| נשלח ב-23/5/2020 23:49 |
|
| |
מאיפה הוא יודע כ"כ הרבה על המשיח, ועוד לפרטי פרטים?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2020 23:57 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | מאיפה הוא יודע כ"כ הרבה על המשיח, ועוד לפרטי פרטים? |
|
הוא אמר מאיפה. שומע קולות.
ה' ישלח לו רפואה שלמה במהרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2020 23:59 |
|
| |
| כי_הוא_זה כתב: |  | מאיפה הוא יודע כ"כ הרבה על המשיח, ועוד לפרטי פרטים?
הוא אמר מאיפה. שומע קולות.
ה' ישלח לו רפואה שלמה במהרה. |
|
שומע קולות ומסתכל במראה ("פניו לא רגילים")?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 01:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 06:17 |
|
| |
מזמן אמרתי שהפורום הזה כבר לא חרדי, משתחלים כאן אנשי הקרן החדשה וכל מיני מזרחניקים. לא מתביישים כאן לדבר על רבנים? לא משנה מאיזה מגזר. צריך לשמור על כבוד הרבנים. אחרת זה לא מקום לחרדים, ואנחנו נלך ותשארו כאן לבד עם הטינוף על רב בישראל שידוע שפועל ישועות והרבה רבנים אמרו עליו דברים גדולים כמו הרב אליהו והרב דנון משיכון ד בכפר יונה, ועוד וגם הרב ברלנד אמר עליו שהוא צדיק, אבל אמר שהוא לא המשיח, המשבצת הזו תפוסה על ידי הרב, ואליהו הנביא זה אבא טרוצקי, כן שמעו את זה הרבה. אני מוחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 07:58 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | מזמן אמרתי שהפורום הזה כבר לא חרדי, משתחלים כאן אנשי הקרן החדשה וכל מיני מזרחניקים. לא מתביישים כאן לדבר על רבנים? לא משנה מאיזה מגזר. צריך לשמור על כבוד הרבנים. אחרת זה לא מקום לחרדים, ואנחנו נלך ותשארו כאן לבד עם הטינוף על רב בישראל שידוע שפועל ישועות והרבה רבנים אמרו עליו דברים גדולים כמו הרב אליהו והרב דנון משיכון ד בכפר יונה, ועוד וגם הרב ברלנד אמר עליו שהוא צדיק, אבל אמר שהוא לא המשיח, המשבצת הזו תפוסה על ידי הרב, ואליהו הנביא זה אבא טרוצקי, כן שמעו את זה הרבה. אני מוחה. |
|
חח תיזהר, יש כאן אנשים שלא מבינים ציניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 08:10 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. מיליארדים של טילים כימיים. וואו! אני חייב לעשות ריסטארט והורדת עידכון דחוף. עד עכשיו הייתי בטוח שהמשיח חי בברוקלין, ומנוחתו עדן בקווינס...
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 17:07 |
|
| |
אני מוחה על זילזול בקדוש ישראל זצוק"ל
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. מיליארדים של טילים כימיים. וואו! אני חייב לעשות ריסטארט והורדת עידכון דחוף. עד עכשיו הייתי בטוח שהמשיח חי בברוקלין, ומנוחתו עדן בקווינס... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 19:03 |
|
| |
תמהני, קורה לעצמו רב, אבל מעולם אין בדבריו ולו שמץ של דבר תורה, אז באיזה רב מדובר פה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 08:36 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 09:39 |
|
| |
hhaavv
| פרקש כתב: |  | | תמהני, קורה לעצמו רב, אבל מעולם אין בדבריו ולו שמץ של דבר תורה, אז באיזה רב מדובר פה |
|
הוא מעולם לא נכשל בהרהור בדברי תורה במבואות המטונפים ולא למד חלילה לפני ברכת התורה. במיוחד התפעמתי מהגילוי הנורא (קול משמים?) שירושלים זה ירושלים.
תוקן על ידי hhaavv ב- 25/05/2020 09:40:10
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 12:21 |
|
| |
אולי מספיק עם כל ה'חכמים' האלו, סיפור ברלנד אמור לתת את אותתיו על כל החכמולוגים האלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 12:43 |
|
| |
לכל הלועגים חבל שאתם לועגים על אדם שלא שוחחתם איתו מעולם ואין לכם מושג על ידיעותיו . חצי עולם יודעים שהרב ניר משיח לא רק יהודים אלא אפילו גויים מאמינים שהרב ניר משיח . כל מי שעוקב אחרי דבריו רואה שכל דבריו מתקיימים אחד לאחד ושהרב ניר הוא שליח של בורא עולם לגאול את עם ישראל . ולכן ממולץ לא ללעוג על הרב ניר שכל מי שלועג הרי ברור שבהתגלות משיח בפהרסיה לא יהיה לו מקום מרוב בושה .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 12:46 |
|
| |
הוא משיח לפי תומו
|
|
|
|