|
|
| נשלח ב-2/6/2020 20:55 |
|
| |
הוא לא יכול לצאת כנגד הסמארטפונים, כי יש לו אייפון כבר מאז שיצא. ואייפון אי אפשר באמת לסנן. ואין אפוטרופוס לעריות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 21:24 |
|
| |
תיזהרו שהוא לא יתבע את כולנו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 22:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 23:11 |
|
| |
לי הוא אמר אז : כתבו אמת,עניתי לו:כן,רק לא את כל האמת..
[quote] | מהשחושבים כתב: |  | אמנון יצחק נלחם בעולם התשובה
לא ברור מה קרה לו, אבל אמנון יצחק החליט להלחם כנגד כל העולם.
הוא יוצא כנגד הרב זמיר מארגון הדברות, יוצא נגד הרב יגאל כהן מארגון יביע אומר, יוצא כנגד רשימה ארוכה של רבנים חשובים מאד.
רב שמנסה ליצור כת של אנשים מסכנים שהולכים אחריו, ויוצא כנגד רבנים חשובים אחרים, יראת שמים אין לו
|
|
אני צועק על הבעייתיות שלו מאז הוא לחם בעיתונו ארבע כנפות נגד הטלפון הסלולארי הכשר הראשון, כבר אז ראיתי את הבעייתיות שלו ולצערי לרבים לקח שנים לתפוס זאת. נשלח מהאנדרואיד שלי
לכאורה, מירס לא הסכימו לפרסם בעיתון שלו. וכתב העיתון טען שאם תחבר את המכשיר למחשב, תוכל לגלוש דרך המכשיר, לאי אלו מקומות.(כשמסך מחשב של 21 אינטש ומעלה מולך תעדיף לגלוש ב2.5?ועוד מוגבל..) אבל את הזכויות שיש לו אף אחד לא יקח
תוקן על ידי בקיצר ב- 02/06/2020 23:13:39
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 17:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 02:47 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | ה'ר ברלנד והר' הרוש מצאו שיטה יותר קלה להחזרה בתשובה. פשוט זורקים את השכל. וזהו!
|
|
קוראים לזה "אמונה פשוטה" בלי חשבונות וחקירות אדם שחישב ומצא שיש אלוקים, אין לו אמונה, יש לו ידיעה ועל כך אמרו רבותינו הקדושים בכל הזמנים, אמונה פשוטה גדולה יותר מידיעה ואפילו מראייה
ואגב, ידוע שבכל הזמנים נדרשו עם ישראל למסור את נפשם, הרי שכל היהודים שהאמינו באמונה פשוטה, מסרו את נפשם וכל החוכמולוגים מסוגך, חישבו ומצאו להם ק"ן היתרים ולא למסור את הנפש לפי חיוב התורה
עם ישראל ידע תמיד להאמין באמונה פשוטה, והוא ממשיך כך אלפי שנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 05:51 |
|
| |
| בקיצר כתב: |  | לי הוא אמר אז : כתבו אמת,עניתי לו:כן,רק לא את כל האמת..
[quote]| מהשחושבים כתב: |  | אמנון יצחק נלחם בעולם התשובה
לא ברור מה קרה לו, אבל אמנון יצחק החליט להלחם כנגד כל העולם.
הוא יוצא כנגד הרב זמיר מארגון הדברות, יוצא נגד הרב יגאל כהן מארגון יביע אומר, יוצא כנגד רשימה ארוכה של רבנים חשובים מאד.
רב שמנסה ליצור כת של אנשים מסכנים שהולכים אחריו, ויוצא כנגד רבנים חשובים אחרים, יראת שמים אין לו
|
|
אני צועק על הבעייתיות שלו מאז הוא לחם בעיתונו ארבע כנפות נגד הטלפון הסלולארי הכשר הראשון, כבר אז ראיתי את הבעייתיות שלו ולצערי לרבים לקח שנים לתפוס זאת. נשלח מהאנדרואיד שלי_________________ לכאורה, מירס לא הסכימו לפרסם בעיתון שלו. וכתב העיתון טען שאם תחבר את המכשיר למחשב, תוכל לגלוש דרך המכשיר, לאי אלו מקומות.(כשמסך מחשב של 21 אינטש ומעלה מולך תעדיף לגלוש ב2.5?ועוד מוגבל..) אבל את הזכויות שיש לו אף אחד לא יקח
תוקן על ידי בקיצר ב- 02/06/2020 23:13:39 |
|
ממש לא נכון, לא להתחבר דרך מחשב אלא לפרוץ את הפון חופשי והוא נתן הדרכה מפורטת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/6/2020 16:15 |
|
| |
פעם אמנון יצחק היה מוצלח. תאהבו את הסיגנון או לא - הוא היה מוצלח בתחומו ולקהל היעד הספציפי שלו. ממש חד בדרא. גם בציבור החרדי העריצו אותו על כך. סוף סוף אחד שלא מתבייש לענות לכל ראשי הפיתה-פלאפל החילונים בשפה שלהם. (כן. יש שם הרבה קשקשנים ברמת פיתה-פלאפל. רק חרדי-מודרני נחיתי בטוח שכל החילונים פרופסורים לתרבות). אבל מאז שיצא עם ארבע כנפות משהו קרה לו. זה לא רק המלחמה במירס ז"ל, זה בעיקר צורת המלחמה הילדותית במירס - ובכל מי שלא בא לו טוב בעין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|