בית פורומים בחדרי חרדים

אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/5/2020 21:43 לינק ישיר 

סניטר בבית החולים איכילוב נדבק בקורונה. בבית החולים מציינים שרק אדם אחד שהיה איתו במגע נדרש לבידוד.
תאריך: ''1/05/20209 | 9עודכן: ''1/05/2020
https://m.news1.co.il/BringHtmlDoc.aspx?docid=427402&subjectid=1

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2020 21:46 לינק ישיר 

מגיד שיעור בישיבה גדולה בעלזא באשדוד נמצא חיובי לקורונה. תלמידי השיעור שלו נשלחו לביתם.
מקור: אחד הבחורים בישיבה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2020 22:42 לינק ישיר 

'בחדרי': רב בית כנסת בעיר פתח תקווה התגלה כחיובי לנגיף. כ-20 איש שהתפללו יחד עם הרב נאלצו להיכנס לבידוד. חשש מהידבקות נרחבת במדרשה בה מלמד הרב שנדבק.

*לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2020 22:48 לינק ישיר 

13 נערים ממודיעין שמשחקים בקבוצות הנוער של בית"ר ירושלים, היו במגע עם נער שקיבל היום תשובה חיובית לבדיקת קורונה. הם נכנסו לבידוד, תלמידים נוספים מהעיר מחכים לתשובות הבדיקות. (אתר N12)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2020 23:02 לינק ישיר 

כאן: עובדת במועדונית של הרווחה בבת ים חלתה בקורונה: 13 ילדים מבתי ספר שונים שטופלו אצלה נשלחו לבידוד וייבדקו לקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 04:41 לינק ישיר 

מבזקן 12

לאחר שאיש צוות אובחן כחולה קורונה בבית הספר "אופק" שבגבעת זאב בית הספר ייסגר וכלל התלמידים ואנשי הצוות יישלחו לבידוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 11:11 לינק ישיר 

N12
תלמידה מביה"ס הרב-תחומי בחדרה נמצאה הבוקר חיובית לקורונה, מצבה הבריאותי טוב. בסיום הערכת מצב שקיים ראש העיר עם משרד החינוך, מערכת הבריאות וסגל בית הספר הוחלט לסגור ליתר ביטחון את בית הספר ולצאת לבידוד. כרגע מתקיימות שיחות של צוותי החינוך עם התלמידים ובסיומן התלמידים ישוחררו לביתם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 11:14 לינק ישיר 

מעיין פרתי N12

שני מנהלי ייצור בחברת אסם ועובד אחד נדבקו בקורונה. כל מי שבא במגע עם שלושת העובדים נשלח לבידוד. כרגע זה לא משבית קו ייצור ולא היה מגע בין העובדים שנדבקו בנגיף למזון. משרד הבריאות בודק הפרטים

תגובה של אסם, שמבקשת להדגיש שהעובדים לא באו במגע ישיר עם המזון: "באחת ממחלקות המפעל נמצאו 3 עובדים חיוביים לקורונה והעובדים שהיו עמם במגע נשלחו לבידוד. במקביל בוצעו בקפדנות כל ההנחיות בתאום עם משרד הבריאות והמחלקה חזרה לעבודה סדירה"

6 עובדים נוספים נשלחו לבידוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 11:37 לינק ישיר 

אלון לוי: עובד במרכז חב' הדיור 'עמידר' בי-ם התגלה כחולה קורונה. עובדים ודיירים שבאו עימו במגע ייכנסו לבידוד. עפ"י ההערכות מדברות על עשרות אנשים.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3gFlkat

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 13:32 לינק ישיר 

כיכר: אשדוד: 100 בנות בית יעקב מקהילת הגאון רבי בונים שרייבר נכנסו לבידוד לאחר שהתגלתה מורה בכיתות הנמוכות עם קורונה. במודיעין עילית אביו של הילד מ'דרכי יושר', התגלה אף הוא עם קורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 13:40 לינק ישיר 

תמיר סטיינמן N12

פרסום ראשון: מורה בבית ספר תיכון ברהט נדבק בקורונה. בשעה זו מתבצעת חקירה אפידמיולוגית וכשהיא תסתיים יוחלט את מי להכניס לבידוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 13:46 לינק ישיר 

תלמידת כיתה ד' בבית ספר "עמיטל" בירושלים אובחנה היום (שני) כחולה בנגיף הקורונה. כתוצאה מכך, תלמידות כמה כיתות בשכבה נכנסו לבידוד, וכן חלק מצוות המורים.

https://news.walla.co.il/break/3364107

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 14:38 לינק ישיר 

אתר N12: נגיף הקורונה עלה גם למוסדות ההשכלה הגבוהה בעיר: 2 עובדי סגל האוניברסיטה העברית בקמפוס הר הצופים נמצאו חיוביים. ניתנה הנחייה להורים ובני משפחה של תלמידי הגימנסיה שלא להגיע לאוניברסיטה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 15:13 לינק ישיר 

מתן צורי: בבי"ס באזור השפלה (מ.א מטה יהודה) תלמידה מכיתה א' אומתה לקורונה. כל תלמידי הכיתה, המחנכת ושש מורות נוספות נכנסו לבידוד.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3gFlkat

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 16:58 לינק ישיר 

כאן: מיילדת בבית החולים הלל יפה בחדרה חלתה בקורונה. מדובר באחת מתוך 41 אנשי צוות שנשלחו לבידוד לאחר ששתי אחיות אומתו כחולות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.