לטובת הגולשים היקרים כאשר למי שיש שיש לו ילדים קטנים ונאלץ לתת להם את המפתח של הבית, כאשר יש חשש שיאבדו אותו ,ולכאורא כותבים שם על המפתח, או טלפון, או מספר סלולארי, ושאלת מיליון הדולר האם עדיף לא לכתוב שום דבר על המפתח, בכדי שגנב לא ימצא את זה ויש לו את הכתובת של הבית לפי השם או לפי מספר הטלפון סלולארי? למי פתרונים?
נשלח ב-2/6/2020 12:09
לכתוב מספר של קרובי משפחה או ידידים שסומכים עליהם, שיהיה אפשר להחזיר להם את המפתח, והם יתנו לך.
נשלח ב-2/6/2020 12:15
אכן זה פיתרון חלקי שמתאים לא לכולם, כאשר אם כותבים רק את המספר הסלולארי ללא שם וכתובת, האם דרך האפליקציות שיש היום אפשר לדעת של מי המפתח אינשי דלא מעלי ,או שהמספר הסלולארי לא מסגיר כתובת ?
נשלח ב-2/6/2020 12:22
בהחלט אפשר לדעת של מי המספר.
נשלח ב-2/6/2020 12:23
עדיף לספוג נזק מזערי של הוצאת שכפול מפתח נוסף מאשר להסתכן שאדם לא ישר ימצא את המפתח ולך תדע מה יעשה איתו .
ועם כל השבבניקים ששורצים במחוזותנו כמו עכברים נגמרו הימים של לשים מפתח מתחת לשטיחון או בארון חשמל או בכל מקום שהוא לא הכיס שלך .
אצלי בבית בגלל הילדים יש מנעול מספרים, אחר כך אמרו לי שזה מושך גנבים. אז עשינו חריטה יפה 'מנעול שבת קודש' והדבקנו.
אחרי שעברנו דירה ומשום מה המנעול בבית החדש היה שבור. אז פשוט השארנו אותו שבור וכל גנב לשעבר או בעתיד יכול לראות שהמנעול שבור ולכן יש מנעול מספרים. חוצמזה שאין מה לגנוב אצלי
נשלח ב-2/6/2020 12:40
[quote]והאם לדעתך זה כדאי גם למבוגרים עם צרור של מלא מפתחות לא לכתוב מספר פאלאפון,
או שהחשש קטן, ובמקרה של צרור מפתחות כן כדאי לכתוב מספר סלולארי ?
עדיף לספוג נזק מזערי של הוצאת שכפול מפתח נוסף מאשר להסתכן שאדם לא ישר ימצא את המפתח ולך תדע מה יעשה איתו .
ועם כל השבבניקים ששורצים במחוזותנו כמו עכברים נגמרו הימים של לשים מפתח מתחת לשטיחון או בארון חשמל או בכל מקום שהוא לא הכיס שלך .
חשבת אולי שעצם מסירת מפתח הבית בידי ילדים קטנים עלול להביא בהמשך לפגיעה בהם ע"י אינשי דלא מעלי .אשר לשאלת מיליון הדולר.נסה להשיג "טוק מן" ללא פרטי זיהוי...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/06/2020 13:49:33
נשלח ב-2/6/2020 14:15
טוק מן לא יעזור. מספיק שאדם אחד בלבד ישמור את המספר של הטוקמן שלך באנשי קשר עם השם שלך, וגם יתקין אצלו אחת האפליקציות של זיהוי מתקשר - והופ! מספר הטלפון עם השם שלך נשאב למאגר של האפליקציה וגלוי לכל דיכפין.
פיינשמקער קיבלתי באישי כדלהלן: השימוש בטוק מן אמור להתחיל לראשונה עם חיפוש האבדה.הצד הבריסקאי שבי אומר שלא זו,אף זו, אלא שאם האבדה הוחזרה באמצעות הטוק מן אז הוא "נשרף".גם קבלת האבדה אמור להתנהל בצורה שלא תוודא למי הוחזרה האבדה, שמא המפתח שוכפל...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/06/2020 16:11:36
נשלח ב-2/6/2020 15:58
מה זה "לכאורה כותבים שם על המפתח"? איזה אדם אחראי עושה כזה דבר? אני לא מכיר. יש אצלי מפתחות של שכנים/קרובי משפחה ואני כותב עליהם רק שם פרטי וכדומה, שלא יהיה מצב שמי שלא באמת מכיר יידע למי הוא שייך (אצלנו על הדלתות אין שמות פרטיים).
נשלח ב-2/6/2020 16:05
hhaavv כתב:
מה זה "לכאורה כותבים שם על המפתח"? איזה אדם אחראי עושה כזה דבר? אני לא מכיר. יש אצלי מפתחות של שכנים/קרובי משפחה ואני כותב עליהם רק שם פרטי וכדומה, שלא יהיה מצב שמי שלא באמת מכיר יידע למי הוא שייך (אצלנו על הדלתות אין שמות פרטיים).
בדור הישן של פעם היו רושמים שם ואפילו מספר טלפון ביתי
שם פרטי לא יעזור בכלל,מי אמר לך איפה זה יאבד? רק מספר טלפון יכול לעזור אותו הבעייה היא שם וכתובת על מזוודות כאשר נוסעים בנסיעות בינעירוניות באוטובוסים מה כותבים על המזוודות?