בקושי שלשת אלפים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 19:09 לינק ישיר 

מדהים שאחרי כמה חודשים ותמניא עדיין לא הצליח להבין את מדיניות העולם (חוץ מבאלרוס וצפון קוריאה)  כלפי המגפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 19:38 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

מדהים שאחרי כמה חודשים ותמניא עדיין לא הצליח להבין את מדיניות העולם (חוץ מבאלרוס וצפון קוריאה)  כלפי המגפה.

מדיניות התקשורת
לא מדיניות העולם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 19:58 לינק ישיר 
ירו_שלמי

תמניא_אפי כתב:
קלעפער כתב:

מדיניות התקשורת
לא מדיניות העולם

נשלח מהאנדרואיד שלי

לשבחך ייאמר שבלעצבן אתה מומחה :)

הגיע הזמן שיספרו לך:

א. ישנו עולם בחוץ, ובתוכו עולם רפואה מתקדם מאוד, ובעולם הרפואה היררכיה בנויה לתפארת, כך שמשרדי הבריאות בעולם מקבלים את המידע המסונן הבדוק והמוכח ביותר. משרדים אלו בכמעט כל העולם ראו סכנה גדולה בלהמשיך בחיים הרגילים בתקופה זו, ולכן דרשו ממדינותיהם צעדי הסגר/עוצר/ריחוק חברתי/חיטוי/בידוד וכו'. להבדיל ישנו גם עולם של פייק, מוכרי סגולות/מתנגדי חיסונים/חובבי קונספירציות/אנטישמים/פנאטים וביניהם אפילו כמה דוקטורים הזויים ואולי פרופסורים יחידים שתמיד יחפשו את ההיפך, בפרט אם נפגעו ע"י הממסד או אם הם מרוויחים מכך משהו.

ב. ישנו וירוס, יצור פיזי שניתן לבחון אותו, שעבר בין אנשים בחודשים האחרונים. המעבר הזה מצריך הסבר הגיוני, הוא לא קופץ מעבר לזמן ולמקום, ובחורף הוא הדביק מעל ומעבר לרוב הוירוסים הקיימים, אין נסיון קודם לגבי התנהגותו, וכדי לעצור בעדו נותרה אז רק דרך אחת, לדאוג שלא יוכל טכנית לעבור מאדם לאדם. מי שלא עשה זאת היה חייב להאמין איכשהו בהתנהגות על טבית של הוירוס (ואין סומכין על הנס..).

ג. ישנם פוסקי הלכה, אנשים שלמדו כמה שנים והם יודעים מתי נחשב הדבר כפיקוח נפש, ותסובב את מהכלי הפוליטיקה איך שתרצה, אבל כמעט כל פוסקי ההלכה בעולם היהודי פסקו שמדובר בפיקוח נפש! אם היה ויכוח הוא כמה יש לסמוך על משרד הבריאות בנוגע להלכות פיקו"נ, וגם בזה הרוב הגדול סמך על ההוראות ללא שום שינוי, ולו רק בתורת 'מוראה של מלכות' כי אי אפשר שכל אחד יחליט לעצמו איך הוא נלחם בנגיף. (והנותרים שאמרו 'תורה מגנא ומצלי' וסומכין על הנס, הסתובבו כעבור כמה ימים ללא שום הגנות גם כשלא עסקו בתורה.. מוזר).

אני מיידע אותך בכך, כי בתגובותיך האחרונות נראה היה שהפכת גם למדען המבין יותר מכל עולם המדע, פוסק הלכה היודע יותר מכל הרבנים, ואולי גם נגלה אליך מלאך הוירוס ולימד אותך על גלים מוזרים העולים ויורדים ללא שום הסבר מדעי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2020 20:10 לינק ישיר 

סך הכל גם אתה נוהה אחרי העדר

ליצמן כבר פתח את פיו
מהרגע שד"ר רוטשטיין השמיע את עמדתו נגד כל הבהלה ידעתי שזה רק עניין של זמן עד שנגלה שגם ליצמן סובר כמותו.

לא יקח הרבה זמן ונשמע זמירות שונות מכל מיני רופאים ומדענים שהתקשורת השתיקה אותם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למי שטוען שהייתה פאניקה מוגזמת בניהול הקורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.