בית פורומים בחדרי חרדים

האמריקאים הם עם מושחת עם של גנבים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/6/2020 00:53 לינק ישיר 

פיינרך כתב:
ג'ורג' פלויד לא נחנק למוות, אלא מת מהלם לבבי ונשימתי שאולי נוצרו כתוצאה מהתנהגות השוטר.
חשוב לי לציין קודם שאני נגד מה שקורה שם כי זה עובר כל גבול ופוגע באנשים תמימים שלא קשורים לעניין כלל . אבל אני לא יודעת מאיפה הבאת את זה - אני לא קראתי על זה בשום מקום בשום אופן , גם לא בחדשות של ארה"ב . בכל צורה שלא תהיה השוטר הוא רוצח מושחת שהתעלל באדם לא חמוש שכבר היה אזוק אע"פ שיש איתו שוטרים נוספים חמושים ואותו אדם מתחנן אליו שיתן לו לנשום . רוצח בדם קר שסתם לא היה בא לו להקשיב למצוקה שלו או שהוא פסיכופט שלא חלם שזה יהיה הסוף . מזעזע ביותר למי שראה את כל הסיטואציה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 12:29 לינק ישיר 

ליאתליאת כתב:
מאיפה הבאת את זה

יש כבר בויקיפדי'ה. כמו העובדה שנמצאו אצלו עקבות של פנטניל ומתאמפטמין. גם השוטר לא בדיוק טלית שכולה תכלת.
מה שמדאיג, זה התפרצות "תקינות פוליטית" (Political correctness) שיצאה מכלל שליטה.
מזכיר התפצויות שהיו בארץ אחרי הריגת מפגינים אלימים באירועי אוקטובר 2000, הריגת בחור אתיופי ע"י שוטר בקרית חיים, והריגת בחור ערבי לוקה בנפשו איאד אל-חאלק, לא מזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 14:50 לינק ישיר 

פיינרךנשלח ב-3/6/2020 12:29

יש כבר בויקיפדי'ה. כמו העובדה שנמצאו אצלו עקבות של פנטניל ומתאמפטמין. .

לה''ו. תהיתי ביני לבין עצמי אם היה מסומם. אדם בקריז או על סמים, יש לו כוחות על, ואולי בשביל זה השוטר היה צריך לשים רגל על צווארו.
וכידוע אני נגד המשטרע...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 17:26 לינק ישיר 

פיינרך כתב:
מאיפה הבאת את זה

יש כבר בויקיפדי'ה. כמו העובדה שנמצאו אצלו עקבות של פנטניל ומתאמפטמין. גם השוטר לא בדיוק טלית שכולה תכלת.
מה שמדאיג, זה התפרצות "תקינות פוליטית" (Political correctness) שיצאה מכלל שליטה.
מזכיר התפצויות שהיו בארץ אחרי הריגת מפגינים אלימים באירועי אוקטובר 2000, הריגת בחור אתיופי ע"י שוטר בקרית חיים, והריגת בחור ערבי לוקה בנפשו איאד אל-חאלק, לא מזמן.
גם לי זה קצת הזכיר את ההפגנות פה שמתסכל כמה שזה יצא מכלל פרופורציה וכמה אנשים חפים מפשע סבלו ממש בעקבות ההתפרעויות ואיני מקטינה חלילה את האסון שקרה והכאב הגדול של גרימת מוות אם זה בשוגג אם לאו ואני לא אכנס לזה אם זה היה הגנה עצמית או מה שלא יהיה כי לומר את האמת כבר אי אפשר להאמין לאף אחד לצערי הרב , כל היום התשקורת מוכרת מניפולציות ושקרים כמו פה כמו בארה"ב למעשה מה שקרה פה זה " כסף קטן " לעומת מה שקורה שם . הפראמדיקים באמבולנס דיווחו על פעימות הלב " finding none " הווה אומר שהוא עלה לאמבולנס ללא רוח חיים אין לי מושג אם הוא היה על סמים או לא אני רק מבינה שכשיושבים למישהו על העורף במשך 7-8 דקות רצוף וחוסמים לו את דרכי הנשימה - הסיכוי שהוא ימות מזה גבוה מאוד . חשוב שיהיה צדק אך ביותר כואב לי על האחים שלנו שם ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 17:37 לינק ישיר 

החקירה העלתה כי הגבר מת מחנק.

ברור כי אמנם יש בין השחורים הרבה מאוד פשע (גזעני?), אבל מנגד, ברור כי יש עוול גדול במערכת השיטור בארה"ב כאשר היד קלה על ההדק, ודמו של הכושי פחות אדום מדמו של הלבן. נעשה כאן רצח. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2020 21:01 לינק ישיר 
קלעפער

יוחנןש כתב:

ברור כי אמנם יש בין השחורים הרבה מאוד פשע (גזעני?), אבל מנגד, ברור כי יש עוול גדול במערכת השיטור בארה"ב כאשר היד קלה על ההדק, ודמו של הכושי פחות אדום מדמו של הלבן. נעשה כאן רצח. 

אין הקב"ה מקפח שכר וכו'... ואי"ה עוד תעשה תשובה שלמה על כל הרפש שהטלת בתורותינו הק' שהפכת אותה לגזענית שפלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 09:50 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

אין הקב"ה מקפח שכר וכו'... ואי"ה עוד תעשה תשובה שלמה על כל הרפש שהטלת בתורותינו הק' שהפכת אותה לגזענית שפלה.
ומה לעניין מגלגלים חובה ע"י חייב ??? ומה לעניין על דאטפת אטפוך ??? ומה לעניין 7 מצוות בני נוח שבכללם איסור שפיכת דמים???? ומה על כל הצער של היהודים שם ברגע זה ובזיזת החנויות שלהם ??? הרי בוודאי שגם זה מדוייק שהרי " ק-ל אמונה ואין עוול " , אז מה ?? לא נכאב את הכאב שלהם ??? לא נזדעזע מהרצח ??? הרי שוטר גוי לא אוהב יהודי יותר מגוי שחור !!!! וצריך לדאוג כשדבר כזה קורה !!!! תעשה גם אתה תשובה שלימה , כי לומר שזה בסדר מה שקרה זה עיוות התורה .ופשוט שהכל משמיים - אין פה שום סתירה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 15:48 לינק ישיר 

ומה בענין להתייחס למה שאני כתבתי? אין קשר בין התגובה שלך לתגובה שלי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 15:58 לינק ישיר 

מה לעשות שאתה לא ברור .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 17:02 לינק ישיר 

אם אני לא ברור למה שלא תבקשי הבהרה, איך ידעת מה לתקוף כשכלל לא הבנת את מה שכתבתי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 18:29 לינק ישיר 

השוטר כנראה למד מהתנהגות של ליצמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 19:44 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אם אני לא ברור למה שלא תבקשי הבהרה, איך ידעת מה לתקוף כשכלל לא הבנת את מה שכתבתי?
אני אבקש הבהרה ובכל זאת אכתוב מה אני הבנתי : כשיוחנןש הביע את דעתו שנעשה כאן רצח וכו' ואתה עונה שאין הקב"ה מקפח שכר ...אני מבינה שאתה חושב שכנראה מגיע לו שהרי זה משמים ועל כן הגבתי כך .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 20:10 לינק ישיר 

אנסה את כוחי כדי להסביר את דבריו של קלעפער אקווה שלא אכשל בלשוני. אז כך קלעפער התכוון לומר ליוחנן שלא מקפחים שכר...זה על התגובה שלה באשכול הנוכחי.ואילו באשכול שנפתח אודות רצח ע"י חרדי מבני ברק,קלעפער האשים את יוחנן בגזענות, ולא רק, אלא באשמת תורתנו הקדושה ע"י  בגזענות. ועל זה הוא ממליץ לה לחזור בתשובה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/06/2020 20:15:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 20:38 לינק ישיר 

תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 20:45 לינק ישיר 
קלעפער

לךתדע1 כתב:
אנסה את כוחי כדי להסביר את דבריו של קלעפער אקווה שלא אכשל בלשוני. אז כך קלעפער התכוון לומר ליוחנן שלא מקפחים שכר...זה על התגובה שלה באשכול הנוכחי.ואילו באשכול שנפתח אודות רצח ע"י חרדי מבני ברק,קלעפער האשים את יוחנן בגזענות, ולא רק, אלא באשמת תורתנו הקדושה ע"י  בגזענות. ועל זה הוא ממליץ לה לחזור בתשובה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/06/2020 20:15:17

תודה. אבל התבלבלת, את האשה, יוחנן הוא זכר...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האמריקאים הם עם מושחת עם של גנבים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.