בית פורומים בחדרי חרדים

אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/6/2020 15:16 לינק ישיר 

הסקופים: בת"ת סערט ויז'ניץ בחיפה אובחן ילד חולה קורונה. ילדי הכיתה נכנסו לבידוד. הילד לא משתייך לקהילת סערט ויז'ניץ שבהוראת האדמו"ר לא מתפשרים בשמירת ההנחיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2020 15:18 לינק ישיר 

מושגים כתב:

הסקופים: בת"ת סערט ויז'ניץ בחיפה אובחן ילד חולה קורונה. ילדי הכיתה נכנסו לבידוד. הילד לא משתייך לקהילת סערט ויז'ניץ שבהוראת האדמו"ר לא מתפשרים בשמירת ההנחיות.

"הקטע הילד לא שייך לחסידות סערעט ויזניץ כי בסערעט ויזניץ שומרים על ההנחיות"
מיותר לחלוטין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2020 16:17 לינק ישיר 

הסקופים: מורה בכיתה ד' בבי"ס לבנות בבת ים אובחנה כחולת קורונה. מורה נוספת סובלת מתסמינים. רוב המורות בבי"ס מתגוררות בבני ברק.

*לכל העדכונים:* bit.ly/2YshrgN

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2020 18:11 לינק ישיר 

וסרמן ב'המיטב': באלעד נוספו ביממה האחרונה 3 חולים אחד מהם אברך בכולל פעיל, בעקבות כך 10 אברכים נדרשו להיכנס לבידוד. באלעד ישנם 17 חולים וכ250 מבודדים.

*לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2020 18:30 לינק ישיר 

רכסים: תלמידת בית הספר אוהל שרה נמצאה שהיא חיובית לנגיף, כל תלמידות כיתה ו' והצוות הונחו להיכנס לבידוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2020 23:10 לינק ישיר 

חיפה - 2 ילדים בחיידר גור נדבקו בנגיף הקורונה. בעקבות כך ייכנסו הילדים מכיתות ג' ו-ז' ייכנסו לבידוד עד יום שני הבא (ישראל כהן)

פתח תקווה: רה"ע גרינברג הודיע כעת על סגירת בי"ס אריק אינשטיין בעיר, ועל מעבר ללמידה מרחוק. זאת, לאור בדיקות קורונה שנעשו בבית הספר, שלדבריו, ככל הנראה, כמה מהן ייצאו חיוביות.

חולון מנהל בית הספר העל-יסודי "גימנסיית יצחק נבון" הודיע מוקדם יותר היום על סגירת המוסד לאחר שהתגלה שאחד מתלמידיו נדבק בקורונה. המנהל הוא אורי לס, בנו של פרופסור יורם לס. פרופ' לס אמר הערב ל-N12 שאם זה היה תלוי בו - בית הספר היה ממשיך לפעול.

פרדס חנה - בבית הספר הדמוקרטי שבילים נמצאה תלמידת שכבת ו' חיובית לקורונה. השכבה תעבור ללמידה מרחוק.

ביתר עילית: סייעת בגן 'יחי ראובן' נמצאה חיובית לבדיקת קורנה. ילדי הגן הוכנסו לבידוד.

בי"ס עירוני ד' בת"א נסגר כעת בעקבות תלמידה חיובית לקורונה. (גלצ)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2020 23:11 לינק ישיר 

ירושלים - בגן ברחוב תורה ועבודה 2 בבית וגן נמצאה ילדה חיובית לנגיף הקורונה, בעקבות כך 4 גנים הנמצאים במתחם נסגרו, כ130 ילדות וכ20 אנשי צוות נדרשו להיכנס לבידוד.

כמו"כ בבית הכנסת 'אמשינוב' בשכונה התפלל הבוקר חולה קורונה. המתפללים נדרשו להיכנס לבידוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2020 00:44 לינק ישיר 

ישיבת צאנז באלעד נסגרה, הצוות והתלמידים הוכנסו לבידוד. לאחר שהתגלו בה 3 חולי קורונה. החולים תושבי העיר פ"ת ונוספו לתלמיד חיובי נוסף תושב פ"ת עליו דיווחנו בשבוע שעבר.

רמת גן: בתי הספר 'ערמונים' ו'אביגור' יסגרו לאחר שנתגלו בשניהם חולי קורונה. התלמידים יעברו ללמידה מרחוק ובתי הספר יעברו חיטוי.

בבני ברק תלמידה בכיתה ז' בבי"ס 'בית יעקב מרכז' נמצאה חיובית וכלל התלמידות והצוות שהיו מעורבות נשלחו לבידוד, נציין שהחולה אחות של תלמידות כיתה ב' וה' שכבר נמצאו חיוביות בתחילת שבוע שעבר, ודיווחנו עליהם כאן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2020 11:35 לינק ישיר 

הסקופים: בחור מוועד רביעי בישיבת 'גרודנא - באר יעקב' אובחן כחולה קורונה. הבחור היה בישיבה עד לאמש-מוצ"ש. כל הבחורים ששהו בקרבתו נכנסו לבידוד.
*לכל העדכונים:* bit.ly/2XVTvne

מורה תושבת חיפה, המלמדת בביה"ס מהזרם החרדי "שערי שמחה" בנהריה, נמצאה חיובית לקורונה. ביה"ס נסגר ותתקיים למידה מרחוק. צוותי החינוך והמנהלה ותלמידות כיתות ז'-ח' אשר באו במגע ישיר עם המורה נשלחו לבידוד מיידי. עיריית נהריה פועלת לזירוז בדיקות קורונה לנדרשים בהתאם להנחיות @WallaNews

8 מקרי תחלואה בקורונה בקרב מתאמנים במכון הכושר ''לזוז'' בירושלים. https://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/744823

מקיף ג' בבאר שבע נכנס בפעם השנייה לבידוד בעקבות מקרה קורונה מאומת. באמצע שבוע שעבר התלמידים הוחזרו מבידוד ועכשיו שוב נכנסים לבידוד. https://twitter.com/rikicarmi/status/1272051437569298433?s=19

מורה בבית ספר בעמק יזראל נמצאה חיובית לקורונה | בית הספר נסגר - 160 תלמידים ו 25 מורים ואנשי צוות נשלחו לבידוד.
https://rotter.net/forum/scoops1/634567.shtml

הידבקוית תופסות תאוצה במגזר החרדי בחיפה: מעון ילדים בפינת גאולה יסגרו מחר כמה כיתות בבתי הספר ויזניץ, מסורת ישראל – גור, תלמוד תורה בן בבא – ברח' בן בבא, גם בבית יעקב בחיפה כנראה יש נדבקים.
וזה מסלולי הקורונה:
1. תורת אמת – בן בבא- כל בית הספר סגור עד לסיום חקירה אפדמיולוגית של משרד הבריאות.
2. בית יעקב מימוני – בנות , כל בית הספר סגור מחר עד לסיום בדיקה של משרד הבריאות.
3. מעון ילדים – נסיכים רחוב גאולה.
4. מסורת ישראל – כל המוסד ייסגר עד לסיום חקירה אפדמיולוגית של משרד הבריאות.
5. ויזניץ יחל ישראל כיתה ו.
6 . מעון בית חלומותי – חרדי, בר כוכבא.
7. בית יעקוב גור יסודי בנות – כל בית הספר ייסגר עד לסיום הבדיקות.
8. ערוגות- 2 גני ילדים בהרצל 65, חינוך המיוחד – נסגר עד לסיום חקירה אפדמיולוגית של משרד הבריאות.
9. בית הספר היסודי אלכרמה – כיתה ז .+ כיתות א-ג.
10. בית הספר היסודי אלחיוואר – כיתות א+ ב.

בכל בתי הספר הצוותים שהיו במגע עם תלמידי הכיתות נשלחו גם הם לבידוד.
הכל מתואם עם משרד החינוך במחוז חיפה, ובמחוז החרדי בירושלים.

אקטואליק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2020 15:30 לינק ישיר 

סטודנטים מהמכללה האקדמית ר''ג נדרשו להיכנס לבידוד לאחר שסטודנטית שנבחנה איתם חלתה בקורונה.
https://rotter.net/forum/scoops1/634609.shtml

הסקופים: בבית ספר חסידי לבנות בביתר עילית אובחנה ילדה כחולת קורונה. תלמידות הכיתה נכנסו לבידוד.

*הסקופים:* bit.ly/2XVTvne

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2020 16:38 לינק ישיר 

התפרצות הקורונה בחיפה: הגאון רבי משולם רוזנברג רב קהל חסידים בחיפה נמצא חיובי לנגיף (ויסברג)

כולל 'תורת משה' שבראשות רבי אליהו עמאר נדבק בקורונה. הכולל נסגר עד להודעה חדשה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2020 13:56 לינק ישיר 

קורונה במערכת החינוך: חולה קורונה אובחן בבית ספר במועצה המקומית 'מיתר'. המוסד ייסגר והתלמידים ואנשי הצוות ייכנסו לבידוד.

פתח תקווה: מורה בבי"ס לחינוך מיוחד קורצ'אק נמצאה הבוקר חיובית לנגיף הקורונה ביה"ס מונה 105 תלמידים ו-68 אנשי צוות - ייסגר. התלמידים נשלחו לבידוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2020 14:08 לינק ישיר 

בני ברק: גן עירוני ברחוב חי טייב בקרית הרצוג נסגר לאחר שסייעת בצהרון נמצאה חיובית לקורונה.

*לכל העדכונים:* bit.ly/2UJhF2d

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2020 16:46 לינק ישיר 

מורה בתיכון ביישוב תל שבע שבנגב אובחנה כחולת קורונה. הצוות החינוכי ייבדק.
תמיר סטיינמן | צ'אט הכתבים חדשות N12

לאחר הידבקות תלמיד בנגיף: הישיבה התיכונית בקריית אתא נסגרה https://t.co/y6B6IR4R0j

ברהנו טגניה: סייעת בבית הספר "סיני" לבנות ביבנה אובחנה כחולת קורונה. שש מורות בית הספר התבקשו אמש להיכנס לבידוד ביתי עד יום שני הבא. הבוקר עדכנה הנהלת בית הספר את ההורים בפרטי המקרה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2020 19:28 לינק ישיר 

וסרמן ב'המיטב': אלעד - באחת הקפסולות בכולל פכטר (הגדול ביותר בעיר) נמצא אברך חיובי לנגיף הקורונה, בעקבות כך הקפסולה נסגרה ומספר רב של אברכים נדרשו להיכנס לבידוד, באלעד נכון לעתה 27 חולים פעילים.

*הצטרפו ל'המיטב':* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.