אפילו הגוים מאמינים ואו ....
מה שכן הרב ניר הוא חכם מחוכם
כל שבוע בשיעורו הוא עולה ויורד את הלקסיקון של כל אסון טבע שקיים ומנבא את זה ....
וכשקורא משהוא חסידיו ה .... צועקים : הנה הרב חזה את זה .....
אבל האמת , אם אמונת הגוים ממש שכנת אותי , ללא ספק . אמונת הגוים בזהות המשיח תמיד הייתה ראיה מוחצת ....
רפואה שלימה
נשלח ב-25/5/2020 16:19
חצי מהגויים מאמינים שישו הוא משיח והחצי השני שפינוקיו. עכשיו אתה טוען שהחצי השלישי מאמין בניר עמ-ארצי? כל העמדות תפוסות, שיעמוד בבקשה בסבלנות בתור...
נשלח ב-26/5/2020 07:55
ככל הנראה הרב בן ארצי מדבר על טילים שיכולים לשאת ראש נפץ כימי. הערכות מודיעיניות מדברות על הרבה פחות מ10,000 טילים כאלה ברשותה של אירן. אם נגזים מאוד מאוד ונניח שיש לאירן מיליון טילים כאלה, עדיין תצטרך אירן להגדיל את צי הטילים שלה לפחות פי אלפיים כדי להתקרב לחזון האפוקליפטי של הרב החוזה...
נשלח ב-26/5/2020 10:56
הרב ניר חיבר ספר על התורה שנקרא "לשמוע דבר ה"
הספר הזה מכיל בקיאות בכל התורה תנ"ך תלמוד בבלי והרבה ספרי מוסר חסידות ספרי הלכה ועוד . אפשר לעיין בספר ולראות את הבקיאות הגדולה שיש לרב ניר בכל חלקי התורה . הרב ניר חיבר את הספר ואני ראתי את כתב היד שלו ששלח למוציא לאור . את הספר אין להשיג בחנויות אלא במשרדי העמותה . אם רצונכם להמשיך ללגלג אין לי מה להוסיף רק דעו לכם שאתם לועגים לתלמיד חכם.
נשלח ב-26/5/2020 11:13
דורש_אמת כתב:
לכל הלועגים חבל שאתם לועגים על אדם שלא שוחחתם איתו מעולם ואין לכם מושג על ידיעותיו . חצי עולם יודעים שהרב ניר משיח לא רק יהודים אלא אפילו גויים מאמינים שהרב ניר משיח . כל מי שעוקב אחרי דבריו רואה שכל דבריו מתקיימים אחד לאחד ושהרב ניר הוא שליח של בורא עולם לגאול את עם ישראל . ולכן ממולץ לא ללעוג על הרב ניר שכל מי שלועג הרי ברור שבהתגלות משיח בפהרסיה לא יהיה לו מקום מרוב בושה .
לכל הלועגים חבל שאתם לועגים על אדם שלא שוחחתם איתו מעולם ואין לכם מושג על ידיעותיו . חצי עולם יודעים שהרב ניר משיח לא רק יהודים אלא אפילו גויים מאמינים שהרב ניר משיח . כל מי שעוקב אחרי דבריו רואה שכל דבריו מתקיימים אחד לאחד ושהרב ניר הוא שליח של בורא עולם לגאול את עם ישראל . ולכן ממולץ לא ללעוג על הרב ניר שכל מי שלועג הרי ברור שבהתגלות משיח בפהרסיה לא יהיה לו מקום מרוב בושה .
הרבה הרבה יותר גויים מאמינים שבן פנדירא הוא משיח ויותר מכך. השתכנעת?
כל מי שעוקב אחרי דבריו רואה שכל דבריו מתקיימים אחד לאחד ושהרב ניר הוא שליח של בורא עולם לגאול את עם ישראל . ולכן ממולץ לא ללעוג על הרב ניר שכל מי שלועג הרי ברור שבהתגלות משיח בפהרסיה לא יהיה לו מקום מרוב בושה .
פעם אחת שיגיד את המספר שיזכה בלוטו, ואני חסידה שרופה שלו
נשלח ב-30/5/2020 22:05
פדהאל כתב:
כל מי שעוקב אחרי דבריו רואה שכל דבריו מתקיימים אחד לאחד ושהרב ניר הוא שליח של בורא עולם לגאול את עם ישראל . ולכן ממולץ לא ללעוג על הרב ניר שכל מי שלועג הרי ברור שבהתגלות משיח בפהרסיה לא יהיה לו מקום מרוב בושה .
פעם אחת שיגיד את המספר שיזכה בלוטו, ואני חסידה שרופה שלו
כדרכו בקודש, הוא מפזר "נבואות" רבות, כך שסביר שאחת מעשרות התחזיות השבועיות שלו במקרה תתרחש. כך שאם את רוצה מספרים רבים, גם אני יכול לספק:)
נשלח ב-30/5/2020 22:17
לה''ו. אין בעיה. שיפיץ בין חמשת מאמיניו את המספרים, עד שיהיה בינגו!