בית פורומים שידוכי חרדים

לפעמים חלומות מתגשמים...(;

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/6/2020 19:08 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:
סטאטית

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:
סטאטית

יש לי שאלה:
אני רוצה בעז"ה בחור ירא שמיים ושיהיה גם סטייליסט- לא מוגזם, אבל כן אחד שיודע להתלבש...
כששומעים מה אני רוצה- התשובה שכמעט תמיד אומרים לי היא: "בחור שמתעסק בחיצוניות זה לא מעיד על הרבה יראת שמיים".
זה דבר שמאוד חשוב לי, מצד שני, אני לא רוצה להתחתן עם אחד כזה, ולגלות אחרי שיראת השמיים שחשבתי שיש לו זו הצגה...
ואני רוצה לשאול מה דעתכם/ן?

את מעוניינת הבחור ישיבה או עובד ירא שמיים? לגבי הלבוש מה שמלמדים בנים זה שזה שטויות כי אחרי שמתחתנים את יכולה בקלות ללכת עם בעלך ולקנות את הבגדים הכי מודרנים בעולם (כמובן לגבי צבעוני חשוב לבדוק האם הוא בעניין אם זה מה שמושך אותך) בקיצור הלבוש הוא עטיפה והיא לא פקטור. כן תחפשי מישהו שמוצא חן בעינייך

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני רוצה בחור לומד, לובש שחור לבן... אני מתה על שחור לבן- זה הכי סטייל שיש...

קודם כל יפה מאוד. שנית מה שכתבתי נכון, סטייל תוכלי להלביש אותו אחרי החתונה כמו ברבי:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2020 19:09 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:
סטאטית

חייכנית770 כתב:
סטאטית כתבה:
סטאטית

יש לי שאלה:
אני רוצה בעז"ה בחור ירא שמיים ושיהיה גם סטייליסט- לא מוגזם, אבל כן אחד שיודע להתלבש...
כששומעים מה אני רוצה- התשובה שכמעט תמיד אומרים לי היא: "בחור שמתעסק בחיצוניות זה לא מעיד על הרבה יראת שמיים".
זה דבר שמאוד חשוב לי, מצד שני, אני לא רוצה להתחתן עם אחד כזה, ולגלות אחרי שיראת השמיים שחשבתי שיש לו זו הצגה...
ואני רוצה לשאול מה דעתכם/ן?

בס"ד

את יכולה לבקש בחור נקי ומסודר...בד"כ הליטאים/ספרדים יודעים להתלבש היטב(;

וכמו שסתם בחור אמר, אח"כ תוכלי להמליץ לו על סטייל שאת אוהבת...והוא ישמח להקשיב לך כשאת אהובה עליו

בגדים זה דבר משתנה.פנימיות פחות- עדיף שתתעסקי בעיקר ותבררי שהוא לא מרושל

נשלח מהאנדרואיד שלי

בוודאי שהעיקר זו הפנימיות, אין ספק!!
אבל האמת? שהיום, גם לגבי פנימיות אי אפשר לדעת הרבה... זה ממש לא פשוט.. 

היום שונה מפעם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2020 19:09 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

סטאטית כתבה:
סטאטית

אדם_ה1 כתב:
חייכנית770 כתבה:

https://youtu.be/vpeKu0egvNk

בס"ד

ו....

אני מנחשת שזה הבית החלומי של האדם ה1 נרו יאיר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

קודם כל בבית שלי לא תהיה בריכה, זה מסוכן.. מקסימום משהו מתנפח..

ממש מסוכן!!! גם הגדרות והכיסויים לא עוזרים בהרבה מהפעמים

בס"ד

טוב אזמה הפיתרון למי שכן רוצה בריכה פרטית?

מקורה ונעולה לא מספיק?

הכל מסוכן...גם כביש שהוא מול השער הוא מסוכן והילד יכול לרוץ וכו'

מכסה צמוד לבריכה עם מנעול

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2020 20:58 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

https://youtu.be/MXvmC3WIAhA

מטבחים מהממים!נראה לי שאת היית בוחרת את המטבח השני שמופיע ישר בתחילת הסרטון או משהו כפרי(;

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2020 22:32 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:
סטאטית

חייכנית770 כתב:
סטאטית כתבה:
סטאטיתיש לי שאלה:אני רוצה בעז"ה בחור ירא שמיים ושיהיה גם סטייליסט- לא מוגזם, אבל כן אחד שיודע להתלבש...כששומעים מה אני רוצה- התשובה שכמעט תמיד אומרים לי היא: "בחור שמתעסק בחיצוניות זה לא מעיד על הרבה יראת שמיים".זה דבר שמאוד חשוב לי, מצד שני, אני לא רוצה להתחתן עם אחד כזה, ולגלות אחרי שיראת השמיים שחשבתי שיש לו זו הצגה...ואני רוצה לשאול מה דעתכם/ן?
בס"דאת יכולה לבקש בחור נקי ומסודר...בד"כ הליטאים/ספרדים יודעים להתלבש היטב(;וכמו שסתם בחור אמר, אח"כ תוכלי להמליץ לו על סטייל שאת אוהבת...והוא ישמח להקשיב לך כשאת אהובה עליובגדים זה דבר משתנה.פנימיות פחות- עדיף שתתעסקי בעיקר ותבררי שהוא לא מרושלנשלח מהאנדרואיד שלי
בוודאי שהעיקר זו הפנימיות, אין ספק!!אבל האמת? שהיום, גם לגבי פנימיות אי אפשר לדעת הרבה... זה ממש לא פשוט.. 

היום שונה מפעם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בוודאי ששונה...
תסכים איתי שהבירורים על בחור/בחורה פעם, היו פחות קריטי מהיום!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2020 22:37 לינק ישיר 

סטאטית אני לא מסכים. בעבר היו תלויים הרבה יותר בסטיגמות ועל כל דבר הכי קטן היו מורידים מיד. היום הרבה יותר גמישים ומבינים שלא הכל שחור ולבן. בעבר הסתירו תסמונות דאון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2020 01:05 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
בעבר הסתירו תסמונות דאון

מעניין אותי איך הסתירו תסמונות דאון. (מילא היום עם מסכות קורונה..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2020 01:08 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
סטאטית אני לא מסכים. בעבר היו תלויים הרבה יותר בסטיגמות ועל כל דבר הכי קטן היו מורידים מיד. היום הרבה יותר גמישים ומבינים שלא הכל שחור ולבן. בעבר הסתירו תסמונות דאון

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה חושב שפעם היו יותר סטיגמות מהיום? לי זה דווקא נראה ההיפך..
היום אפשר לומר שלמרות הסטיגמות, ההיצע הוא רחב- יש מלא זרמים וסגנונות, ולכן- בחור שמקוטלג כמשהו מסוים, בד"כ ימצא בחורה שמקוטלגת ככה גם היא..
לדוגמא: בחור מודרני ברב הפעמים יקח מישהי מודרנית, וכן הלאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2020 01:28 לינק ישיר 

בס"ד

סטאטית, ראית את הבית שמצאתי לך?

כאן חולמים חלומות ושוכחים מהשטוייעס

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2020 01:47 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא נפתח לי... בכל מקרה, הבית שתיארתי לך שבא לי, זה הבית שלי כרגע...
נכנסנו אליו לפני שנה, ככה שגם אם חלילה את החלום שלי אני לא אצליח להגשים- אני אקפוץ לביקור בבית של ההורים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2020 12:39 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:
בעבר הסתירו תסמונות דאון

מעניין אותי איך הסתירו תסמונות דאון. (מילא היום עם מסכות קורונה..)

לא הוציאו מהבתים! תמצא לזה מקור בהארי פוטר עם האחות של דמבלדור:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2020 12:41 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

היום אפשר לומר שלמרות הסטיגמות, ההיצע הוא רחב- יש מלא זרמים וסגנונות, ולכן- בחור שמקוטלג כמשהו מסוים, בד"כ ימצא בחורה שמקוטלגת ככה גם היא..

אוקיי נכון אבל זה רק מרחיב את האופציות כי סוף סוף יש בנות שיתאימו לקהל יעד. אם כי אני מסכים איתך שזה לפעמים יכול להיות בעייתי, קחי אותי כדוגמה. אני עובד יום שלם אבל ברמה רוחנית מאוד גבוהה ורוצה להקים בית של תורה ועדיין מציעים לי רק בנות מודרניות שקורץ להן המשכורת שלי אבל בינן לבין תורה אין ולו כלום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2020 16:03 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:

סתםבחור כתב:
סטאטית אני לא מסכים. בעבר היו תלויים הרבה יותר בסטיגמות ועל כל דבר הכי קטן היו מורידים מיד. היום הרבה יותר גמישים ומבינים שלא הכל שחור ולבן. בעבר הסתירו תסמונות דאוןנשלח מהאנדרואיד שלי
אתה חושב שפעם היו יותר סטיגמות מהיום? לי זה דווקא נראה ההיפך..היום אפשר לומר שלמרות הסטיגמות, ההיצע הוא רחב- יש מלא זרמים וסגנונות, ולכן- בחור שמקוטלג כמשהו מסוים, בד"כ ימצא בחורה שמקוטלגת ככה גם היא..לדוגמא: בחור מודרני ברב הפעמים יקח מישהי מודרנית, וכן הלאה

אוקיי נכון אבל זה רק מרחיב את האופציות כי סוף סוף יש בנות שיתאימו לקהל יעד. אם כי אני מסכים איתך שזה לפעמים יכול להיות בעייתי, קחי אותי כדוגמה. אני עובד יום שלם אבל ברמה רוחנית מאוד גבוהה ורוצה להקים בית של תורה ועדיין מציעים לי רק בנות מודרניות שקורץ להן המשכורת שלי אבל בינן לבין תורה אין ולו כלום

נשלח מהאנדרואיד שלי

ואוו איזה באסה זה...
ותדע שזה לא כזה מצוי שבחור שעובד יום שלם רוצה בית של תורה.. שאפו ענק....
באמת!! אני מעריכה מאוד בחורים כאלו, זה מראה על חוסן פנימי, משהו ששום דבר לא יערער אותם, גם אם הם לא ישבו וילמדו יום שלם....
בעזרת ה' עוד תבוא האחת המושלמת....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2020 18:33 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:

חייכנית770 כתב:
בס"ד

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא נפתח לי... בכל מקרה, הבית שתיארתי לך שבא לי, זה הבית שלי כרגע...
נכנסנו אליו לפני שנה, ככה שגם אם חלילה את החלום שלי אני לא אצליח להגשים- אני אקפוץ לביקור בבית של ההורים 

בס"ד

בעז"ה את תצליחי להגשים...רק צריך להאמין ומאידך לשמוח בכל מה שה' נותן/ייתן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2020 18:40 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

סטאטית כתבה:

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

כן כיום יש יותר גוונים והבנה לשוני...

זה באמת לא נעים שכך המצב, אך זלא כי אתה לא בסדר אלא שיתכן שבמגזר שלך מחנכים בנות מקטנות ש"בית של תורה" זה בעל שלומד תורה בישיבה או לפחות קובע עיתים לתורה כל יום רציני,בכולל...
כך שמלכתחילה השדכנית מקטלגת אותך למולטי מודרניות, שהן לא ממש בודקות את הנושא של הקביעת עיתים
לעומת זאת אם היית במגזר החב"די/דתי לאומי תורני, היית יכול להשיג בנות בהרבה יותר רוחניות,אפילו שאתה עובד יום שלם וקובע עיתים לפעמים...

הכל תלוי באיזה חינוך הבנות מקבלות ומה הנורמה החברתית להשגת רצונותיך

בכללית,מה זה בשבילך בית של תורה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/06/2020 18:55:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לפעמים חלומות מתגשמים...(;
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.