בית פורומים בחדרי חרדים

היסטוריית הסגר - מאמצעי להשטחת העקומה לרפואה בפני עצמו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/5/2020 21:45 לינק ישיר 
היסטוריית הסגר - מאמצעי להשטחת העקומה לרפואה בפני עצמו

מרוב הנחיות כבר שכחו את הדברים האלמנטריים.

מקורו של הסגר היה השטחת העקומה. זאת אומרת, יצאו מנקודת הנחה שאי אפשר למנוע את ההידבקות כל זמן שאין חיסון, ולכן כדי שמערכת הבריאות לא תקרוס כמו שקרה במדינות אחרות, החליטו להטיל סגר, וכך יהיה אפשר לווסת את כמות החולים, ובמקום שכולם יידבקו בתקופה קצרה וייצרו עומס על מערכת הבריאות, הסגר יגרום שקצב ההידבקות תהיה איטי יותר, ומערכת הבריאות תוכל לטפל בחולים מבלי לקרוס מעומס.

אבל...

מכמה סיבות שלא אפרט פה, במשך הזמן התקשורת שינתה כיוון והכניסה לראש של כולם שהסגר בעצמו מהווה הפתרון כי אם אנשים לא יוצאים אז הם גם לא מדבקים, וכך הקורונה תיעלם מעצמו.
כפועל יוצא מהחשיבה הנ"ל, מי שמפר את הסגר הוא רוצח, ולמצער גורם לרצח, כי הרי הדודה של השכן היא אשה מבוגרת, וחמותה של הגיסה היא עם מחלות רקע ועוד ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם.

ושוב
אבל...

מה שלא חשבו זה שאלה פשוטה ביותר

הרי אי אפשר לסגור מדינה שלמה לתקופה בלתי מוגבלת, ואחרי תקופה לא ארוכה יצטרכו לפתוח את המשק, הן בגלל העובדים שחייבים פרנסה, הן בגלל הילדים והנוער שחייבים מסגרת חינוכית ועוד סיבות רבות, ואז כשיפתחו את הסגר הרי שוב המחלה תתפרץ כמו מה שקורה עכשיו מתחת לאף שלנו.
אז מה נעשה?
החליטו חכמי חעלם לקרוא להתפרצות הזו "גל שני" כאילו שזה התפרצות שנייה ללא קשר לראשונה.

אבל מי שטיפת שכל בקודקדו מבין שאין שום התפרצות שנייה, ומה שקורה זה פשוט המשך הגל הראשון ש"כאילו" סגרו וחנקו אותו.

אז תנסו קצת לחשוב באופן עצמוני, ותחליטו אתם האם אפשר להחניק וירוס או שאפשר רק להשטיח את העקומה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2020 22:03 לינק ישיר 

"דברי פי חכם חן"
כי הרי אף אחד לא באמת חושב שאפשר לחנוק 3/4 מדינה ל-18 חודשים עד שימצא חיסון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2020 22:43 לינק ישיר 

לה''ו. אני חושב באופן עצמוני ב''ה.
אממה?! מה זה עוזר שאני חושב שמסיכה זה חרטא. לא בא לי לחטוף קנסות, ובלי מסיכה איני יכול להיכנס לביהכנ''ס או להבדיל לחנות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2020 22:58 לינק ישיר 

בשביל אלו שהמגיפה נגמרה אצלם בל"ג בעומר (או שבוע וחצי לפני עפ"י סולם יוחננוש) אכן מדובר בגל שני, אך אצל אלו שהמגיפה לא נגמרה אצלם בל"ג בעומר, אין מדובר בגל שני, אלא בהמשך לקודם.
אלא שבכל זאת אי אפשר להתעלם מכך שצעדי ההרחקה שהונהגו גרמו לדעיכה ברמת ההדבקה, וכעת משהתרופפה המשמעת והציבור נכנס לאופוריה שזה מאחורינו, אנו רואים בעליה ברמת ההדבקה
עליה זו יכולה להיעצר אם הציבור יקפיד יותר על ההנחיות, או חלילה להתעצם, ואז נראה "התפרצות שניה" שיש המכנים אותה ה"גל השני".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 06:47 לינק ישיר 

הרחקות בין בני אדם מונעים הדבקות!

הם (משרד הבריאות/מל"ל) מעוניינים בסגר נושם וכו' כדי למנוע קריסה של מערכת הבריאות

אנחנו (המקפידים על ונשמרתם + ואהבת, ונזהרים מחשש רציחה) מעוניינים לא להידבק כלל ולכן נזהרים הרבה יותר

אתם (שמחפשים איך לחיות רגיל) תפריחו הסברים ותחפשו איך לזלזל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 07:46 לינק ישיר 
גשרהמיתרים

פרופ' רוטשטיין מהדסה (שאני לא אוהב אותו), טוען כך: אין גל שני, יש קורונה וצריך ללמוד לחיות עם זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 10:47 לינק ישיר 
מצדרביעי

גשרהמיתרים כתב:
פרופ' רוטשטיין מהדסה (שאני לא אוהב אותו), טוען כך: אין גל שני, יש קורונה וצריך ללמוד לחיות עם זה.

נו, ו?

האם הוא תומך בעמדותיו של תמניא אפי?
הרי חלק מ"לחיות עם זה" גם לדעתו, זה לאמץ פחות או יותר את הוראות משרד הבריאות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 17:51 לינק ישיר 

לרגל הזחילה לקראת סגר שני, עדיין אקטואלי מתמיד.

לפחות היו מגדירים שברגע שבתי החולים עם 50% תפוסה ממה שאפשר להקצות לחולי קורונה, ניחא.

אבל בינתיים עושים את אותו שטות שעשו לפני 3 חודשים.
פשוט שוב דוחים את הנגיף בדחייה טכנית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > היסטוריית הסגר - מאמצעי להשטחת העקומה לרפואה בפני עצמו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext