|
|
| נשלח ב-1/6/2020 17:16 |
|
| |
חולה הגיע לניתוח בשבוע שעבר בבית החולים אסותא שברמת החייל, ואחרי שהשתחרר לביתו סבל מחום ונמצא כחיובי לנגיף • 41 אנשי צוות רפואי וסיעודי נבדקו לקורונה והבדיקות חזרו שליליות • על פי הודעת בית החולים, אנשי הצוות היו ממוגנים ולא יידרשו להיכנס לבידוד ישראל היום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 17:40 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 20:22 |
|
| |
ספי עובדיה: עובד במשרד רה"מ נמצא חיובי לקרונה. במשרד רה"מ בודקים מתי בא במגע עם נתניהו וסביבתו הקרובה. *לכל העדכונים:* bit.ly/3aRQzv2 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 21:05 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 21:05 |
|
| |
N12 יואב אבן אילת: בת 57 הגיעה היום למיון יוספטל עם סימני התקררות, נבדקה לקורונה - ונמצאה חיובית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 21:22 |
|
| |
הסקופים: תלמידה בכיתה ב' בבי"ס 'בית מלכה' בבני ברק אובחנה כחולת קורונה. 4 כיתות יכנסו לבידוד ונשקלת האפשרות לסגור את ביה"ס. *לכל העדכונים:* bit.ly/3aRQzv2 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 22:56 |
|
| |
קליין בהמיטב: פ"ת: ב"ס בית יעקב גני הדר שני בנות מכתה ח' התגלו כחולות קורנה. כמו"כ אדם ששהה במדרשיית פ"ת בחיידר ובכולל לומזה הסמוכים זה לזה. הדביק עד כה 3 אנשים שאר הנוכחים בודדו ונשלחו לבדיקות. *לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 22:57 |
|
| |
עוד מקליין בהמיטב על הקורונה בפ"ת: כולל לומזה המשיך בלימודים היום עד שקיבלו הודעה שיש 2 חולים נוספים שנדבקו ושהו שם. החל ממחר הכולל לא יפתח עד לסיום הבידוד והבדיקות. *לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 23:59 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
קליין בהמיטב: פ"ת: ב"ס בית יעקב גני הדר שני בנות מכתה ח' התגלו כחולות קורנה. כמו"כ אדם ששהה במדרשיית פ"ת בחיידר ובכולל לומזה הסמוכים זה לזה. הדביק עד כה 3 אנשים שאר הנוכחים בודדו ונשלחו לבדיקות.
*לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online
|
|
קליין בהמיטב: תיקון חשוב, תלמידות בית הספר בית יעקב בגני הדר בעיר פתח תקווה הוכנסו לבידוד ולא כפי שפירסמתי נמצאו חולות. הם לא קיבלו עדיין תשובה חיובית או שלילית לקורונה. ברצף הידיעות והעדכונים קורה שטועים. וחשוב לנו לתקן ולדייק. *לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 13:34 |
|
| |
פורתי בN12: הקורונה לא רק בבתי ספר. עובד בחברת qualites שנותנת שירות לבנק הפועלים נמצא חיובי לקורונה. עשרות אנשים נשלחו לבידוד. *לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 13:35 |
|
| |
קורונה במערכת החינוך: בי"ס זלמן ארן ובי"ס עופרים בהר בירושלים נסגרו בשל אבחון חוליי קורונה. בביה"ס עמית בנות במעלה אדומים אותרה מורה מחליפה חולה, שעבדה גם בגימנסיה בירושלים. בגימנסיה קציר בחולון אותר תלמיד שני חולה. כל בתי הספר נסגרו (כאן) *לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 13:36 |
|
| |
וואלה: תלמיד שני בגמנסיה קציר בחולון אובחן כחולה בנגיף הקורונה. בית הספר נסגר ונערך ללמידה מרחוק. סך הכל, ארבע כיתות בבית הספר ומוריהן נמצאות בבידוד כעת. *לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 13:42 |
|
| |
קורונה במערכת החינוך בשדרות: 110 מורים ו-870 תלמידים יכנסו לבידוד לאחר שאובחן חולה קורונה בבי"ס בעיר. ארבעה תלמידים נוספים סובלים מתסמיני קורונה. *לכל העדכונים:* bit.ly/2VM2LI7 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 14:15 |
|
| |
הקורונה בישראל: קרית גת: אבא לילד בגן נדבק בקורונה. כל הילדים נשלחו לבידוד. *לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 14:28 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | |
|
ציטוט של עציצון שפועל ליחצן את הפלג בטוויטר, יש לך מקור אמין לדיווח?
|
|
|
|
|