לה''ו. כמובן עדיני הנפש השתמשו במילים קצת יותר גסות ובוטות. אני כבר מדמיין את שורות האוהלים והפחונים עם אווניו M-O בשביל החאלבים, ו H-J בשביל הליטאים המודרנים וכו'וכו'וכו', כשיחליטו להימלט למדינת Yes-רע-Hell
'אנטיפה' היא תנועה אידאולוגית המורכבת מקבוצות אוטונומיות. אין לה ארגון ביורוקרטי, נכסים או תקציב. משום כך היא לא מימנה ולא תממן "אותם" לא בגלוי ולא בהסתר. כל מי שחושב שההפגנות בלוס אנג'לס ובניו יורק ממוממנות על ידי ארגוני זדון חשאיים יש לי עותק של "הפרוטוקולים של זקני ציון" למכור לו.
נשלח ב-4/6/2020 07:45
עוד לא מאוחר לעלות ארצה "ובהר ציון תהיה פליטה" (עובדי'ה א' י"ז)
נשלח ב-4/6/2020 08:22
עיבל כתב:
'אנטיפה' היא תנועה אידאולוגית המורכבת מקבוצות אוטונומיות. אין לה ארגון ביורוקרטי, נכסים או תקציב. משום כך היא לא מימנה ולא תממן "אותם" לא בגלוי ולא בהסתר. כל מי שחושב שההפגנות בלוס אנג'לס ובניו יורק ממוממנות על ידי ארגוני זדון חשאיים יש לי עותק של "הפרוטוקולים של זקני ציון" למכור לו.
מה אתה יודע שטראמפ לא יודע?
תוקן על ידי פיינשמקער ב- 04/06/2020 08:22:52
אם טראמפ אמר, זו דווקא סיבה לחשוב שזה חרטוטים.. הוא מדבר הרבה לפני שהוא חוזר
אמת.
נשלח ב-4/6/2020 19:22
momeir
ליאתליאת כתב:
אמת.
כדי לקלל את הציונים הרשעים שהקימו מדינע. כדי להצטרף למקהלה שחוסמת כבישים וצועקת על חיילי צה"ל 'נאצים'.
נשלח ב-4/6/2020 19:34
momeir כתב:
אמת. כדי לקלל את הציונים הרשעים שהקימו מדינע. כדי להצטרף למקהלה שחוסמת כבישים וצועקת על חיילי צה"ל 'נאצים'.
לא כולם סאטמר
ישנם יהודים שם שאהבת הארץ בוערת בהם יותר ממך תאמין לי
נשלח ב-4/6/2020 23:31
אפשר להביא פה צילום של המודעות הללו?
נשלח ב-5/6/2020 00:03
לה''ו. אדרבא, תשלח לי את מס' הווצאפ, ותעלה לכאן. אני לא מצליח להעלות קבצים.