|
|
| נשלח ב-15/6/2020 20:28 |
|
| |
בס"ד יפה חלום מתוק...  ו... פרסמתי הצעות למטבחים אז...מסקרן במה היית בוחר? נ.ב עקרת בית עסוקה+ גבר שלא עוזר מספיק...  שניהם חיים בבית אחד...ובמיוחד בחיים של היום שהרבה נשים מפרנסות יחד עם הגבר/יותר מהגבר/לבד?זלא יפה עדיין להישאר מאחור ולהאשים רק את האישה בכל מחדלי הבית! 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 20:32:05
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 20:32 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד זה הבית הקסום והחלומי שהייתי רוצה...  חלומי שיהיה שם אווירה משפחתית,בן זוג אוהב ושמח,כששנינו שרים ואולי מנגנים ביחד מול הנוף המדהים...מדי פעם;) ילדים(לא המון(;)מתוקים משחקים בדשא ביניהם/איתי ואח"כ אוכלים ארוחה מפנקת שהבן זוג הגיש לשולחן...(מה שאתם רואים בתמונה;)) ג'קוזי מפנק ובריכה משפחתית מהממת  ... שבה גם אולי אעשה "מסיבת בריכה" לבחורות/נשים לכבוד ראש חודש,כשאני אחראית על המוזיקה והפינוקים  ... כחלק מהתוכנית של הסטודיו ל"אומנות,העצמה ופינוק" שיהיה בעז"ה לצד ביתי הקט... כמובן שהייתי רוצה שיהיו קצת יותר בתים בסביבה...כמובן שקצת רחוק, כדי שאוכל לעשות לפעמים "על האש" ו...לשים מוזיקה בשיא הווליום בלי שזה יפריע לאף אחד...כך ארגיש חופשיה לעשות קצת רעש בחיים  פינת הקפה נראית מגרה...והשולחן והכיסאות ממש מתוקים...אומנם הייתי רוצה ריפוד...אך הקו עדין וקלאסי  זה מתאים במיוחד לסעודות שבת שמחות ואולי לפעמים לאירוח של כמה חיילים/בחורים בודדים,לסעודות שבת,כדי להכניס אורחים וקצת גיוון ושמחה הביתה...  נוף עוצר נשימה והמון רוגע ושלווה...  באיזה איזור?איני יודעת מצד אחד אוהבת את הצפון ומצד שני אוהבת להרגיש מחוברת לעיר ולמרכז...ולא תקועה... אבל יתכן שאם יהיה קל להשיג שם חנויות לקניות/משלוחים ויהיה לי מספיק תעסוקה/חיים מעניינים?דווקא ארצה בצפון... האווירה שם מדהימה 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/06/2020 01:30:10 |
|
חייכנית, ילדים רבים הם שובבים, מספיק ילד אחד קטן בן שנתיים שיהפוך לך את הדירה לסדום ועמורה,, אז תקחי זאת בחשבון עוד מתי שאת מתכננת את הדירה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 20:34 |
|
| |
בס"ד חחח אין מה להפוך בדירה הזו יותר מדירה רגילה...  בכל מקרה, עזוב כרגע את הילדודעס בצד...מה אומר על העיצוב והסטייל? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 20:36:13
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 20:36 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | סטאטית
| חייכנית770 כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | סטאטית
יש לי שאלה: אני רוצה בעז"ה בחור ירא שמיים ושיהיה גם סטייליסט- לא מוגזם, אבל כן אחד שיודע להתלבש... כששומעים מה אני רוצה- התשובה שכמעט תמיד אומרים לי היא: "בחור שמתעסק בחיצוניות זה לא מעיד על הרבה יראת שמיים". זה דבר שמאוד חשוב לי, מצד שני, אני לא רוצה להתחתן עם אחד כזה, ולגלות אחרי שיראת השמיים שחשבתי שיש לו זו הצגה... ואני רוצה לשאול מה דעתכם/ן?
|
|
בס"ד את יכולה לבקש בחור נקי ומסודר...בד"כ הליטאים/ספרדים יודעים להתלבש היטב(; וכמו שסתם בחור אמר, אח"כ תוכלי להמליץ לו על סטייל שאת אוהבת...והוא ישמח להקשיב לך כשאת אהובה עליו  בגדים זה דבר משתנה.פנימיות פחות- עדיף שתתעסקי בעיקר ותבררי שהוא לא מרושל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בוודאי שהעיקר זו הפנימיות, אין ספק!! אבל האמת? שהיום, גם לגבי פנימיות אי אפשר לדעת הרבה... זה ממש לא פשוט..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 20:40 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | סטאטית
| אדם_ה1 כתב: |  |
קודם כל בבית שלי לא תהיה בריכה, זה מסוכן.. מקסימום משהו מתנפח..
|
|
ממש מסוכן!!! גם הגדרות והכיסויים לא עוזרים בהרבה מהפעמים |
|
בס"ד טוב אזמה הפיתרון למי שכן רוצה בריכה פרטית? מקורה ונעולה לא מספיק?  הכל מסוכן...גם כביש שהוא מול השער הוא מסוכן והילד יכול לרוץ וכו'  |
|
אין הכל בחיים, הפיתרון זה לעשות בריכת כדורים או מתנפחים, או בריכה לדגים.. ושנשאר בחיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 20:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 20:58 |
|
| |
בס"ד יפה חלום מתוק...  ו... פרסמתי הצעות למטבחים אז...מסקרן במה היית בוחר? נ.ב עקרת בית עסוקה+ גבר שלא עוזר מספיק...  שניהם חיים בבית אחד...ובמיוחד בחיים של היום שהרבה נשים מפרנסות יחד עם הגבר/יותר מהגבר/לבד?זלא יפה עדיין להישאר מאחור ולהאשים רק את האישה בכל מחדלי הבית! 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 20:32:05 |
|
גבר לא מבין בנקיון של בית
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 15/06/2020 21:26:07
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 21:13 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 20:32:05 |
|
גבר לא מבין בנקיון
|
|
בס"ד לא כולם  אבל מי שלא או לא מעוניין לעזור רציני?חייב לממן לאישתו מנקה ולא לחשוב שהיא שפחת כל יכול נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 21:15 |
|
| |
בס"ד ו...אל תקטינו ראש...גם הנשים לא מבינות בפרנסה ולומדות קשה המוני שנים רק כדי לעזור לגבר... אז תהיו הוגנים ותתחילו ללמוד לבשל ולנקות, כדי להחזיר ולו במעט על טוב ליבן של הנשים כלפיכם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 21:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 21:47 |
|
| |
בס"ד נכון וטוב שכך  פרפקציוניזם זו מחלה...ומי שחי לצד אישה כזו?סובל יותר מבבית לא מושלם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 22:35 |
|
| |
בס"ד הנה לכם רעיונות מדהימים למטבחים מיוחדים  מוזמנים לבחור במה שאתם הכי אוהבים...  ו...כמובן לנחש במה אני הייתי בוחרת? המנחש נכון?יזכה בהקדשת שיר וסרטון מצחיק  |
|
הכי יפה זה המטבח שמופיע פעמיים גם בהתחלה וגם 2.10 לבן עם פס כסף זה הכי הכי, אני רוצה לקוות שחייכנית יש לה טעם טוב, כמוני
גם הבש צד את עיני, 1.28 וגם החלק לבן מעוגל .40
מובא כאן מטבחים מקושקשים, עם ניגוד מופרע בין צבעים, ואיקסים מיותרים, מטבחים כפריים, לא עדין ולא קו נקי
תוקן על ידי רציף ב- 15/06/2020 22:38:12
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 15/06/2020 22:42:01
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 22:52 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | חייכנית .. זה מאד מובן שאת רוצה גבר שמפרנס ושיהיה שפע בבית ... גם אני רוצה שפע , ורוצה לקנות דירה כמה שיותר מהר .. אבל עם זאת אני מבינה שגברים שיוצאים לעבוד בהכרח יש להם הרבה יותר נסיונות רוחנית והם כבר לא באותה דרגה של אחד שיושב ולומד ... מה גם שהם חוזרים הביתה ממש עייפים אז הם באים לאישה שלהם ביותר דרישות ויש להם פחות כח לעזור בערב ובבוקר עם הילדים .. אני לא חושבת שאפשר כמעט ששני בני זוג יעבדו בעבודה ממש תובענית , את צריכה לקחת בחשבון את זה שאם את רוצה מישהו שעובד בעבודה מכובדת בהכרח יבוא על חשבון הקריירה שלך .. או שאולי תפסיקי לעבוד .. ובכלל בחיים צריך לזכור תמיד ששום דבר לא הולך לפי התוכניות שלנו .. כמו המשפט " קווה לטוב והתכונן לגרוע מכל"  צריך להתכונן למצבים קשים בחיים .. לצערינו אנחנו בגלות ואין מושלם בכלל...
אהה ויש הרבה גברים שמחונכים לפרנס את המשפחה שלהם ומבינים שהעול עליהם .. נראה לי בעיקר ספרדים כאלה שבאים בגישה של אני ראש המשפחה והאישה מבשלת מנקה וכו' |
|
בס"ד נכון אך גם אם את תלכי לעבוד יכול להיות פער רוחני ביניכם כשהוא עולה במעלות התורה והיראה ואת יורדת לעולם הטיטולים והבוסים וכל הניסיונות עם גברים בעבודה...ולא תמיד אישה מוצאת זמן וחשק בים העומס לשיעור תורה פעם בשבוע...  וכי עכשיו את בדיוק כפי שהיית בסמינר?  אני מבינה את דברייך, אך אי אפשר כל החיים לחיות בחששות ופחדים על מצבו הרוחני... שניכם ביחד צריכים לעשות הכל כדי להתחזק רוחנית למרות קשיי החיים...  כשגבר קובע עיתים לתורה ורואה את עצמו כשליח טוב בכל מקום ונר להאיר את הסביבה, הוא פחות מושפע לרעה ויותר משפיע לטובה  וכן את... אכן אני מודעת לכך שזה יפגע לי בקריירה ושאצטרך להיות יצירתית יותר כדי להגשים את חלומותיי, יחד עם רצוני להיות רעיה ואמא טובה,אך מוכנה לשלם את המחיר כדי שיהיה לי זוגיות טובה וילדים שיש להם באמת אמא שאיתם בכל שלבי החיים...  ו...אנלא בסטייל של להיות מנקה ומבשלת בלבד, אלא מעוניינת לעסוק במה שאוהבת, באיזון נכון כמובן(;,וגם ובעיקר לדאוג לילדים שזו עבודה לא קלה וראויה להערכה,בפני עצמה... כמובן שאשתדל לקחת אחריות מסויימת על הבית, אך בעיקר חשוב לי שיהיה אוכל חם,בריא ומזין לבן זוגי ולילדים ושיהיה הרגשה של בית חם ונעים  ... נקיון?אפשרי להיעזר במנקה,בסופי שבוע... ובמהלך השבוע?ניתן להביא בחורה לעזרות בית קלות וכמובן להיעזר מעט בגבר,כך שזה עולה פחות וכך אני מקווה בעז"ה לנהל בית בצורה בריאה ורגועה יותר...הרבי אמר משהו מאד חכם:נקיון, מנקה יכולה לעשות אך הכי חשוב שהאמא תתן יחס חם ואוהב לילדיה,כי לזה אין תחליף בחיים וזה יותר חשוב!:)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 23:10:43
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 23:27 |
|
| |
בס"ד חחחח תודה ואמן...   חחחח נשארנו תמימות וחסודות עם כפתור סגור עד האף...  חחח מצחיקה את(;את צודקת, אך תחשבי שזה כלום בשבילנו להשתלם בנושא  אם עברנו מבחנים קשים? זה קטן עלינו... מה גם שאני בטוחה שהבן זוג יתמוך,יעזור ויבין בהתחלה אם יהיו פאשלות...ואפילו יעריך את הרצון והמאמץ...(ניתן גם להכין ביחד איתו ואפילו מומלץ שידע להכין כמה דברים,לזמנים שאת תצטרכי את עזרתו)  ארוחות שבת? תוכלי בהתחלה להתארח בשבת וכמובן שיש הורים שבהתחלה תומכים יותר ואף שולחים קופסאות ארוזות של אוכל טעים,לשבת לזוג הצעיר... ובכלל תוכלי לעשות השתלמות אצל אימך  פעם עמדתי ליד אימי עם מחברת ועט ורשמתי כל פעולה שלה לכמה מאכלים שאהבתי... ותוכלי כמובן לעזור לה ולהתנסות יותר... תוכלי גם לצלם/להסריט את השלבים ואח"כ להיעזר בכך... וכמובן שיש חוברות בישול נעימות כמו "הבישול הקל לכלה ולכל המשפחה" שנראה מאד קל להבנה ונעים... ו...יש סרטונים ביוטיוב להכנת כל ארוחה שתחפצי  /סדנאות בישול שתוכלי ללכת... וכמובן ששמעתי שחכם לתת לחמות הרגשה שמתייעצים איתה גם  אז תוכלי לקחת כמה מתכונים ממנה(תוכלי לבקש מראש מבן זוגך המלצות למה שהוא הכי אוהב...) ואפילו תוכלי לקבוע מפגש בבית חמותך,לסדנא אישית...היא תתמוגג מאושר ואת תרוויחי ידע וכמה מאכלים שבטוח בן זוגך יאהב  חחחח ואגב,אני בדיוק ההיפך, נקיון מפריע לי יותר...וגם מתיש אותי במהירות  אז אולי נעשה עסק... אני אבוא לבשל אצלך ואת תנקי אצלי  
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 23:58:18
 |
|
|
|
|
|