בית פורומים בחדרי חרדים

אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/5/2020 16:21 לינק ישיר 

לירן תמרי: תלמיד בגימנסיה העברית בי-ם אותר כחולה קורונה - עשרות תלמידים ואנשי צוות התבקשו להיכנס לבידוד.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3c0ZWJh

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2020 17:39 לינק ישיר 

'כאן': מטפלת במעון בצפון תל אביב נמצאה חיובית לקורונה. המעון נסגר.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3c0ZWJh

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2020 20:01 לינק ישיר 

הקורונה בישראל:
מס' החולים הפעילים עומד על 2,019. מניין הנפטרים נותר על 281.

ביממה האחרונה נוספו 32 חולים
.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3bBXOYd

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2020 10:20 לינק ישיר 

'כאן': עלייה במספר חולי הקורונה בקרב העובדים הזרים בת"א: ביממה האחרונה התגלו כ-10 מקרי תחלואה של עובדים זרים.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3gr0FqJ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2020 10:21 לינק ישיר 

'ערוץ 13': 2 תלמידים מביה"ס בצופית חלו בקורונה - 57 ילדים נכנסו לבידוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2020 11:10 לינק ישיר 

גל קורונה שני בפתח? עדכון בוקר במשרד הבריאות: מספר המונשמים עלה ל-36 לעומת 33 אמש ו-29 שלשום. מגמת עליה גם במספר החולים קשה ובינוני (הקו החרדי).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2020 11:10 לינק ישיר 

מני גירא שוורץ: תחילתה של מגמה? בשלוש הימים האחרונים, מספר נדבקי קורונה נמצא בעלייה. בשלוש הימים האחרונים יש גם עלייה באישפוזי נדבקים בבתי חולים. לקראת חג השבועות המסר שלי לכל קורא - כדאי לשמור על כללי ה2 מטר ומסכות, ברצינות גמורה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2020 14:25 לינק ישיר 

מושגים כתב:

'כאן': עלייה במספר חולי הקורונה בקרב העובדים הזרים בת"א: ביממה האחרונה התגלו כ-10 מקרי תחלואה של עובדים זרים.

זה הפיל הלבן (או השחור...) שבחדר.
כבר מהתחלה הלך אצלם קטסטרופה. הרבה הרבה יותר מבני ברק. התקשורת התגייסה לשתוק, כי זה לא פוליטיקלי קורקט.
גם כשאריתראי טבע בכינרת ולאחר הצלתו התגלה כחלוה קורונה - בחדשות קירצפו כל זכר והפכו ל"צעיר" סתמי.
אז תדע כל אם עבריה שבנה, בעלה, אביה או היא עצמה יכולים לזכות להיות קורבנות אדם על מזבח התקינות הפוליטית.
סמול זה הורג.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 09:44 לינק ישיר 

יעל אודם
צ'אט הכתבים - N12
שתי אחיות מבת ים, אחת בגן ילדים והשנייה בתיכון נדבקו בקורונה. ילדי הגן, תלמידי התיכון והצוותים הוכנסו לבידוד הבוקר.
כל הילדים ואנשי הצוות בגן "סוס הים" נכנסו לבידוד, גם של הצהרון. גם בתיכון שזר, כיתה י' 6 ועשרה אנשי צוות נכנסו לבידוד.
אמא של אותן אחיות חלתה וכך הילדות נדבקו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 11:59 לינק ישיר 

טוויטר
פרסום ראשון: זינוק במספר החולים בירושלים ביממה האחרונה. מנתונים שהגיעו לידי @kann_news עולה כי 12 חולים התגלו ביממה האחרונה. עשרה מהם מתגוררים באזורים "ירוקים" ושניים באזורים "אדומים".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 12:20 לינק ישיר 

5 חולים הפכו לקשים ביממה האחרונה.
10 נדבקים נוספו בירושלים ביממה,
6 בתל אביב, ביממה
5 בבני ברק, ביממה
מני גירא בטוויטר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 14:08 לינק ישיר 

דוברות סורוקה:
מטופלת בת 24 הגיעה אתמול לטיפול באשפוז יום המטולוגי לאחר שביצעה, בהתאם לנהלי המרכז הרפואי, בדיקה לנגיף קורונה בקהילה, שתשובתה היתה שלילית.
לאישה נלקחה בדיקה נוספת בביה"ח שנמצאה חיובית.

כמקובל, בוצעה בדיקה אפידמיולוגית ומטופלים ששהו לצידה הונחו להיכנס לבידוד ונמסרה הודעה למגעים על ידי משרד הבריאות.

המקרה הזה שב ומדגיש את החשיבות הרבה של המשך הקפדה על עטיית מסיכות בכלל ובשטח בית החולים בפרט.
ענבר גוטר, דוברת סורוקה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 18:10 לינק ישיר 

הסקופים: בחור ישיבה מקרית יערים אובחן כחולה קורונה. מס' בחורים שהיו בסביבתו סובלים מתסמינים קלים. הבחור לא שהה בקרבת תושבים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 18:28 לינק ישיר 

מושגים כתב:

יעל אודם
צ'אט הכתבים - N12
שתי אחיות מבת ים, אחת בגן ילדים והשנייה בתיכון נדבקו בקורונה. ילדי הגן, תלמידי התיכון והצוותים הוכנסו לבידוד הבוקר.
כל הילדים ואנשי הצוות בגן "סוס הים" נכנסו לבידוד, גם של הצהרון. גם בתיכון שזר, כיתה י' 6 ועשרה אנשי צוות נכנסו לבידוד.
אמא של אותן אחיות חלתה וכך הילדות נדבקו.

עוד תלמידה בבית הספר 'אורט מילטון' בבת ים אובחנה כחולה בקורונה| אנשי צוות ותלמידי כיתתה נכנסים לבידוד
עוד תלמידה בבית הספר 'אורט מילטון' בבת ים אובחנה כחולה בקורונה. אנשי צוות ותלמידי כיתתה נכנסים לבידוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 19:08 לינק ישיר 

דוברות עיריית ירושלים: 18 תלמידים ואנשי צוות מהגמנסיה התגלו חיוביים לנגיף הקורונה. 7 אנשי צוות ו-11 תלמידים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.