| נשלח ב-10/6/2020 23:22 |
|
| |
לפעמים חלומות מתגשמים...(;
בס"ד לילה טוב חבר'ה  בעקבות בקשתה של חברתנו החדשה בת תימן... אני מכריזה בזאת על פתיחת אשכול החלומות  אשמח שתשתפו אותנו מהו חלומכם על חייכם בכללית ועל ביתכם שתקימו אחרי הנישואין,בפרט  איך הייתם רוצים שביתכם יראה?(בלי קשר למי יממן/לעלות הכספית...(;*) המטבח החלומי,הריהוט שדווקא אתם אוהבים,התמונות והעיצוב? תוכלו כמובן לצרף גם קישורים/תמונות  הייתם מעדיפים לחיות בבנין עם שכנים? כניסה נפרדת? או אולי וילה יוקרתית או אולי דווקא בקתה חלומית מעץ? ואולי יש כאן כאלה שרוצים לחיות במערת אבן,כמו בצימרים הרומנטיים/ אוהל אמריקאי/קבע אם היה ניתן?ובאיזה איזור הייתם חולמים לגור?ועוד ועוד חלוימעס כיד דמיונכם הפורה  מחכה לשמוע את חלומכם... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/06/2020 23:49:48
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2020 23:49 |
|
| |
וואלה, זו שאלה שחשבתי עליה...אני גרה עכשיו בווילה, בית פרטי בעיר מהממת, שקטה, רגועה... הייתי חולמת על בית כזה כמו שיש לנו... אני אודה בזה שלפעמים קצת יותר מידי שקט, אבל ב"ה יש לי חברות לצאת איתן, ככה שזה לא כזה נורא... בכל מקרה, לא הייתי רוצה לגור בבניין... החלום שלי לא כזה בר מימוש- אני צריכה הרבה הרבה שטרות בשביל זה, אבל בעז"ה, אני מקווה שיגיע שלב בחיים, שיצטבר סכום ראוי ואוכל לקנות דירה פרטית משלי- (לא בבניין כמובן)..ימים יגידו...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2020 23:52 |
|
| |
אגב, מי זאת בת תימן???
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 00:11 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | וואלה, זו שאלה שחשבתי עליה...אני גרה עכשיו בווילה, בית פרטי בעיר מהממת, שקטה, רגועה... הייתי חולמת על בית כזה כמו שיש לנו... אני אודה בזה שלפעמים קצת יותר מידי שקט, אבל ב"ה יש לי חברות לצאת איתן, ככה שזה לא כזה נורא... בכל מקרה, לא הייתי רוצה לגור בבניין... החלום שלי לא כזה בר מימוש- אני צריכה הרבה הרבה שטרות בשביל זה, אבל בעז"ה, אני מקווה שיגיע שלב בחיים, שיצטבר סכום ראוי ואוכל לקנות דירה פרטית משלי- (לא בבניין כמובן)..ימים יגידו... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 02:18 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | אגב, מי זאת בת תימן??? |
|
בס"ד מקודם כל ברוכה הבאה לך(:....בתימן,חברה חדשה שלנו בפורום 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/06/2020 02:28:04
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 02:19 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | וואלה, זו שאלה שחשבתי עליה...אני גרה עכשיו בווילה, בית פרטי בעיר מהממת, שקטה, רגועה... הייתי חולמת על בית כזה כמו שיש לנו... אני אודה בזה שלפעמים קצת יותר מידי שקט, אבל ב"ה יש לי חברות לצאת איתן, ככה שזה לא כזה נורא... בכל מקרה, לא הייתי רוצה לגור בבניין... החלום שלי לא כזה בר מימוש- אני צריכה הרבה הרבה שטרות בשביל זה, אבל בעז"ה, אני מקווה שיגיע שלב בחיים, שיצטבר סכום ראוי ואוכל לקנות דירה פרטית משלי- (לא בבניין כמובן)..ימים יגידו... |
|
בס"ד חחחח יפה לך...  בעז"ה ה' כל יכול  רגע ומה עם ריהוט?עיצובים?איזה סגנון מטבח וכו'? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 02:20 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
|
|
|
בס"ד אדם ומה איתך?נזכה לשמוע ואולי גם לראות תמונות של סגנון לומותייך?אולי נלמד ממך רעיונות טובים... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/06/2020 02:25:07
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 02:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 02:58 |
|
| |
בס"ד חחחחח  למה להכליל?אין דבר העומד בפני הרצון(שלי)  בינתיים המיטה הזוגית שפרסמתי בעבר לא עברה בטוח את החלומות שלך 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/06/2020 03:16:16
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 02:59 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 13:34 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | אגב, מי זאת בת תימן??? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 15:16 |
|
| |
סטאטית
תודה על קבלת הפנים, אפרופו בת תימן- גם אני לגבי סגנון הבית- אני בקטע מודרני... כמו הבית שלנו- מטבח שחור, תקרה שלושה מטרים ועשרה, וויטרינות ענקיות מהרצפה לתקרה... ויש לי שאלה- איך אני יכולה להגיב ככה שיראו לאיזו תגובה עניתי?
תוקן על ידי סטאטית ב- 11/06/2020 16:03:02
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 17:28 |
|
| |
|
|
|
|