אחרי שהתבכינו שהחרדים ממירון יגרמו להתפרצות שניה , הערב ההפקרות חגגה בתל אביב
שימו לב לצורת הניסוח בכתבה לא נגעתי .
האומנים הופיעו למען אנשי תעשיית המוזיקה שנפגעה מהקורונה: "170 אלף איש נותרו ללא פרנסה"
כ-5,000 בני אדם הגיעו הערב לפארק צא'רלס קלור בתל אביב ונהנו מהופעה, לראשונה מאז פרוץ משבר הקורונה. ההופעה מתקיימת במסגרת עצרת מיוחדת שנועדה למחות על הפגיעה הכלכלית לתעשיית המוזיקה בעקבות התפרצות נגיף הקורונה
הזייה!! העסק שם יצא משליטה לגמרי. מאות בני אדם עומדים קרוב אחד לשני. רוקדים ושרים! משער שרובם שמאל אנרכיסטי וסהרורי. שמעריצים את אליליהם אביב גפן ושלום חנוך, עד כדי כך שמוכנים למסור נפש עבורם.
כתב ווינט איתי בלומנטל בשרשרת ציוצים בטוויטר עקץ את התל אביביים החוגגים. "לחובבי ההשוואות כל הזמן, מטורף מה שקורה עכשיו בבני ברק!" "חוזרים לשטיבלך במאה שערים, הזייה בריבוע" "וידאו אחרון של חלוקת ביצים לחג מבית שמש!" אבל בכתבה שלו בווינט הוא כותב בעדינות: "המארגנים התחייבו לשמור על הנחיות משרד הבריאות. בין היתר סומנו איקסים על הדשא, בכדי שהמגיעים ישמרו על של שני מטרים זה מזה. בנוסף, המשתתפים התבקשו לחבוש מסכות. עם זאת, נוכח הקהל הרב שהגיע למקום, האנשים התקשו ליישם את ההנחיות." כנראה בהוראת הבוס נוני.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 22/05/2020 03:36:02
נשלח ב-22/5/2020 04:34
"שמאל אנרכיסטי וסהרורי"? אתה בדקת את זה? מסרו לך עותקים של כרטיסי החבר של המשתתפים במפלגה הקומוניסטית?
נשלח ב-22/5/2020 05:25
לחריף בטח לא מפריע אנרכיזם, הרי הוא פייגליניסט...
נשלח ב-22/5/2020 12:41
עיבל כתב:
"שמאל אנרכיסטי וסהרורי"? אתה בדקת את זה? מסרו לך עותקים של כרטיסי החבר של המשתתפים במפלגה הקומוניסטית?
כתבתי שאני משער. ההשערה שלי היא בגלל אופי האירוע, מיקומו, מארגניו, האנרכיה באירוע, הדוברים באירוע. "מחאת האומנים", גן צארלס קלור בתל אביב, אביב גפן ושלום חנוך. לי זה מעורר אסוציאציות של שמאל סהרורי. שלום חנוך: "היד של מי על הברז, של מי המדינה שאנחנו מפרנסים?". רון חולדאי: "זה חיוני לקיומה של חברה דמוקרטית וחופשית".
אבל כאמור, זו רק השערה. מעולם לא התיימרתי לקבוע זאת כעובדה.
כשיש לך מדינה שהיא חצי קומוניסטית. אתה חייב לדחוף חזק לכיוון השני. ואגב, פייגלין הוא ליברטריאן. ממש לא אנרכיסט. הוא דווקא רוצה טיפול ביד קשה נגד פשיעה וטרור.