בית פורומים בחדרי חרדים

אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/6/2020 14:34 לינק ישיר 

עציצון שקרן כרגיל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 14:49 לינק ישיר 

קורונה במערכת החינוך בבני ברק: תלמיד בגן ילדים שע"י ת"ת קרלין נמצא חיובי לקורונה. תלמידי הגן ייכנסו לבידוד.

*לכל העדכונים:* bit.ly/2VM2LI7

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 15:41 לינק ישיר 

וסרמן בהמיטב: אלעד: אמש אובחן חולה בן 22 שנדבק במקום עבודתו, בני משפחתו נבדקים היום, ואלו שבאו איתו במגע נקראו להיכנס לבידוד. בכיר בעיריית אלעד אומר לי כי בעיר ישנם 3 חולים פעילים למרות שבנתוני מ. הבריאות רשום 14 חולים. לדבריו 11 מהחולים כבר החלימו בחודש האחרון ועקב בעיה במ. הבריאות הם נשארו ברשימות.

*לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 16:46 לינק ישיר 

קרית צאנז נתניה: אברך מהכולל התגלה כחולה קורונה. האברכים מהמסגרת בה למד נשלחו לבידוד.(הסקופים)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 16:49 לינק ישיר 

לירן תמרי: הדרמה במערכת החינוך בירושלים ממשיכה: כ-600 תלמידים ואנשי צוות בבית הספר "בית חינוך" התבקשו להיכנס לבידוד לאחר שתלמיד במוסד אותר כחולה בקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 18:27 לינק ישיר 

חדשות 12: תושב העיר יבנה אובחן כנשא נגיף הקורונה ואושפז בבית החולים. בני משפחתו וקרוביו הונחו על-ידי משרד הבריאות להיכנס לבידוד ביתי וצפויים לעבור מחר בדיקת קורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 13:36 לינק ישיר 

הסקופים: הקורנה במערת החינוך:
עיריית בת ים הודיעה על סגירת שני תיכונים בעיר בהם התגלו שלושה חולי קורונה.

'ישראל היום': תלמידה בבי"ס בבאר שבע אובחנה כחולת קורונה. בית הספר הכולל 2,000 תלמידים - ייסגר.

הסקופים: אחד המשתתפים בבר המצווה לבן הגרי"ד אלתר שהתקיימה ביום ראשון אובחן כחולה קורונה. באירוע השתתפו האחים בני האדמו"ר ה'פני מנחם' זצ"ל.

הסקופים: מזכיר בת"ת בבית שמש המשמש גם כמלווה בהסעות, נמצא חיובי לקורונה. 7 ילדים ששהו בקרבתו נכנסו לבידוד. הת"ת לא נסגר מאחר שהמזכיר לא בא בקרבת תלמידים ואנשי צוות.

*לכל העדכונים:* bit.ly/2yqcyw0

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 13:39 לינק ישיר 

תלמידה באולפנת צביה באשקלון נדבקה בקורונה. 550 התלמידים והצוות החינוכי יישלחו לבידוד.

רביד: בהמשך לפרסום הבוקר אודות סגירה של מוסדות לימוד בת"א, העירייה מסרה בתגובה: "בתי ספר הירדן, הגליל וקשת עברו ללמידה מרחוק עד יום שישי, זאת בעקבות גילוי של תלמיד אחד מאומת כחולה קורונה בכל אחד מבתי הספר הללו".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 17:19 לינק ישיר 

שפר ב'כיכר': דאגה בעיר צפת לאחר שמאות אנשים וילדים תושבי העיר נכנסו לבידוד בגלל חשיפה לחולה קורונה שמשמש גם כנהג הסעות בכמה תלמודי תורה.

*לכל העדכונים:* bit.ly/2yqcyw0

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 19:53 לינק ישיר 

חשש מגל שני: הורים לתינוקת שנולדה אתמול בבי"ח 'בילינסון' אובחנו כחולים בקורונה. הצוות הרפואי נכנס לבידוד.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3eNBhtG

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 19:55 לינק ישיר 

הסקופים בפרסום ראשון: הקורונה תוקפת חולים שהבריאו. במושב תפרח אובחן חולה קורונה. מדובר באדם שחלה, שהה במלונית, הבריא ושוחרר- והיום שוב אובחן כחולה בנגיף. עשרות תושבים נכנסו לבידוד.

*הסקופים:* bit.ly/3eNBhtG

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 20:28 לינק ישיר 

אשדוד

החברה העירונית לתרבות ופנאי

*סגירת כיתה במעון סיגליות*

מתוך הרצון לשמור על בריאות הילדים ובהתאם למדיניות ראש העיר, הוחלט על סגירת כיתה במעון סיגליות לאחר שבנה של המטפלת במקום אובחן כחולה קורונה.
המטפלת תעבור מחר בדיקה, ובהתאם לתוצאה תתקבל ההחלטה על המשך הצעדים .
חשוב לציין כי העבודה במעונות היום מתנהלת ע"פ הנחיות משרד הבריאות והרווחה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 20:56 לינק ישיר 

'כאן': גננת באשדוד חלתה בקורונה - 75 ילדי הגן והצוות נשלחו הביתה.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3eNBhtG

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 23:00 לינק ישיר 

אחרי עשרה ימים ללא נדבקים בבתי אבות: קורונה במוסד גריאטרי בירושלים
שלושה עובדי הנהלה במרכז "הרצוג" בירושלים אובחנו עם קורונה, והקשישים שבאו עימם במגע הוכנסו לבידוד. בתוך כך, פעילי המאבק המשפחות של דיירי בתי האבות מאיימים במחאה נגד משרד הבריאות בשל נוהלי הביקורים: "אם יהיה גל שני לא נסכים להסגר"
סיון חילאי | פורסם 21:03
ynet

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 23:04 לינק ישיר 

אור רביד: מורה בבית הספר הפרטי "אהבת ציון" בפתח תקווה הממוקם בשכונת הדר גנים - נמצאה חיובית לנגיף הקורונה. המורה ככל הנראה נדבקה מביתה הלומדת בבית ספר בעיר בני ברק. בעקבות המקרה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.