| נשלח ב-18/5/2020 20:00 |
|
| |
יש מי שיודע לומר מי הם שני הגוראים שנראים עם הצלם?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 21:35 |
|
| |
הרה"ח ר' איטשע מאיר טאומן שליט"א מרבני ודובר הוועדה של חסידות גור, האיש הקרוב ביותר לקודש . בתדרוך אחרון לצלם, לאחמ''כ גם ניתן לצלם מקום מסודר משם תפס את הפוזיציות המיוחדות שעוררו קידוש השם בכל רחבי תבל
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 21:46 |
|
| |
| קו2 כתב: |  | | הרה"ח ר' איטשע מאיר טאומן שליט"א מרבני ודובר הוועדה של חסידות גור, האיש הקרוב ביותר לקודש . בתדרוך אחרון לצלם, לאחמ''כ גם ניתן לצלם מקום מסודר משם תפס את הפוזיציות המיוחדות שעוררו קידוש השם בכל רחבי תבל |
|
המשגיח הזה לא יכול לדבר עם ליצמן שיפסיק לעשות פדיחות ויתחיל לעורר קידוש השם בכל רחבי תבל?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 23:16 |
|
| |
| קו2 כתב: |  | | הרה"ח ר' איטשע מאיר טאומן שליט"א מרבני ודובר הוועדה של חסידות גור, האיש הקרוב ביותר לקודש . בתדרוך אחרון לצלם, לאחמ''כ גם ניתן לצלם מקום מסודר משם תפס את הפוזיציות המיוחדות שעוררו קידוש השם בכל רחבי תבל |
|
והשני מי זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 00:31 |
|
| |
איצה מאיר טמא-ן
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 00:38 |
|
| |
נגיד שגור הזמינה את הצילום ,ובזה אין ספק הוכיחה את פניה היפות של המגזר החרדי,בניגוד לאחרים,שבהתנהגותם,השמיצו את המגזר וגרמו לחילול ה'! איזה בעיה יש בזה?. אשר להשוואה עם-האדמור מברדיצ'ב, הייתי משווה אותו עם חצר ר' חיים קנייבסקי,ההבדל הוא שאצל ר' חיים שומרים איזה סרטון בצד להוכיח כביכול את המפלה שלא הייתה,אם ר' חיים פעל משהו אז למה זה לקח כמה מערכות בחירות? בעוד שהברדיצב'ר אמר בריש גליי לפני התרחשות הדברים שגנץ הוא ראש הממשלה הבא,רק בלי קללות.וזה הצליח לו!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 00:43 |
|
| |
בזיונות.
הם לא מפסיקים להגחיך את עצמם לדעת...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 01:05 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | נגיד שגור הזמינה את הצילום ,ובזה אין ספק הוכיחה את פניה היפות של המגזר החרדי,בניגוד לאחרים,שבהתנהגותם,השמיצו את המגזר וגרמו לחילול ה'! איזה בעיה יש בזה?. אשר להשוואה עם-האדמור מברדיצ'ב, הייתי משווה אותו עם חצר ר' חיים קנייבסקי,ההבדל הוא שאצל ר' חיים שומרים איזה סרטון בצד להוכיח כביכול את המפלה שלא הייתה,אם ר' חיים פעל משהו אז למה זה לקח כמה מערכות בחירות? בעוד שהברדיצב'ר אמר בריש גליי לפני התרחשות הדברים שגנץ הוא ראש הממשלה הבא,רק בלי קללות.וזה הצליח לו! |
|
יפה כתבת
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 02:39 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | נגיד שגור הזמינה את הצילום ,ובזה אין ספק הוכיחה את פניה היפות של המגזר החרדי,בניגוד לאחרים,שבהתנהגותם,השמיצו את המגזר וגרמו לחילול ה'! איזה בעיה יש בזה?. אשר להשוואה עם-האדמור מברדיצ'ב, הייתי משווה אותו עם חצר ר' חיים קנייבסקי,ההבדל הוא שאצל ר' חיים שומרים איזה סרטון בצד להוכיח כביכול את המפלה שלא הייתה,אם ר' חיים פעל משהו אז למה זה לקח כמה מערכות בחירות? בעוד שהברדיצב'ר אמר בריש גליי לפני התרחשות הדברים שגנץ הוא ראש הממשלה הבא,רק בלי קללות.וזה הצליח לו! |
|
תגובה של מי שלא קרא את האשכול "גור הפכה לבארדיטשוב".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 02:41 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | נגיד שגור הזמינה את הצילום ,ובזה אין ספק הוכיחה את פניה היפות של המגזר החרדי,בניגוד לאחרים,שבהתנהגותם,השמיצו את המגזר וגרמו לחילול ה'! איזה בעיה יש בזה?. אשר להשוואה עם-האדמור מברדיצ'ב, הייתי משווה אותו עם חצר ר' חיים קנייבסקי,ההבדל הוא שאצל ר' חיים שומרים איזה סרטון בצד להוכיח כביכול את המפלה שלא הייתה,אם ר' חיים פעל משהו אז למה זה לקח כמה מערכות בחירות? בעוד שהברדיצב'ר אמר בריש גליי לפני התרחשות הדברים שגנץ הוא ראש הממשלה הבא,רק בלי קללות.וזה הצליח לו!
יפה כתבת
|
|
תגובה של מי שמנסה להתעלם מנכתב באשכול "גור הפכה לבארדיטשוב".
תוקן על ידי חצינזק ב- 19/05/2020 02:41:27
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 14:25 |
|
| |
פונים אלי באישי כאלה שאינם יכולים לפתוח את הסרטון ביוטיוב. אם יש כאן מי שיודע איך להמיר את הסרטון ורוצה לעזור, מוזמן לעשות זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 15:50 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | נגיד שגור הזמינה את הצילום ,ובזה אין ספק הוכיחה את פניה היפות של המגזר החרדי,בניגוד לאחרים,שבהתנהגותם,השמיצו את המגזר וגרמו לחילול ה'! איזה בעיה יש בזה?. אשר להשוואה עם-האדמור מברדיצ'ב, הייתי משווה אותו עם חצר ר' חיים קנייבסקי,ההבדל הוא שאצל ר' חיים שומרים איזה סרטון בצד להוכיח כביכול את המפלה שלא הייתה,אם ר' חיים פעל משהו אז למה זה לקח כמה מערכות בחירות? בעוד שהברדיצב'ר אמר בריש גליי לפני התרחשות הדברים שגנץ הוא ראש הממשלה הבא,רק בלי קללות.וזה הצליח לו!
תגובה של מי שלא קרא את האשכול "גור הפכה לבארדיטשוב". |
|
חצי נזק, למה?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2020 16:22 |
|
| |
"נגיד שגור הזמינה את הצילום איזה בעיה יש בזה?." לא נכתב שיש בעיה. הסרטון רק בא להפריך את הטענה כאילו וגור לא הזמינו את הצלם. השאלה שנשאלה באשכול "גור הפכה לבארדיטשוב". הייתה כיצד רבי שכ"כ התנגד לצילומים וכד', פתאום בתקופה האחרונה יוזמים אצלו הפקות ופרסומים על בסיס כמעט יומי. "אשר להשוואה עם-האדמור מברדיצ'ב, הייתי משווה אותו עם חצר ר' חיים קנייבסקי ההבדל הוא..." אפשר באמת להשוות את זה עם חצר רבי חיים רק שיש הבדל....
|
|
|
|
|