|
|
| נשלח ב-5/6/2020 15:13 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | אתם לא מרגישים שאתם רודפים אחר הרוח? לא חבל לכם על הזמן והאנרגיות? זה לא בשליטה וזהו! נשלח מהאנדרואיד שלי |
| גם מתאונות דרכים לא להזהר כי זה לא בשליטה? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 15:18 |
|
| |
תמניא נו באמת, ניהלנו (ולא רק אני) כ"כ הרבה ויכוחים בעניין הקורונה וחובת הזהירות, ואף הבאת כ"הוכחה" את התוצאות היחסית טובות של ישראל (תוצאה ישירה של הצעדים וההנחיות של הממשלה ורשויות הבריאות) כראיה לשיטתך שלא היה צריך להתרגש מהקורונה. כעת אתה טוען שממילא אי אפשר להישמר אז אין טעם בכל הצעדים וההנחיות.
לגופו של עניין, היום, כמו אז, גם מה שיש (ונקווה שלא יתפתח למשהו חמור בהרבה) זה עדיין על אף ההרחקה וצעדים כאלו ואחרים שנוקטים, ללא זה היה גרוע בהרבה, לכן יש להמשיך ולשמור, ואף להתחזק בשמירה ובמשמעת העצמית והציבורית, ואם יש צורך גם באכיפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 15:25 |
|
| |
ומה בעניין כותרת האשכול שלמענו התכנסנו, האם אכן נסגרים מוסדות חינוך שהתגלו שם מקרי קורונה כפי החלטת הממשלה, או שעושים קומבינות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 15:34 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | ומה בעניין כותרת האשכול שלמענו התכנסנו, האם אכן נסגרים מוסדות חינוך שהתגלו שם מקרי קורונה כפי החלטת הממשלה, או שעושים קומבינות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
קיבלת מענה על זה
ולמיטב ידיעתי לא היתה החלטה ממשלה כזו
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 15:57 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| מושגים כתב: |  | ומה בעניין כותרת האשכול שלמענו התכנסנו, האם אכן נסגרים מוסדות חינוך שהתגלו שם מקרי קורונה כפי החלטת הממשלה, או שעושים קומבינות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
קיבלת מענה על זה
ולמיטב ידיעתי לא היתה החלטה ממשלה כזו |
|
עשיתי גוגל קצר...ראש הממשלה בנימין נתניהו קיים היום (רביעי) התייעצות בנושא מערכת החינוך עם שר החינוך יואב גלנט וראש המל"ל מאיר בן שבת. בהתייעצות נקבע כי "כל מוסד חינוכי שיאותר בו מקרה תחלואה - ייסגר. רה"מ נתניהו הנחה את שר החינוך להמשיך לפעול לפתרונות מיגון וריחוק לתלמידים ולצוותי ההוראה. יש להמשיך לטפל במוקדים שאותרו. ראש הממשלה הנחה להמשיך לעקוב ולקיים הערכות מצב". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 16:02 |
|
| |
|
משרד הבריאות מחייב לסגור החל מ3 חולים במוסד.
כשיש חולה אחד או שניים זה נתון לשיקול דעת ההנהלה.
בדרך כלל המנהלים מעדיפים לסגור כדי שלא יבואו אליהם בטענות אם יהיו הדבקות נוספות.
לעומת זאת בתלמודי התורה המנהלים לא סוגרים כל זמן שמשרד הבריאות לא מחייב אותם כי הם מפחדים מהורים שיצעקו עליהם איך הם לוקחים על עצמם ביטול תורה ותורה מגנא ומצלא וכו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 16:06 |
|
| |
ציטוט: ... ההחלטה שקיבלנו עם ראש המל"ל היא שבכל מקום בו יש חולה אחד מאומת – יסגר המוסד החינוכי. התלמידים ילכו לבתיהם לבידוד ויחל מיד מעגל בדיקות. הדבר הזה כבר קרה בהצלחה.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 16:09 |
|
| |
זה השתנה יום אחר כך
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 16:19 |
|
| |
החלטת ממשלה לא היתה בנושא הזה, היה בדברים אחרים
היתה החלטה של ראש הממשלה עם שר החינוך וראש המל"ל שבה הוחלט לאמץ את החלטת שר החינוך (המחמירה יותר מאשר משרד הבריאות) מתחילת השבוע, על סגירת מוסדות חינוך שהתגלה בהם קורונה, אך נראה שלבינתיים במבחן המעשה הותירו איזה פתח, וכפי שגלנט בעצמו אמר, שבמקום שיש מתחמים נפרדים תישקל אפשרות להמשיך את הלימודים, שהרי יש כמה וכמה מוסדות שגילו בהם חולי קורונה, ולא סגרו את המוסד כולו (לבינתיים)
תוקן על ידי נוירולוג ב- 05/06/2020 16:29:12
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 18:19 |
|
| |
תסתכל בתאריכים. הקישור ששלחת מynet שלוש תלמידים זה היה ב1/6 מה שאני שלחתי ממעריב און ליין זה מ3/6 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|