|
|
| נשלח ב-4/6/2020 14:11 |
|
| |
הסקופים: שתי תלמידות מכיתה א' במכון בית יעקב למורות ('הסמינר הישן') אובחנו כחולות קורונה. הסמינר נסגר. *לכל העדכונים:* bit.ly/3eNBhtG נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2020 14:22 |
|
| |
צפת: מזכיר ת"ת בת עין (קהילת היכל הבעש"ט) נדבק בקורונה כל התלמידים נשלחו הביתה. בנוסף מספר מלמדים עם חום ותסמינים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2020 14:27 |
|
| |
תלמידה מבית הספר 'אמנויות' באשקלון נדבקה בקורונה ובהתאם להנחיית שר החינוך, בית הספר עבר ללמידה מרחוק והתלמידים צפויים לעבור בדיקות. אמש ביקשה מזכ"לית הסתדרות המורים לעבור ללמידה בקפסולות סרוגיםנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2020 14:33 |
|
| |
הסקופים: בבית ספר 'בית יעקב' בפתח תקווה אובחנה תלמידה כחולת קורונה. שתי תלמידות נוספות סובלות מתסמינים. ביה"ס נסגר. *לכל העדכונים:* bit.ly/3eNBhtG נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2020 17:55 |
|
| |
מלמד ב'חדשות JDN': בישיבה קטנה 'חכמת שלמה' של חסידי באבוב בבני ברק נמצא בחור חיובי לנגיף, כלל חברי השיעור קבלו הודעה לשוב לביתם עד להודעה חדשה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2020 19:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 10:33 |
|
| |
בני ברק: מלמד בכיתה ז' בת"ת רוז'ין יצא חיובי לקורונה. המלמד נמצא בכיתות נוספות. עשרות תלמידים נכנסים מיידי לבידוד. שאר התלמידים ממתינים להוראת משרד הבריאות. *לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 11:55 |
|
| |
וסרמן בהמיטב: באלעד דווח הבוקר על חולה כבת 30 שנדבקה בנגיף, לטענתה נדבקה מקרובת משפחה תושבת ב"ב, משפחתה נבדקת כעת והמעורבים נקראו להיכנס לבידוד, מדובר בחולה ראשונה בעיר לאחר 15 ימי שקט. (כאמור, החולה של שלשום בן ה22 הוברר כבריא בבדיקה חוזרת) *לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 11:55 |
|
| |
'חדשות JDN': תלמידת כיתה ט' בסמינר 'בית יעקב' של הרב פוירשטיין במודיעין עילית נמצאה חיובית לנגיף הקורונה, כל בנות הכיתה יצטרכו להיכנס לבידוד, ועל פי הנחיות משרד החינוך על המוסד להיסגר. *לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 12:07 |
|
| |
רבינא ב'כיכר': תלמוד תורה "חיידר הרב" באשדוד נסגר הבוקר לאחר שהתגלה ילד חולה קורונה. בית יעקב לבנות ברובע ז' בעיר יישאר סגור לאחר שעוד שתי בנות חלו בקורונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 12:18 |
|
| |
איש צוות בישיבת רש"י פתח תקווה, התגלה כחולה קורונה. כל תלמידי הישיבה נכנסו לבידוד בישיבה. 3 תלמידים בחדר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 12:57 |
|
| |
ההדבקה בקורונה בסמינר הישן הגיעה מהגמנסיה העבריתעשרות נערות חרדיות ומורותיהן מ'הסמינר הישן' בירושלים, נכנסו לבידוד לאחר שאחת מהנערות שאביה עובד בגמנסיה העברית בירושלים, נדבקה ככל הנראה מאביה וחלתה בנגיף (עדכוני קורונה)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 13:45 |
|
| |
הרגעת את רוחנו. שהרי הפיל מונח באמצע החדר - רוב ככול ההדבקות של השבוע האחרון, הם בגיל ובמגזרים שיש שם הדבקות יזומות וישירות בין התלמידים, וד"ל. בפרט אחרי חופשה כפויה של חודשיים וחצי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 13:52 |
|
| |
בסיבוב הקודם ההדבקה היתה בבתי כנסת ובחנויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 14:30 |
|
| |
|
|
|
|
|