בית פורומים בחדרי חרדים

אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/6/2020 14:39 לינק ישיר 

משה ויסברג: בנו של הפוסק הגרש"א שטרן התגלה כחולה קורונה ונכנס לבידוד. אביו הגרש"א עבר בדיקה ונמצא שלילי.

*לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 15:13 לינק ישיר 

אור רביד

תלמידת כיתה ט' בחטיבת הביניים "אחרון הבילויים - העמית" בראשון לציון אובחנה כחולת קורנה. היא הייתה בבית הספר בתחילת השבוע, והמוסד נסגר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 15:14 לינק ישיר 

אור רביד

2 אחיות, תלמידות בית הספר "פנינת בית יעקב" בבני ברק, אובחנו כחולות קורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 15:15 לינק ישיר 

אור רביד

חולה קורונה נוסף התגלה באור יהודה מבית ספר אהוד מנור, תלמיד לאותה משפחה. החולה שאומת שוהה כבר בבידוד. עם משרד הבריאות, הכיתות ד'1 ו-ד'3 יחד עם 10 צוותי החינוך שבאו במגע עם החולה המאומת נדרשים להיכנס לבידוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 16:02 לינק ישיר 

הסקופים: בחור מישיבת 'נתיב הדעת' (קפלן) אובחן כחולה קורונה. הבחור שהה במתחם אחד בישיבה לאחר שהישיבה נפתחה בחלוקה ל-2 מתחמים.

*הסקופים:* bit.ly/3dyV0Nu

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 19:06 לינק ישיר 

אלמוג בוקר: גם בית הספר בשער הנגב נסגר לאלתר לאחר שתלמידת כיתה ט' הוגדרה אחה"צ כחולת קורונה מאומתת. על פי הנחיית משרד החינוך ומשרד הבריאות, כל באי בית החינוך צריכים להיות בבידוד ביתי. תלמידים ואנשי צוות שבאו איתה במגע חייבים להיכנס לבידוד מוחלט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2020 20:40 לינק ישיר 

'ערוץ 12': 7 דיירים ושני אנשי צוות מבית אבות באור יהודה אובחנו כחולים בקורונה. אחד הדיירים נשלח לאשפוז בבית החולים שיבא, השאר לא חווים תסמינים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2020 21:54 לינק ישיר 

הדבקות גם בסמינר בית יעקב (פוירשטיין) במודיעין עילית, בביה"ס פנינת בית יעקב בב"ב ובכתה ב' בת"ת חכמת שלמה בי-ם.

https://www.kikar.co.il/362737.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2020 22:31 לינק ישיר 

התפרצות קורונה במערכת החינוך: לאחר שהתגלה חולה בנגיף - בית ספר הרא"ה בשדרות נסגר

*לכל העדכונים:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2020 23:06 לינק ישיר 

התפרצות הקורונה בשדרות: מלבד בית ספר הרא"ה, גם בתי הספר מקיף כללי, תורני מדעי ומדעים אלון לא ייפתחו מחר לאחר שאובחנו בהם חולי קורונה. (אלמוג בוקר)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2020 23:06 לינק ישיר 

קליין ב'המיטב': ישיבת 'שפע חיים - צאנז' בב"ב, הודיעה לתלמידים ביום שישי על סגירתה, זאת בעקבות הימצאות בחור בשיעור ג' הנושא את נגיף הקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2020 17:38 לינק ישיר 

אור רביד

פתח תקווה: במקבץ דיור של כ-300 עולים בעיר התגלה חולה קורונה. כלל הדיירים ואנשי הצוות יעברו מחר בדיקות. החולה ואלו שבאו איתו במגע נכנסו לבידוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2020 21:46 לינק ישיר 

ביום הראשון לעבודתו - יועץ לשוני במשרדי התאגיד בירושלים התגלה בתור חיובי לנגיף הקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2020 21:47 לינק ישיר 

הסקופים: דרמה בישיבת תפרח! בחור מוועד חמישי אובחן כחולה קורונה. הבחור לא שהה בישיבה בימים האחרונים אך נפגש עם בחורים במס' אירועים. עשרות בחורים נדרשים לבידוד.©

*הסקופים:* bit.ly/3cEMDPb

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2020 13:01 לינק ישיר 

אולפנת "אהבת ישראל" ברמב"ש א נכנסת ברובה לבידוד בעקבות אימות של תלמידה ששהתה שם בשבוע שעבר, המוסד נסגר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.