|
|
| נשלח ב-10/6/2020 06:42 |
|
| |
תלמידי חכמים קחו דוגמה חיובית משר התורה כשהוא מתקשה בהבנת התוספת הוא לא חש בושה!
וואו כשקראתי את הכתבה על מה ר' חיים לא הרגיש טוב, הבנתי סוף סוף את ההצדקה בתואר שר התורה! פורסם ששר התורה לא הרגיש טוב בשל הקושי בהבנה של התוספת, חבל שלא מעמידים לו צוות ת"ח שיכלו מיד לפתור לו את הקשיים בלימוד כדי למנוע ממנו בעתיד צער ועגמת נפש. אני מקווה ששאר ת"ח ייקחו את הדוגמה הזאת לנגד עיניהם כדי...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 10/06/2020 06:48:12
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2020 09:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2020 10:52 |
|
| |
שוב פעם צריך להסביר לשעיר המשתלח כל מי שלמד פעם רש"י ותוספות יודע שכמה שההבנה גדולה יותר ההבנה קשה יותר.
(אני מתחיל לחשוש שאולי הניק הזה זה באמת נקבה)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2020 12:21 |
|
| |
נשגב מבינתי מדוע אתם באים ממקום שלילי לפרש את דברי באשכול כשכוונתי, שרק כך ניתן לגדול בתורה ולהפוך עם הזמן לשר התורה כשלוקחים את עמל התורה בצורה כזאת, שאם נתקלים בקושיה שאין עליה מענה זה לא נותן מנוח ללומד, עד כדי כך שאינו חש בטוב ומתייסר.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2020 13:03 |
|
| |
קשה להאמין שהיא/הוא יגידו דבר טוב על ר חיים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2020 13:58 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | |
|
לאחר שבדקתי של מי המספר הזה התוצאה לא חידשה לי כלום כי גם עד עכשיו לא היה לי ספק שהיית מאושפז במקומות אלה תמשיך לשמור על המספרים, אבל למה אתה מטריח את עצמך לאברבנאל אתה כבר לא יכול להסתיר את מצבך ואת מצב משפחתך הדברים ידועים?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2020 15:35 |
|
| |
לא חסכתי כאן דברי ביקורת על שר התורה. אבל ללעוג מדבקותו בתורה מאן דכרו?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|