|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:13 |
|
| |
ירו_שלמי
| תמניא_אפי כתב: |  | סך הכל גם אתה נוהה אחרי העדר ליצמן כבר פתח את פיו מהרגע שד"ר רוטשטיין השמיע את עמדתו נגד כל הבהלה ידעתי שזה רק עניין של זמן עד שנגלה שגם ליצמן סובר כמותו. לא יקח הרבה זמן ונשמע זמירות שונות מכל מיני רופאים ומדענים שהתקשורת השתיקה אותם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תשובה שלא ממין העניין, תענה לגופם של דברים. או לחילופין, א. לו אתה משרד הבריאות, מה היית מציע לעשות? ב. לו לא היו מקשיבים לעצותיך היית מוותר גם על מה שכן התקבל ופורץ כל גדר?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:19 |
|
| |
תמניא נכון אתה מהאנשים שצריך להסביר להם 700 פעם איך מעבירים שירים מהמחשב לנגן? העולם סובל מאנשים טיפשים שלא מנסים להבין את המציאות ראה ערך שמאלנים ועוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:26 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
| תמניא_אפי כתב: |  | סך הכל גם אתה נוהה אחרי העדר ליצמן כבר פתח את פיו מהרגע שד"ר רוטשטיין השמיע את עמדתו נגד כל הבהלה ידעתי שזה רק עניין של זמן עד שנגלה שגם ליצמן סובר כמותו. לא יקח הרבה זמן ונשמע זמירות שונות מכל מיני רופאים ומדענים שהתקשורת השתיקה אותם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תשובה שלא ממין העניין, תענה לגופם של דברים. או לחילופין, א. לו אתה משרד הבריאות, מה היית מציע לעשות? ב. לו לא היו מקשיבים לעצותיך היית מוותר גם על מה שכן התקבל ופורץ כל גדר? |
|
התשובה על א וב הם היינו הך לא הייתי משבית את המשק וסוגר את מוסדות החינוך הייתי ממליץ להיזהר תוך כדי השיגרה עד כמה שאפשר הייתי מרוויח מזה המון דברים. א. הבהלה והפאניקה המיותרת וההורגת (כפי שברק רביד העיר שפי 3 אנשים מתו בגלל שפחדו לבוא לטיפול מאשר אלו שמתו מקורונה) ב. המשק היתה ממשיכה פחות או יותר כרגיל והיינו חוסכים עשרות אלפים מובטלים על כל המשתמע מכך (התאבדות מחוסר פרנסה, חוסר התקווה באופק ועוד) ג. אלימות במשפחה ובין בני זוג שעלה בהמון אחוזים בגלל השלכות הבידוד וחוסר התעסוקה היתה נחסכת. ד. פורסם שיותר ממיליון אנשים יצטרכו טיפול נפשי בגלל המצב. היינו חוסכים גם את זה ועוד ועוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 20:53 |
|
| |
מרן הגר"ח קנייבסקי שליט"א אמר בתחילת ימי הנגיף קורונה
לא לסגור בתי כנסיות ולא לסגור ת"ת וישיבות באם יסגרו אותם זה עצמו יגרום לסכנת נפשות
ולדאבונינו דבריו קויימו אחת לאחת ריבוי הנפטרים בגלל שסגרו את הישיבות ובתי הת"ת ובתי כנסיות
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 21:10 |
|
| |
ולמה שנהיה שונים מהיהודים בעולם שסבלו קשות מהקורונה? בגלל שאנחנו יותר צדיקים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 21:35 |
|
| |
הרמתי ידיים אין לי כוח לחזור על האשכול שוב ושוב ובמקום לקבל תשובות, אנשים מעלים תאוריות מוזרות במקום לענות עניינית. אין שום מדינה אבל שום מדינה בעולם, שהצליחה למגר את המגיפה בדרך אחרת חוץ מסגר. זה מה יש אם כל הכאב דנמרק המדינה היחידה שהתחילה את הסגר מיידית והצליחה להוריד ל0 את כמות החולים בארץ זה לא אפשרי כי יש פה הרבה אנשים עקומים שמוכנים לקחת סיכון על אנשים, ומי שימות ימות על קדושת הטימטום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 21:41 |
|
| |
| מהשחושבים כתב: |  |
הרמתי ידיים אין לי כוח לחזור על האשכול שוב ושוב ובמקום לקבל תשובות, אנשים מעלים תאוריות מוזרות במקום לענות עניינית.
אין שום מדינה אבל שום מדינה בעולם, שהצליחה למגר את המגיפה בדרך אחרת חוץ מסגר.
זה מה יש אם כל הכאב
דנמרק המדינה היחידה שהתחילה את הסגר מיידית והצליחה להוריד ל0 את כמות החולים
בארץ זה לא אפשרי כי יש פה הרבה אנשים עקומים שמוכנים לקחת סיכון על אנשים, ומי שימות ימות על קדושת הטימטום
|
|
שכחת להוסיף שדנמרק הוא מדינה עם חצי גודל האוכלוסין שלנו עם כפול מקרי מוות, אז איפה בדיוק ההצלחה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 22:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 22:15 |
|
| |
ירו_שלמי
| תמניא_אפי כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
|
תשובה שלא ממין העניין, תענה לגופם של דברים. או לחילופין, א. לו אתה משרד הבריאות, מה היית מציע לעשות? ב. לו לא היו מקשיבים לעצותיך היית מוותר גם על מה שכן התקבל ופורץ כל גדר? |
|
התשובה על א וב הם היינו הך לא הייתי משבית את המשק וסוגר את מוסדות החינוך הייתי ממליץ להיזהר תוך כדי השיגרה עד כמה שאפשר הייתי מרוויח מזה המון דברים. א. הבהלה והפאניקה המיותרת וההורגת (כפי שברק רביד העיר שפי 3 אנשים מתו בגלל שפחדו לבוא לטיפול מאשר אלו שמתו מקורונה) ב. המשק היתה ממשיכה פחות או יותר כרגיל והיינו חוסכים עשרות אלפים מובטלים על כל המשתמע מכך (התאבדות מחוסר פרנסה, חוסר התקווה באופק ועוד) ג. אלימות במשפחה ובין בני זוג שעלה בהמון אחוזים בגלל השלכות הבידוד וחוסר התעסוקה היתה נחסכת. ד. פורסם שיותר ממיליון אנשים יצטרכו טיפול נפשי בגלל המצב. היינו חוסכים גם את זה ועוד ועוד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
היה חשוב לשמוע את זה ממך, להבין עם מי אני מנהל דיון..
להזכיר לך שוב? המצב הוא, לפחות בחורף, שמסתובב לו וירוס שעובר מאדם לאדם מקריס בתי חולים וגומר את מכונות ההנשמה, ההדבקה שלו חזקה מתמיד. אז היית ממליץ לסינים להמשיך בחיים, להיזהר כמה שאפשר, ואז היית חוסך - א. פאניקה (נסה רק להיזכר בפאניקה שאחזה בכל העולם בתחילת המגיפה ותקיש מזה על הפאניקה בסין כשבתי החולים קורסים זה אחר זה) מי יכנס לפאניקה כשהחיים ממשיכים כמעט כרגיל ו'רק' אין מכונות הנשמה לאנשים שלא יכולים לנשום?.. ב. המשק - ברור שהיה ממשיך, התיירות היתה פורחת.. תהיה בטוח שאנשים היו מבוהלים פי 10 כשהמידנה היתה קורסת, ושוב ע"ע ארה"ב. ג. אלימות במשפחה - מעניין איך נראית המשפחה בארה"ב שם נשארו בבית בגלל המחלה עצמה ולא מתוך חשש הידבקות.. ד. טיפול נפשי.. תחשוב שוב על המצב באיטליה, הנפשי.
ואני מזכיר לך, אתה עכשיו בחורף, בסין, ומתמודד עם מחלה חדשה ומסוכנת, לא עכשיו אחרי שהתברר, אולי, שהקיץ משפיע, (או הקיץ יחד עם הצעדים שננקטו).
תוקן על ידי ירו_שלמי ב- 18/05/2020 22:17:37
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 22:51 |
|
| |
על מה שמאור עיניים כתב מרן הגר"ח קנייבסקי שליט"א אמר בתחילת ימי הנגיף קורונה לא לסגור בתי כנסיות ולא לסגור ת"ת וישיבות באם יסגרו אותם זה עצמו יגרום לסכנת נפשות ולדאבונינו דבריו קויימו אחת לאחת ריבוי הנפטרים בגלל שסגרו את הישיבות ובתי הת"ת ובתי כנסיות אל תשכח שהיו אנשים שמתו בגלל ההוראה האומללה הזאת, כולל אבא של חבר טוב שנדבק ונפטר רק בגלל שהמשיך ללכת לבית הכנסת בעקבות אותה הוראה. קצת ביזיון לרשום דברים כאלה על גדול הדור, זה גורם להרבה חילול השם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 23:37 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
| תמניא_אפי כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
|
|
התשובה על א וב הם היינו הך לא הייתי משבית את המשק וסוגר את מוסדות החינוך הייתי ממליץ להיזהר תוך כדי השיגרה עד כמה שאפשר הייתי מרוויח מזה המון דברים. א. הבהלה והפאניקה המיותרת וההורגת (כפי שברק רביד העיר שפי 3 אנשים מתו בגלל שפחדו לבוא לטיפול מאשר אלו שמתו מקורונה) ב. המשק היתה ממשיכה פחות או יותר כרגיל והיינו חוסכים עשרות אלפים מובטלים על כל המשתמע מכך (התאבדות מחוסר פרנסה, חוסר התקווה באופק ועוד) ג. אלימות במשפחה ובין בני זוג שעלה בהמון אחוזים בגלל השלכות הבידוד וחוסר התעסוקה היתה נחסכת. ד. פורסם שיותר ממיליון אנשים יצטרכו טיפול נפשי בגלל המצב. היינו חוסכים גם את זה ועוד ועוד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
היה חשוב לשמוע את זה ממך, להבין עם מי אני מנהל דיון..
להזכיר לך שוב? המצב הוא, לפחות בחורף, שמסתובב לו וירוס שעובר מאדם לאדם מקריס בתי חולים וגומר את מכונות ההנשמה, ההדבקה שלו חזקה מתמיד. אז היית ממליץ לסינים להמשיך בחיים, להיזהר כמה שאפשר, ואז היית חוסך - א. פאניקה (נסה רק להיזכר בפאניקה שאחזה בכל העולם בתחילת המגיפה ותקיש מזה על הפאניקה בסין כשבתי החולים קורסים זה אחר זה) מי יכנס לפאניקה כשהחיים ממשיכים כמעט כרגיל ו'רק' אין מכונות הנשמה לאנשים שלא יכולים לנשום?.. ב. המשק - ברור שהיה ממשיך, התיירות היתה פורחת.. תהיה בטוח שאנשים היו מבוהלים פי 10 כשהמידנה היתה קורסת, ושוב ע"ע ארה"ב. ג. אלימות במשפחה - מעניין איך נראית המשפחה בארה"ב שם נשארו בבית בגלל המחלה עצמה ולא מתוך חשש הידבקות.. ד. טיפול נפשי.. תחשוב שוב על המצב באיטליה, הנפשי.
ואני מזכיר לך, אתה עכשיו בחורף, בסין, ומתמודד עם מחלה חדשה ומסוכנת, לא עכשיו אחרי שהתברר, אולי, שהקיץ משפיע, (או הקיץ יחד עם הצעדים שננקטו).
תוקן על ידי ירו_שלמי ב- 18/05/2020 22:17:37 |
|
קריסת בתי החולים זה לא יותר ממנטרה. בשיאו של הקורונה פה דיברה פרופסור עידית מטות מבית חולים איכילוב וצחקה ואמרה שכל חולי הקורונה המפוזרים בכל בתי החולים בארץ יכולים בקלות להיקלט בבית חולים אחד. בשיאו של המחלה היו נדמה לי מאושפזים בין מאתיים לשלוש מאות איש בכל הארץ, וזה מספר שכל בית חולים בארץ יכול בקלות להסתדר אתו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 23:46 |
|
| |
שוב אתה מסתכל לאחור, אני שואל אותך כיועץ לסין, או לאיטליה, לפני כל ההתפתחויות (והסגר..), אתה אומר שהם לא היו צריכות לחשוש מקריסה של בתי החולים, מקסימום יגיעו שם למתאיים שלש מאות מאושפזים?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 00:06 |
|
| |
המטומטם לא מבין מה שמדברים איתו, או שלא רוצה להבין או שמקבל כסף כדי שלא להבין. חבל על הזמן של כולנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 13:51 |
|
| |
בארה"ב עצמה קמו פרופסורים ודיברו נגד ההסגר
כאשר רוב המתים הם בני 75+ והם היו בבידוד
והכל שקר ושקר
כך הם אמרו בכנסים פתוחים
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 19:03 |
|
| |
כולם מסתבר חכמים לאחר מעשה. בפועל, אנשים שמנהיגים את המדינה היו צריכים לקבל החלטות מיידות בזמן אמת לעת עתה נראה שהחלטות אלו בלמו את המגיפה. כל הדיבורים על הבתי כנסת מלמדים שיש חובשי כיפה שלא מאמינים שבורא עולם מנהיג את עולמו. טמטום מביא לידי כפירה.
|
|
|
|
|