|
|
| נשלח ב-25/5/2020 17:59 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | מישהו חשב שהבידוד מרפא? זה רק אומר שהם נדבקו עוד לפני הבידוד. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 18:05 |
|
| |
כמה בורים אפשר להיות? נגיף לא נוצר לבד. נדבקים בו. זה נכון לגבי שפעת וצינון ונכון לגבי קורונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 18:17 |
|
| |
| yeshivish כתב: |  |
כמה בורים אפשר להיות?
נגיף לא נוצר לבד. נדבקים בו. זה נכון לגבי שפעת וצינון ונכון לגבי קורונה.
|
|
אתה הוכחה שבאי הבנת הנקרא רק השמים הם הגבול. מישהו כתב שלא נדבקים ממשהו? השאלה א. מה זה המשהו הזה, והאם זה בכלל חייב להיות בן אדם ב. האם יש בכלל שליטה על ההדבקה או שאפשר להידבק בדרכים לא קונבנציונליות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 18:45 |
|
| |
מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | | קלעפער כתב: |  | קלעפער
| תמניא_אפי כתב: |  | | מושגים כתב: |  |
| מאור_עינים כתב: |  | במשך חודשיים כמעט ולא היו נדבקים במאה שערים
וזה מה שהם טענו
אנחנו מתפללים במניינים גדולים ואין כל בעיה
בל"ג בעומר הייתה בעיה כי אנשים הצטננו מהקור וחום |
|
קורונה זה לא צינון ולא תלוי במזג אויר, אז מי שיש לו קורונה זה מהדבקה.
|
|
השאלה הדבקה ממי וממה. עדיין לא ידוע כמעט כלום על דרכי ההדבקה של הנגיף. אנשים שהיו בבידוד למשך שבועות לא מעטים נדבקו.ממי? ממה? איך?לא יודעים! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה חוזר על השקר הזה? כבר היכוך על קודקודך שאין דבר כזה להדבק בבידוד. (הבעיה היא שאין בידוד מוחלט. ואנשים באים לבקר "רק לשניה"...) |
|
בקורונה אין דבר כזה ש"אין דבר כזה"!! כל יום מתגלים דברים חדשים! מה שבטוח זה מכיון שיש המון חולים א סימפטומים שלא נמצאים בכלל בידוד, אי אפשר ולא שייך בכלל ליזהר. כל השאר זה עצבים גרידא, ומי שזה מרגיע אותו שיערב לו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא נכון!!!
על פי מחקרים שכן נעשו וכן "ידועים", מסכות-שמירת מרחק והיגיינה של כלל הציבור מונעים ומאטים את התפשטות הוירוס, כל זה כמובן אם מתחילים לעשות את זה בזמן, ולא כשנזכרים להתחיל לעשות את זה רק אחרי שכולם נדבקים....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 19:44 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
וזה מה שהם טענו
|
|
|
השאלה הדבקה ממי וממה. עדיין לא ידוע כמעט כלום על דרכי ההדבקה של הנגיף. אנשים שהיו בבידוד למשך שבועות לא מעטים נדבקו.ממי? ממה? איך?לא יודעים! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה חוזר על השקר הזה? כבר היכוך על קודקודך שאין דבר כזה להדבק בבידוד. (הבעיה היא שאין בידוד מוחלט. ואנשים באים לבקר "רק לשניה"...) |
|
בקורונה אין דבר כזה ש"אין דבר כזה"!! כל יום מתגלים דברים חדשים! מה שבטוח זה מכיון שיש המון חולים א סימפטומים שלא נמצאים בכלל בידוד, אי אפשר ולא שייך בכלל ליזהר. כל השאר זה עצבים גרידא, ומי שזה מרגיע אותו שיערב לו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא נכון!!!
על פי מחקרים שכן נעשו וכן "ידועים", מסכות-שמירת מרחק והיגיינה של כלל הציבור מונעים ומאטים את התפשטות הוירוס, כל זה כמובן אם מתחילים לעשות את זה בזמן, ולא כשנזכרים להתחיל לעשות את זה רק אחרי שכולם נדבקים.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 20:13 |
|
| |
מתפלפלים ומתבלבלים, כאשר אין שום עובדות ברורות על מצב תושבי בתי אונגרין, שלפי התמונות היו שם המון אחוזים בעלי שיער שיבה. האם באמת מתו/נרצחו אנשים, או שזה איחול/בדיית לב/דמיון של יועץ (לשעבר) למשרד הבריאות, מזרחי/אשכנזי גרא/שווארץ, בלי שום סימוכין של ממש?
נא לחכות ולברר, האשכולות הללו כבר סימנו אנשים לחיים ולמוות, לחולי ולבריאות, מתוך משאלת-לב ובלי שום אובייקטיביות ואמירת אמת. הרבי מרחמסטריווקא לא בבידוד, הרבי מבעלז לא בבידוד, ועוד ועוד עובדות המורכבות מדמיונות שוא ומדוחים.
עובדות ומספרים רבותי - ואחר כך הפלפולים הנ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 20:20 |
|
| |
מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | | מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
וזה מה שהם טענו
|
|
|
|
|
|
לא נכון!!!
על פי מחקרים שכן נעשו וכן "ידועים", מסכות-שמירת מרחק והיגיינה של כלל הציבור מונעים ומאטים את התפשטות הוירוס, כל זה כמובן אם מתחילים לעשות את זה בזמן, ולא כשנזכרים להתחיל לעשות את זה רק אחרי שכולם נדבקים.... |
|
|
|
המציאות היא שבארה"ב נזכרו להטיל סגר ולהפסיק את השגרה בה הורגלו רק כשכמעט בכל בית היה חולה עם תסמינים, אלו הם עובדות ולא "לך תוכיח"...
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 20:45 |
|
| |
מני גירא: עוד בשורות טובות, והפעם ממאה שערים: 40 שנבדקו בימים האחרונים, יצאו שליליים. כמה שלא נבדקו ישנם, כאמור, איני יודע. האם יש חולים שלא נבדקים - כן. האם הם מעטים - כן. האם יש התפרצות במא"ש - לא. האם עדיין מומלץ להיזהר - כן. האם צייצתי שיש התפרצות מבתי אונגרין - לא. האם נדבקו שם - כן. טוויטרנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 20:57 |
|
| |
hhaavv
| תמניא_אפי כתב: |  | | hhaavv כתב: |  | | מישהו חשב שהבידוד מרפא? זה רק אומר שהם נדבקו עוד לפני הבידוד. |
|
עוד שטות ואם הם היו בבידוד חודש, מה תגיד אז?
|
|
(מפיך, זו ממש מחמאה. תודה.) וואו. איך לא חשבתי על זה. בטח, הם נדבקו מרוח הקודש או בטלפטיה. או דרך המייל. דבר אחד אני רגוע: טיפשות לא מדבקת, גם לא דרך האתר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 21:04 |
|
| |
כמובן שהתעלמת באלגנטיות מהשאלה שלי על ההנחה שלך. כנראה שאין תשובה, אז החלטת להתקיף. בהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 21:22 |
|
| |
התשובה מאד פשוטה. לא היה ולא נברא ואף משל לא היה. או במאמע לשון : נישט געשטויגן און נישט געפלויגן...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 21:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 21:35 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| hhaavv כתב: |  | מישהו חשב שהבידוד מרפא? זה רק אומר שהם נדבקו עוד לפני הבידוד. |
|
עוד שטות
ואם הם היו בבידוד חודש, מה תגיד אז?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 21:41 |
|
| |
|
עוד שטות
ואם הם היו בבידוד חודש, מה תגיד אז?
|
|
ושוב
יש מישהו שיכול לענות על שאלה פשוטה זו?
|
|
נראה לי שהקורונה יכולה להיות פעילה 6 שבועות, והיו מקרים שלפתע החלה הידרדרות מהירה ותוך יום נפטרו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 21:41 |
|
| |
מני גירא = מעלה גירה
|
|
|
|