בית פורומים בחדרי חרדים

אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/6/2020 14:11 לינק ישיר 

הסקופים: שתי תלמידות מכיתה א' במכון בית יעקב למורות ('הסמינר הישן') אובחנו כחולות קורונה. הסמינר נסגר.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3eNBhtG

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 14:22 לינק ישיר 

צפת: מזכיר ת"ת בת עין (קהילת היכל הבעש"ט) נדבק בקורונה כל התלמידים נשלחו הביתה. בנוסף מספר מלמדים עם חום ותסמינים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 14:27 לינק ישיר 

תלמידה מבית הספר 'אמנויות' באשקלון נדבקה בקורונה ובהתאם להנחיית שר החינוך, בית הספר עבר ללמידה מרחוק והתלמידים צפויים לעבור בדיקות. אמש ביקשה מזכ"לית הסתדרות המורים לעבור ללמידה בקפסולות
סרוגים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 14:33 לינק ישיר 

הסקופים: בבית ספר 'בית יעקב' בפתח תקווה אובחנה תלמידה כחולת קורונה. שתי תלמידות נוספות סובלות מתסמינים. ביה"ס נסגר.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3eNBhtG

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 17:55 לינק ישיר 

מלמד ב'חדשות JDN': בישיבה קטנה 'חכמת שלמה' של חסידי באבוב בבני ברק נמצא בחור חיובי לנגיף, כלל חברי השיעור קבלו הודעה לשוב לביתם עד להודעה חדשה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 19:04 לינק ישיר 

עובדת בצוות הישיבה התיכונית שעלבים נמצאה חיובית לקורונה, הישיבה תסגר עד כב סיוון (14.6)
רוטר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 10:33 לינק ישיר 

בני ברק: מלמד בכיתה ז' בת"ת רוז'ין יצא חיובי לקורונה. המלמד נמצא בכיתות נוספות. עשרות תלמידים נכנסים מיידי לבידוד. שאר התלמידים ממתינים להוראת משרד הבריאות.

*לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 11:55 לינק ישיר 

וסרמן בהמיטב: באלעד דווח הבוקר על חולה כבת 30 שנדבקה בנגיף, לטענתה נדבקה מקרובת משפחה תושבת ב"ב, משפחתה נבדקת כעת והמעורבים נקראו להיכנס לבידוד, מדובר בחולה ראשונה בעיר לאחר 15 ימי שקט. (כאמור, החולה של שלשום בן ה22 הוברר כבריא בבדיקה חוזרת)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 11:55 לינק ישיר 

'חדשות JDN': תלמידת כיתה ט' בסמינר 'בית יעקב' של הרב פוירשטיין במודיעין עילית נמצאה חיובית לנגיף הקורונה, כל בנות הכיתה יצטרכו להיכנס לבידוד, ועל פי הנחיות משרד החינוך על המוסד להיסגר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 12:07 לינק ישיר 

רבינא ב'כיכר': תלמוד תורה "חיידר הרב" באשדוד נסגר הבוקר לאחר שהתגלה ילד חולה קורונה. בית יעקב לבנות ברובע ז' בעיר יישאר סגור לאחר שעוד שתי בנות חלו בקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 12:18 לינק ישיר 

איש צוות בישיבת רש"י פתח תקווה, התגלה כחולה קורונה.
כל תלמידי הישיבה נכנסו לבידוד בישיבה.
3 תלמידים בחדר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 12:57 לינק ישיר 

ההדבקה בקורונה בסמינר הישן הגיעה מהגמנסיה העברית

עשרות נערות חרדיות ומורותיהן מ'הסמינר הישן' בירושלים, נכנסו לבידוד לאחר שאחת מהנערות שאביה עובד בגמנסיה העברית בירושלים, נדבקה ככל הנראה מאביה וחלתה בנגיף (עדכוני קורונה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 13:45 לינק ישיר 

הרגעת את רוחנו.
שהרי הפיל מונח באמצע החדר - רוב ככול ההדבקות של השבוע האחרון, הם בגיל ובמגזרים שיש שם הדבקות יזומות וישירות בין התלמידים, וד"ל. בפרט אחרי חופשה כפויה של חודשיים וחצי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 13:52 לינק ישיר 

בסיבוב הקודם ההדבקה היתה בבתי כנסת ובחנויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 14:30 לינק ישיר 

ה"י הנגיף לא יהסס לבקר שוב בבתי כנסת ובחנויות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.