בית פורומים בחדרי חרדים

אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/6/2020 17:16 לינק ישיר 

חולה הגיע לניתוח בשבוע שעבר בבית החולים אסותא שברמת החייל, ואחרי שהשתחרר לביתו סבל מחום ונמצא כחיובי לנגיף • 41 אנשי צוות רפואי וסיעודי נבדקו לקורונה והבדיקות חזרו שליליות • על פי הודעת בית החולים, אנשי הצוות היו ממוגנים ולא יידרשו להיכנס לבידוד
ישראל היום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 17:40 לינק ישיר 

חשיפה: בישיבת תפרח בה התחילו את הזמן לפני חג השבועות, נמצאו היום מספר חולים, בהנהלת הישיבה שוקלים את המשך צעדיהם, יודגש כי בישיבה תפרח כמו במרבית הישיבות, פתחו ללא קפסולות או בדיקות, בשונה מישיבות הפלג הירושלמי שנפתחו עם תחילת הזמן עם בדיקות, ובס"ד ללא חולים כלל.
https://twitter.com/kikarhatorah/status/1267460790740754437?s=1

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 20:22 לינק ישיר 

ספי עובדיה: עובד במשרד רה"מ נמצא חיובי לקרונה. במשרד רה"מ בודקים מתי בא במגע עם נתניהו וסביבתו הקרובה.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3aRQzv2

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 21:05 לינק ישיר 

N12
תמיר סטיינמן
מחנכת כיתה ב' בבית ספר בבאר שבע נמצאה כחיובית לנגיף הקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 21:05 לינק ישיר 

N12
יואב אבן
אילת: בת 57 הגיעה היום למיון יוספטל עם סימני התקררות, נבדקה לקורונה - ונמצאה חיובית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 21:22 לינק ישיר 

הסקופים: תלמידה בכיתה ב' בבי"ס 'בית מלכה' בבני ברק אובחנה כחולת קורונה. 4 כיתות יכנסו לבידוד ונשקלת האפשרות לסגור את ביה"ס.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3aRQzv2

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 22:56 לינק ישיר 

קליין בהמיטב: פ"ת: ב"ס בית יעקב גני הדר שני בנות מכתה ח' התגלו כחולות קורנה. כמו"כ אדם ששהה במדרשיית פ"ת בחיידר ובכולל לומזה הסמוכים זה לזה. הדביק עד כה 3 אנשים שאר הנוכחים בודדו ונשלחו לבדיקות.

*לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 22:57 לינק ישיר 

עוד מקליין בהמיטב על הקורונה בפ"ת: כולל לומזה המשיך בלימודים היום עד שקיבלו הודעה שיש 2 חולים נוספים שנדבקו ושהו שם. החל ממחר הכולל לא יפתח עד לסיום הבידוד והבדיקות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 23:59 לינק ישיר 

מושגים כתב:

קליין בהמיטב: פ"ת: ב"ס בית יעקב גני הדר שני בנות מכתה ח' התגלו כחולות קורנה. כמו"כ אדם ששהה במדרשיית פ"ת בחיידר ובכולל לומזה הסמוכים זה לזה. הדביק עד כה 3 אנשים שאר הנוכחים בודדו ונשלחו לבדיקות.

קליין בהמיטב: תיקון חשוב, תלמידות בית הספר בית יעקב בגני הדר בעיר פתח תקווה הוכנסו לבידוד ולא כפי שפירסמתי נמצאו חולות. הם לא קיבלו עדיין תשובה חיובית או שלילית לקורונה. ברצף הידיעות והעדכונים קורה שטועים. וחשוב לנו לתקן ולדייק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 13:34 לינק ישיר 

פורתי בN12: הקורונה לא רק בבתי ספר. עובד בחברת qualites שנותנת שירות לבנק הפועלים נמצא חיובי לקורונה. עשרות אנשים נשלחו לבידוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 13:35 לינק ישיר 

קורונה במערכת החינוך: בי"ס זלמן ארן ובי"ס עופרים בהר בירושלים נסגרו בשל אבחון חוליי קורונה. בביה"ס עמית בנות במעלה אדומים אותרה מורה מחליפה חולה, שעבדה גם בגימנסיה בירושלים. בגימנסיה קציר בחולון אותר תלמיד שני חולה. כל בתי הספר נסגרו (כאן)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 13:36 לינק ישיר 

וואלה: תלמיד שני בגמנסיה קציר בחולון אובחן כחולה בנגיף הקורונה. בית הספר נסגר ונערך ללמידה מרחוק. סך הכל, ארבע כיתות בבית הספר ומוריהן נמצאות בבידוד כעת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 13:42 לינק ישיר 

קורונה במערכת החינוך בשדרות: 110 מורים ו-870 תלמידים יכנסו לבידוד לאחר שאובחן חולה קורונה בבי"ס בעיר. ארבעה תלמידים נוספים סובלים מתסמיני קורונה.

*לכל העדכונים:* bit.ly/2VM2LI7

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 14:15 לינק ישיר 

הקורונה בישראל: קרית גת: אבא לילד בגן נדבק בקורונה. כל הילדים נשלחו לבידוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 14:28 לינק ישיר 

מושגים כתב:
חשיפה: בישיבת תפרח בה התחילו את הזמן לפני חג השבועות, נמצאו היום מספר חולים, בהנהלת הישיבה שוקלים את המשך צעדיהם, יודגש כי בישיבה תפרח כמו במרבית הישיבות, פתחו ללא קפסולות או בדיקות, בשונה מישיבות הפלג הירושלמי שנפתחו עם תחילת הזמן עם בדיקות, ובס"ד ללא חולים כלל.
https://twitter.com/kikarhatorah/status/1267460790740754437?s=1

נשלח מהאנדרואיד שלי

ציטוט של עציצון שפועל ליחצן את הפלג בטוויטר, יש לך מקור אמין לדיווח?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.