בית פורומים בחדרי חרדים

אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/6/2020 19:50 לינק ישיר 

הקורונה בישראל: בבית אבות הסיעודי 'מדיקל פאלאס' בתל אביב - 5 אנשי צוות חיוביים לנגיף. הם הוכנסו לבידוד. עוד 5 מטופלים נמצאו חיוביים לנגיף. אחד מהם יועבר לאיכילוב וארבעה יועברו למרכז רפואי גריאטרי בשוהם.

*הצטרפו ל'המיטב':* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2020 20:02 לינק ישיר 

יעל אודם

בית הספר "יעקב כהן" בקרית אונו, השביעי בגודלו בארץ , מונה 1,100 תלמידים, נסגר בעקבות תלמיד שאובחן כחולה קורונה.
צ'אט הכתבים חדשות N12

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2020 07:36 לינק ישיר 

היום בידיעות אחרונות: רופאים ואחיות באיכילוב נדבקו בקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2020 12:05 לינק ישיר 

הסקופים:
תלמיד בישיבת 'היישוב החדש' בת"א קיבל הבוקר תשובה חיובית לקורונה. הישיבה נסגרה.
בבי"ס 'בית הילד' בת"א אובחנה תלמידת כיתה ה' כחולת קורונה. במשרדי החינוך והבריאות ביקשו לסגור רק את כיתה ה' אך עיריית ת"א התעקשה על סגירה מוחלטת של ביה"ס.
גננת בגן ציפורן (ממ"ד) בקרית הרצוג-בני ברק אובחנה כחולת קורונה. הגן נסגר והילדים נשלחו לבידוד.
ישיבת 'עטרת שלמה' בבני ברק לקראת סגירה לאחר שתלמיד בישיבה קיבל תשובה חיובית לקורונה.
*לכל העדכונים:* bit.ly/3ftPFrm

המיטב:
חולת קורונה אובחנה בבית ספר יסודי בישוב להבים שבנגב. המוסד נסגר וכל התלמידים והצוות נשלחו לבידוד.
בבי"ס בית יעקב חורב באשדוד, ילדה בכיתה ב' (של קהילת גרודנא) הובחנה כחולת קורונה, בעקבות כך כיתתה והמעורבים נשלחו לבידוד.
*לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2020 21:31 לינק ישיר 

התפרצות קורונה במעון לניצולי שואה בפרדסיה עד כה אובחנו 5 נדבקים. (אתר N12)

ישיבת 'עטרת שלמה' בבני ברק לקראת סגירה לאחר שתלמיד בישיבה קיבל תשובה חיובית לקורונה.

אלעד - בתלמוד תורה 'זכרון יעקב' בעיר נמצא תלמיד חולה קורונה, והוא מצטרף למורה ותלמיד שחלו בימים האחרונים. משרד הבריאות סגר את הת"ת. באלעד ישנם 32 חולים פעילים.

הת"ת של הרב הרמן במודיעין עילית נסגר לאחר שהמפקח חלה בקורונה. בית ספר בית יעקב בבית וגן נסגר לאחר שמורה חלתה בקורונה. (כיכר)

ירושלים - מורה בבי"ס בית יעקב 'היובל' בבית וגן אובחנה כחולת קורונה. כלל המעורבים נשלחו לבידוד. ובית הספר נסגר.

תלמוד תורה 'קרלין' במודיעין עילית נסגר היום לאחר שמורה קיבל תשובה חיובית לקורונה. (כיכר)

קרית-גת: הבוקר התברר שהחשב המלווה של עיריית קרית גת (תושב ב"ש) נמצא חולה קורונה.לכן, ראש העיר אבירם דהרי ישהה בבידוד עד סוף השבוע. כמו כן, המנכ"לית, היועמ"ש ובכירים נוספים בעירייה יאלצו לשהות בבידוד עד אמצע השבוע הבא.

כולל דרכי התלמוד בראשות הרב בריזל בטבריה נסגר עקב חשיפה של 2 חולים לנגיף הקורונה.

בית הספר החסידי הגדול במודיעין עילית, "בית יעקב - חסדי אבות", בשכונת ברכפלד, נסגר בעקבות מורה מקצועית שהתגלתה כנשאית של נגיף הקורונה. מספר כיתות ייכנסו לבידוד.

אחות בתינוקיה בביה"ח 'הלל יפה' חלתה בקורונה. ההורים והתינוקות הגיעו היום לבדיקות ונשלחו לבידוד.

תושבת הגליל שנותחה בבית החולים רמב"ם התגלתה כחולת קורונה - 26 אנשי צוות נכנסו לבידוד .

4 חולים בקורונה בבית חולים מזור בעכו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2020 22:22 לינק ישיר 

פוראת נסאר
תלמידת בית הספר "שחקים" בנהריה נדבקה בקורונה, בעקבות כך נסגר בית הספר וכל התלמידים והמורים הונחו להיכנס לבידוד.

תמיר סטיינמן
תלמידי ומורי בית הספר "סעד" במועצה איזורית שדות נגב נכנסו לבידוד בעקבות מקרה קורונה בקרב קהילת בית הספר. בית הספר לא ייפתח מחר.
N12

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 10:12 לינק ישיר 

מטפלת במעון כפר חב''ד אומתה כחולת קורונה. המעון ייסגר עד להודעה חדשה. בנותיה של המטפלת לומדות בבי"ס 'בית רבקה צעירות' ובגן ילדים דבי מידנצ'יק שייסגרו אף הם כצעד מניעתי.

תושב קרית יערים נדבק בנגיף קורונה. עפ"י הודעת המועצה החולה נדבק בנגיף במקום עבודתו בירושלים.

מפקד פיקוד המרכז ומפקדים נוספים ייכנסו לבידוד לאחר שנחשפו לחולה קורונה.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3husE9z

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 17:02 לינק ישיר 

16 אנשי צוות בבי"ח בלינסון נכנסו לבידוד לאחר שאחות אובחנה כחיובית לקורונה.

חלק מהכולל בביהמ"ד יחווה דעת בראשות הגר"ד יוסף בירושלים נסגר לאחר שאחד האברכים נמצא חיובי לקורונה. ('בחדרי')

משרד הבריאות מדווח על חולה קורונה מאומת שחזר לארץ בטיסת חילוץ מסרביה ב-11 ביוני, של חברת ישראייר מבלגרד לתל אביב. המראה הייתה בשעה 19:00, והנחיתה בשעה 11:00 לפנות בוקר. כל נוסעי הטיסה מתבקשים להיכנס לבידוד ביתי ולדווח על כך באתר משרד הבריאות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 20:50 לינק ישיר 

אורלי אלקלעי: 3 תלמידים חלו בקורונה בביה"ס החקלאי בפרדס חנה: כ-1750 תלמידים ו-200 אנשי צוות נכנסו לבידוד.

הסקופים: בחור משיעור ג' בישיבת 'אור שמואל' בי-ם נמצא חיובי לקורונה. בישיבה שמרו על ההנחיות ולכאורה רוב הבחורים לא יידרשו לבידוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 23:00 לינק ישיר 
מושגים

תוקן על ידי מושגים ב- 17/06/2020 23:05:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 23:08 לינק ישיר 

הגרי"ז זילברברג ראש ישיבת תפארת יעקב בזכרון יעקב נדבק בקורונה. בחורי הישיבה נכנסים לבידוד.

סמינר 'גברא' באלעד נסגר לאחר שתלמידה אובחנה כחולה בנגיף הקרונה. מאות בנות (400) בבית עד לחקירה אפדימיולוגית של משרד הבריאות.

*לכל העדכונים:* bit.ly/2WC6Bny

התפתחות מדאיגה בישוב מיתר סמוך לבאר שבע - לפחות 17 תלמידים אובחנו בקורונה.

קרית יערים - טלז סטון: 2 חולי קורונה נוספים התגלו ביישוב.

בישיבת 'דעת תורה' בירושלים התגלה הערב בחור נוסף שחיובי לנגיף הקורונה זאת לאחר ששני בחורים משיעור ג' חלו בקורונה בתחילת השבוע. כל מי ששהה בקרבתו נכנס לבידוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2020 13:50 לינק ישיר 

תלמידת כתה ח' הלומדת בחטיבת הביניים "שקד" נמצאה חולת קורונה מאומתת.
בהנחיית מנהל המחוז, ד"ר סער הראל, והנהלת עיריית חיפה , שכבות ז-יב בתיכון קריית חיים נסגרות בשלב זה עד לסיום החקירה האפידימיולוגית. בהוראת משרד הבריאות שכבת ח' תכנס לבידוד.
רוטר

רופא בבי"ח סורוקה אובחן כחולה קורונה - 10 אנשי צוות נשלחו לבידוד.
קורונה בכנסת: עובדת בחטיבת התפעול של הכנסת אובחנה כחיובית לקורונה.
*לכל העדכונים:* bit.ly/3husE9z

מלמד ב'JDN': בנו של האדמו''ר מביאלא הרה''צ רבי יוסף רבינוביץ נמצא חיובי לנגיף הקורונה, מקורביו טוענים כי הבן לא שהה בקרבת אביו בימים האחרונים מה שפוטר את הרבי מכניסה לבידוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2020 14:40 לינק ישיר 

שפר ב'כיכר': בחור מישיבת 'שערי תורה' החסידית בירושלים התגלה חולה בקורונה. הבחורים וכלל הצוות שחלקם עובדים בישיבות נוספות נכנסו לבידוד.

מלמד ב'חדשות JDN': לאחר שבישיבת 'דעת תורה' בי-ם התגלו בשבוע האחרון מספר חולי קורונה כעת גם משגיח הישיבה הגרא''ז מלצר נמצא חיובי לנגיף, בעקבות כך הישיבה נסגרת והלימודים יתקיימו באופן טלפוני.
הסקופים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2020 15:19 לינק ישיר 

רחובות:

לפני זמן קצר נודע לעירייה כי מורה בביה״ס נתיבות משה - בנים נמצא מאומתת לנגיף הקורונה. בהתאם להנחיות משרד הבריאות , אגף הבנים בבית ספר נתיבות משה לא ייפתח החל ממחר, וצוות המורים והתלמידים מכיתות א- ח ייכנסו לבידוד בהתאם להנחיות משרד הבריאות והחקירה האפידמיולוגית שינהל. 
מדובר ב- 87 תלמידים ו15 אנשי צוות חינוכי. הודעות מתאימות נמסרות להורים. 
עיריית רחובות עומדת בקשר עם הגורמים הרלוונטיים ומאחלת לכולם בריאות איתנה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2020 13:41 לינק ישיר 

[19.6, 9:43]
בבית ספר חב"ד ברחובות אובחנה תלמידה כחולת קורונה. משרד החינוך הנחה לסגור את ביה"ס וההורים נתבקשו לבוא לקחת את הילדות.

[19.6, 10:40]
בחור משיעור ג' בישיבת 'דרכי משה' בבני ברק אובחן כחולה קורונה. רוב הבחורים שמרו על ההנחיות וככה"נ לא יידרשו לבידוד.

'כאן' 8 גני ילדים נסגרו באשדוד לאחר שסייעת מחליפה אובחנה חיובית לקורונה.
*לכל העדכונים:* הסקופים bit.ly/2LeeUAZ

[19.6, 8:28] חסידות גור: הרב חיים בונם שץ נמצא חיובי לנגיף, חלק מחברי וועדת הרבנים בחסידות נתבקשו להיכנס לבידוד (קולדצקי) | הרצליה: ילד בגן אביבים בעיר נמצא חיובי לנגיף הקורונה.

[19.6, 8:37] 100 חניכי שבט ארנון בצופי חולון נכנסו לבידוד, לאחר שאחת מהחניכות אובחנה כחולה בקורונה.

[19.6, 12:27] תל אביב: איש צוות באשכול גנים דיזינגוף נמצא חיובי לקורונה חלק מההורים מסרבים להכניס את הילדים לבידוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext