בית פורומים בחדרי חרדים

מפלגה עם 5 מנדטים רוצה לנהל מדינה זאת לא משיחיות ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/5/2020 15:45 לינק ישיר 
מפלגה עם 5 מנדטים רוצה לנהל מדינה זאת לא משיחיות ?

לא מובן למה מפלגה קטנה ומחולקת בתוכה מהמפלגות הקטנות שידעה הכנסת בשנים האחרונות מבקשת לקבל לעצמה תפקידים הניתנים בדרך כלל למפלגות גדולות 

תוקן על ידי אפגעהיטן ב- 21/05/2020 15:47:06

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2020 15:49 לינק ישיר 

חושבים בגדול,
החפץ חיים אמר בשביל להיות חייל טוב, צריך לשאוף להיות גנרל...
שמחתי לעזור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2020 07:02 לינק ישיר 

כולנו משיחיים, כולנו מתפללים כל יום לבוא משיח צדקנו. כולנו מצפים כל יום שיבוא.

איך זה הפך לכינוי גנאי בפורום חרדי?

מילא החילונים השוטים שאינם מבינים דבר וחצי דבר, המציאו קללה מטופשת, אבל אישה חרדית אמורה לדעת שהאמונה בביאת המשיח היא אחת מיסודות האמונה.

נדמה לי שהמילה שחיפשת היא חמדנות.
או לחלופין, ציפיה לגמול על נאמנות.
לפי הפרשן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2021 18:18 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
חושבים בגדול,
החפץ חיים אמר בשביל להיות חייל טוב, צריך לשאוף להיות גנרל...
שמחתי לעזור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2021 18:27 לינק ישיר 
a_smithee

אלי_ו כתב:
כולנו משיחיים, כולנו מתפללים כל יום לבוא משיח צדקנו. כולנו מצפים כל יום שיבוא.

איך זה הפך לכינוי גנאי בפורום חרדי?

משיחיות אין פירושה אמונה בביאת המשיח אלא חישוב קיצין ושילוב ביאת המשיח בתוכניות כאן ועכשיו, בהשאלה משתמשים בזה לכל שאיפה ואידיאל שמניחים שחייב שיתגשם בזמן מסוים (היו קומוניסטים-אתאיסטים משיחיים)
למשל, יש הבדל בין מי שמאמין שמשיח יבוא לבין מי שמאמין שאפשר להרוס את המסגדים בהר הבית ואז המשיח יבוא ויפתור את הבעיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2021 18:49 לינק ישיר 

מעניין איך אנשים חכמים נופלים בפח שטמנו להם הפוליטיקאים: גם חוקים בפרלמנט הישראלי עוברים/נופלים על חודו של קול: אין שום יתרון חוקי לבעל מפלגה גדולה בקבלת המנדט להרכיב ממשלה: היתרון בחוק הוא למי שיש יותר ממליצים  לקבל קדימות על יתר הטוענים לכתר. בסופו של יום: כל חבר כנסת שמצליח לאחד תחתיו 61 כולל. הוא ירכיב את הממשלה בראשותו.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/05/2021 18:59:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2021 19:36 לינק ישיר 
מצדרביעי

לךתדע1 כתב:
מעניין איך אנשים חכמים נופלים בפח שטמנו להם הפוליטיקאים: גם חוקים בפרלמנט הישראלי עוברים/נופלים על חודו של קול: אין שום יתרון חוקי לבעל מפלגה גדולה בקבלת המנדט להרכיב ממשלה: היתרון בחוק הוא למי שיש יותר ממליצים  לקבל קדימות על יתר הטוענים לכתר. בסופו של יום: כל חבר כנסת שמצליח לאחד תחתיו 61 כולל. הוא ירכיב את הממשלה בראשותו.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/05/2021 18:59:30

בוא/י נדמיין יחד איזו סערה הייתה פורצת אם ביבי היה מציע לדרעי/גפני לקחת על עצמם את התפקיד של ראשות הממשלה, די עם הפוזיציה...

למר אלי-ו:
להבנתי פותח האשכול התכוון לשיגעון גדלות של בנט שגובל במשיחיות של האדם העונה לשם נפתלי בנט, ורעיון כזה בוודאי רחוק מדרכה של תורה בלשון המעטה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2021 19:48 לינק ישיר 

הייתה הצעה לדרעי והוא סירב! אבל, לא ברור לי מה ההבדל כשביבי "מכשיר" את בנט ורוצה עמו רוטציה אז ימינה הופכת להיות מפלגה גדולה של שלושים מנדטים לפחות?! אבל ברגע שבנט חושף כנפיים עצמיות אז ימינה חוזרת להיות פיצית שאינה ראויה לראשות הממשלה. אז לידיעתך: מדינת ישראל אינה רשומה בטאבו על שמו של ביבי: אם הוא כשיר לרוטציה עם ביבי? הוא גם כשיר להיות ראש ממשלה בלי רוטציה עם ביבי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2021 20:04 לינק ישיר 

גם אם ביבי היה מציע לו רוטציה והוא אכן היה מקבל אותה, הייתי רואה את זה לגמרי כסחטנות...
יכול להיות שביבי הציע לדרעי והוא סירב, אבל תהיתי איזה רעש היה בתקשורת הצבועה שלנו ובכלל בקרב אנשי "ישראל הראשונה" השולטים במערכות הקובעות באמת (תקשורת-אקדמיה-משפט) במצב כזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2021 20:09 לינק ישיר 

עזבו משיחיות. עזבו ימין ושמאל.
היום נפתח הפתח לאנרכיה פוליטית.אני לא רואה מצב שתוכל אי פעם לקום ממשלה יציבה בישראל.
מהיום גם אם שתי מפלגות מובילות, יזכו ל40 מנדטים כל אחת, לא תוכל לקום ממשלה יציבה, משום
שכל מפלגה אחרת קטנה ככל שתהיה, תתבע רוטציה על ראשות הממשלה.
גם בתוך המפלגות הגדולות עצמן, יוכל ח"כ ללכד מסביבו קבוצה של תומכים, שיתנו את תמיכתם
בראש מפלגתם ברוטציה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מפלגה עם 5 מנדטים רוצה לנהל מדינה זאת לא משיחיות ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext