בית פורומים בחדרי חרדים

אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/6/2020 16:55 לינק ישיר 

לפחות 8 עובדים באחד מבתי המלון באילת נדבקו בקורונה
לפחות שמונה עובדים זרים שחיים במתחם המגורים של אחד מבתי המלון באילת נדבקו בנגיף הקורונה, כך עולה היום (שני) מבדיקות משרד הבריאות. צוותי הרפואה חוששים שמא ישנם עוד עובדים שחלו בנגיף במסגרת ההתפרצות הזו במגורי העובדים באילת. החלה חקירה אפידימיולוגית.

N12: https://www.mako.co.il/news-lifestyle/2020_q2/Article-a2d8a2886e39271026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2020 17:16 לינק ישיר 

עיריית מודיעין הודיעה כי תלמידה משכבה ז' בבית הספר העל יסודי אורט עירוני ד' נמצאה חיובית לנגיף קורונה.
רוטר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2020 17:26 לינק ישיר 

אור רביד: רופאה בכירה מאחת המחלקות הסגורות בבי"ח לחולי נפש 'מזור' אובחנה כחולה קורונה. כל המאושפזים במחלקה נכנסו לבידוד.
https://twitter.com/Haskupim/status/1269987773961908224?s=19

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2020 18:11 לינק ישיר 

הקורונה במערכת החינוך: מורה מחטיבת ביניים בנהריה אובחנה כחולה בקורונה. העירייה מקיימת הערכת מצב ובסיומה יפורסמו הנחיות לתלמידים.

*לכל העדכונים:* bit.ly/2A9Q2bm

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 07:11 לינק ישיר 

גל"צ: גן ילדים בקיבוץ גבים הושבת לאחר שהתברר כי אחד הילדים הלומדים בו אובחן כחולה קורונה.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3dLK0wi

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 07:38 לינק ישיר 

הסקופים: תושב רכסים אובחן כחולה קורונה. מדובר במקרה ראשון של הידבקות בנגיף מאז תחילת ההתפרצות הנוכחית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 10:06 לינק ישיר 

קורונה במערכת החינוך - פתח תקווה: כ-800 תלמידי תיכון בעיר ייכנסו לבידוד לאחר שאובחנה חולת קורונה במוסד הלימודי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 11:12 לינק ישיר 

קורונה במערכת החינוך - מזכרת בתיה: תלמידת תיכון במועצה המקומית אובחנה כחולת קורונה. המוסד נסגר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 13:42 לינק ישיר 

תלמוד התורה חורב בנתניה בו לומדים כ-250 תלמידים בכיתות א'-ח', נסגר לאחר שמורה אובחן כחולה בקורונה. תלמידי כיתות ה'-ו' התבקשו להיכנס לבידוד ובית הספר נערך ללמידה מרחוק.

https://g.kipa.co.il/962494/t

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 14:55 לינק ישיר 

מלמד ב'חדשות JDN': כ-80 תלמידים מת"ת 'קדושת לוי' בבית שמש נשלחו לבידוד לאחר שאחד התלמידים נמצא חיובי לקורונה.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3cEMDPb

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 14:56 לינק ישיר 

הורה לתלמידים חלה בקורונה, עשרות ילדים ביהוד ייכנסו לבידוד.

*לכל העדכונים - המיטב און ליין:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 15:10 לינק ישיר 

קולדצקי ב'אקטואליק': בישיבת אלכסנדר בבני ברק נמצא חולה מאומת. כל חברי השיעור נשלחו הביתה. הערב צפויים כל תלמידי הישיבה להיכנס לבידוד.

*לכל העדכונים:* bit.ly/3cEMDPb

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 15:26 לינק ישיר 

קליין ב'המיטב': בבני ברק אמא ו2 בנותיה מבית ספר בית יעקב מרכז בעיר נדבקו בנגיף הקורונה, כלל המעורבים ובנות כתה ב' וה' בבי"ס נקראו להיכנס לבידוד. ההדבקה ככל הנראה מהבן שנדבק בבית הכנסת בעיר, במהלך התפילות בחג השבועות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 15:27 לינק ישיר 

וסרמן ב'המיטב': בעיר אלעד דווח הבוקר על תושבת נוספת חולת קורונה, כיתות ילדיה וכלל המעורבים נקראו להיכנס לבידוד, כמו"כ עובדת קופ"ח מכבי בעיר נדבקה בנגיף, היא אינה תושבת אלעד וכלל המעורבים גם הם נקראו להיכנס לבידוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 18:46 לינק ישיר 

*חשש מגל שני* הסקופים: בית ספר אוליפנט בת"א (חרדי) בנות מכיתות ד' - ה' נשלחו הביתה בעקבות ילדה שחלתה בקורונה. שאר הכיתות ממשיכות כיוון שהכיתות יוצאות להפסקות בנפרד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אשכול אך ורק לדיווח מקרי קורונה חדשים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.