|
|
| נשלח ב-16/6/2020 00:16 |
|
| |
נ. ב. נקיון זה מאוד חשוב, לא משנה שיהיה אבק, לא משנה שהחלונות לא יהיו תמיד מבריקים, ושהשיש והמרצפות לא יהיה הכי מבריק, העיקר שיהיה ריח טוב בבית של נקיון, ובית מאוורר, (נשים רגישות לריחות) וכן, כתם על השימלה זה ממש לא לעניין נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 00:18 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחח תודה ואמן...   חחחח נשארנו תמימות וחסודות עם כפתור סגור עד האף...  חחח מצחיקה את(;את צודקת, אך תחשבי שזה כלום בשבילנו להשתלם בנושא  אם עברנו מבחנים קשים? זה קטן עלינו... מה גם שאני בטוחה שהבן זוג יתמוך,יעזור ויבין בהתחלה אם יהיו פאשלות...ואפילו יעריך את הרצון והמאמץ...(ניתן גם להכין ביחד איתו ואפילו מומלץ שידע להכין כמה דברים,לזמנים שאת תצטרכי את עזרתו)  ארוחות שבת? תוכלי בהתחלה להתארח בשבת וכמובן שיש הורים שבהתחלה תומכים יותר ואף שולחים קופסאות ארוזות של אוכל טעים,לשבת לזוג הצעיר... ובכלל תוכלי לעשות השתלמות אצל אימך  פעם עמדתי ליד אימי עם מחברת ועט ורשמתי כל פעולה שלה לכמה מאכלים שאהבתי... ותוכלי כמובן לעזור לה ולהתנסות יותר... תוכלי גם לצלם/להסריט את השלבים ואח"כ להיעזר בכך... וכמובן שיש חוברות בישול נעימות כמו "הבישול הקל לכלה ולכל המשפחה" שנראה מאד קל להבנה ונעים... ו...יש סרטונים ביוטיוב להכנת כל ארוחה שתחפצי  /סדנאות בישול שתוכלי ללכת... וכמובן ששמעתי שחכם לתת לחמות הרגשה שמתייעצים איתה גם  אז תוכלי לקחת כמה מתכונים ממנה(תוכלי לבקש מראש מבן זוגך המלצות למה שהוא הכי אוהב...) ואפילו תוכלי לקבוע מפגש בבית חמותך,לסדנא אישית...היא תתמוגג מאושר ואת תרוויחי ידע וכמה מאכלים שבטוח בן זוגך יאהב  חחחח ואגב,אני בדיוק ההיפך, נקיון מפריע לי יותר...וגם מתיש אותי במהירות  אז אולי נעשה עסק... אני אבוא לבשל אצלך ואת תנקי אצלי  
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 23:58:18 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 01:25 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
נ. ב. נקיון זה מאוד חשוב, לא משנה שיהיה אבק, לא משנה שהחלונות לא יהיו תמיד מבריקים, ושהשיש והמרצפות לא יהיה הכי מבריק, העיקר שיהיה ריח טוב בבית של נקיון, ובית מאוורר, (נשים רגישות לריחות) וכן, כתם על השימלה זה ממש לא לעניין
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 01:32 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
חייכנית כתבת דברים מעניינים ומחכימים, תודה רבה. לגבי מותרות, זה באמת משתנה בין אדם לאדם. אני אישית טיפוס פחות חומרי כל שלא מעניין אותי כמעט שום דבר אבל אני מבין שאישה לרוב תרצה בית יפה וזה מובן אבל האם צריך וילה? האם צריך לשפץ את הבית שיראה עדכני? מה לגבי בגדים, צריך לקנות כל שבוע או פעם בחודש בפרט אם הארון עמוס? ומה לגבי אוכל? צריך שיהיו שבע מנות בשר הסעודה או מספיק עוף או מנת בשר אחת? הדוגמאות גרועות כי הן תמיד נתונות לשינויים. מה שחשוב זה המיינדסט שבו חיים בצניעות יחסית ולא צריך להפגין לאחרים שיש לנו כסף וגם לא עם המחשבה שאם יש כסף חייבים לבזבז אותו. לגבי לימוד תורה, אני ממש לא מסתכל על עצמי כסוג ב', הפוך אני חושב שאני מדהים שיכול לקיים את מצוות הבורא גם בתוך המצבים הבלתי אפשריים כמעט שהייתי ושאני עכשיו. אבל אני אוהב ללמוד ורוצה יום אחד לשקוע בלימוד כי זה באמת התענוג העילאי בחיים. הייתי רוצה שגם אישתי תהיה חלק מהמסע שלי להתקרב להקב''ה ולכן חשוב לראות אצלה גם קשר לבורא כמו תפילות ושיעורי תורה. כמובן שלא אוכל לעשות את זה אם לא יהיה כסף בבית כי באמת חובה עלי לפרנס וכי אני חושב שהילדים צריכים לגדול חיים שבהם יש להם מספיק ואני גם לא חושש כי בעבודה שלי אני יכול לפרנס בית גם מרק שעתיים שלוש ביום אבל חשוב שהאישה תהיה מוכנה לוותר על מותרות בשביל תורה. ולמותרות אני מתכוון מה שכתבתי למעלה
תוקן על ידי סתםבחור ב- 15/06/2020 12:05:07 |
|
בס"ד בשמחה צדיק...והבנתי את דבריך...  יפה מצידך שאוהב ללמוד תורה ועבור זה רוצה לחיות בצורה שונה למען המטרה הזו...  אני בטוחה שתמצא מישהי איכותית שחושבת כך ותשמח לפעמים להקריב את רצונותיה למען כך אם תרצה לדעת מה בנות בסגנון שלי חושבות על כך אשמח לשתף אותך... אך אם בין כה אתה רוצה מישהי שחושבת כמוך בנושא,אז איני רוצה להעמיס עליך את הגיגי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 02:17 |
|
| |
| יפיפייה1 כתבה: |  |
מטבחים מהממים!נראה לי שאת היית בוחרת את המטבח השני שמופיע ישר בתחילת הסרטון או משהו כפרי(;
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 02:24 |
|
| |
בס"ד הנה לכם רעיונות מדהימים למטבחים מיוחדים  מוזמנים לבחור במה שאתם הכי אוהבים...  ו...כמובן לנחש במה אני הייתי בוחרת? המנחש נכון?יזכה בהקדשת שיר וסרטון מצחיק  |
|
הכי יפה זה המטבח שמופיע פעמיים גם בהתחלה וגם 2.10 לבן עם פס כסף זה הכי הכי, אני רוצה לקוות שחייכנית יש לה טעם טוב, כמוני
גם הבש צד את עיני, 1.28 וגם החלק לבן מעוגל .40
מובא כאן מטבחים מקושקשים, עם ניגוד מופרע בין צבעים, ואיקסים מיותרים, מטבחים כפריים, לא עדין ולא קו נקי
תוקן על ידי רציף ב- 15/06/2020 22:38:12
תוקן על ידי רציף ב- 15/06/2020 22:42:01 |
|
בס"ד חחח כן גם אני אהבתי את המראה הקלאסי,הנקי והמיוחד של המטבח בדקה 1.28  ואת המטבח השני,בתחילת הסרטון...המטבח הבהיר עם הפסי זהב והצבע השונה בקיר (למרות שאני הייתי רוצה צבע בהיר יותר(;)יוצרים מראה יוקרתי אך מלא באנרגיה טובה...ויש משטח עבודה נעים ורחב... אז הייתי רוצה משהו עם שילוב כזה בערך בביתי... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/06/2020 02:31:57
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 10:41 |
|
| |
נ. ב. נקיון זה מאוד חשוב, לא משנה שיהיה אבק, לא משנה שהחלונות לא יהיו תמיד מבריקים, ושהשיש והמרצפות לא יהיה הכי מבריק, העיקר שיהיה ריח טוב בבית של נקיון, ובית מאוורר, (נשים רגישות לריחות) וכן, כתם על השימלה זה ממש לא לעניין
|
|
בס"ד נכון...אז אם התינוק יעשה לאישתך כתם בשמלה תלך להביא מגבון ותנקה אותה?  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 10:45 |
|
| |
בס"ד הנה לכם רעיונות מדהימים למטבחים מיוחדים  מוזמנים לבחור במה שאתם הכי אוהבים...  ו...כמובן לנחש במה אני הייתי בוחרת? המנחש נכון?יזכה בהקדשת שיר וסרטון מצחיק  |
|
הכי יפה זה המטבח שמופיע פעמיים גם בהתחלה וגם 2.10 לבן עם פס כסף זה הכי הכי, אני רוצה לקוות שחייכנית יש לה טעם טוב, כמוני
מובא כאן מטבחים מקושקשים, עם ניגוד מופרע בין צבעים, ואיקסים מיותרים, מטבחים כפריים, לא עדין ולא קו נקי
|
בס"ד חחח כן גם אני אהבתי את המראה הקלאסי,הנקי והמיוחד של המטבח בדקה 1.28  ואת המטבח השני,בתחילת הסרטון...המטבח הבהיר עם הפסי זהב והצבע השונה בקיר (למרות שאני הייתי רוצה צבע בהיר יותר(;)יוצרים מראה יוקרתי אך מלא באנרגיה טובה...ויש משטח עבודה נעים ורחב... אז הייתי רוצה משהו עם שילוב כזה בערך בביתי... 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/06/2020 02:31:57 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 00:43 |
|
| |
|
|
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/06/2020 02:31:57 |
|
אז מגיע לי פרס ! ?
חכי, אבחר משהו
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 13:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 14:04 |
|
| |
את צודקת חייכנית בקשר לעיצות שלך על בישול .. זה לא באמת שאני לא יודעת לבשל .. אני רק לא ברמה של איזה בחורה מרוקאית בשלנית .. יחסית אני מבשלת טעים :) לעצמי כמובן ..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 23:04 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
חייכנית אז מה דעתך?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 23:16 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | את צודקת חייכנית בקשר לעיצות שלך על בישול .. זה לא באמת שאני לא יודעת לבשל .. אני רק לא ברמה של איזה בחורה מרוקאית בשלנית .. יחסית אני מבשלת טעים :) לעצמי כמובן ..
|
|
בס"ד זה בסיידר!אף אחד לא מצפה ממך להיות כך בהתחלה וגם לא בטוח בהמשך  יש עוד רעיון  וזה להכין כמות של אוכל חם, לשבוע-ביום בישולים, שתעשי עם הבן זוג/בחורה-עוזרת/לבד...במוצ"ש/יום ראשון! שבו תכיני רק את הקציצות/עוף+קטניות וירקות מבושלים עם רוטב... ואח"כ לחלק זאת במגשים לימים וכך את רק צריכה כל יום לחמם את המגש... ולהכין רק את הבסיס שז"א פסטה(עדיף מקמח מלא)/אורז(בסמטי עדיף)/בורגול/קוסקוס... תוכלי גם להכין רק 4 מגשים במקום5, שז"א 2 סירים גדולים שבכל אחד מהם רעיון אחר... וכך יום אחד מגש מהמאכל שנוצר בסיר 1 יום שני מסיר 2 וחוזר חלילה... ביום החמישי?ניתן ללכת למסעדה/יום חופש שבו בעלך מכין משהו/שמזמינים משהו  ורק כנישנוש ביניים להסכים לעצמך/לילדים שניצל סויה/נקניקיות/פיצה וכו'...במהלך השבוע...  סעודות שבת?קצת בעייתי למי שרוצה לצאת לבילוי זוגי בסוף שבוע...(חמישי) אז מתי לדעתך כדאי שיהיה יום הבישולים לשבת? אצלנו בבית נוהגים שזה ביום חמישי הרוב,כדי שלא יהיה לחץ ביום שישי... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 23:32:10
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 23:50 |
|
| |
כנראה שזה מה שאני אצטרך לעשות ... להקפיא , אפילו שבבית שלנו ממש לא אוהבים אוכל לא טרי .. פסטה/בורגול/קוסקוס פחות הקטע שלי יישאר רק האורז ... פסטה וקוסקוס זה לא בריא לבורגול יש טעם לא מזמין ... נראה לי אני אעשה את הבישולים בשישי .. אני אוהבת לעבוד אחרי שינה ולא אחרי עבודה רק נשים שלא עובדות יום הבישולים שלהם זה חמישי .. נראה לי יום חמישי מתאים לניקיונות וקניות לשבת . הקטע שמלחיץ אותי זה בעיקר לדאוג לבעל לאכול בשנה הראשונה .. כאילו מה אני אתן לו לאכול אוכל עלוב .. ואני לא מספיק מנוסה בכל מיני מאכלים מעניינים ...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 00:06 |
|
| |
בס"ד חחחח שמחה שאהבת את הרעיון  וזה מאד טרי!סה"כ לאותו שבוע ובהקפאה זה נשמר היטב בכלי אחסון מתאים! אימי עושה כך לחגים ארוכים וכו' וזה ממש יוצא טעים  אמממ פסטה/קוסקוס מקמח מלא זה בריא יותר וגם טעים  וצריך לגוון קצת אז אין ברירה  יש גם אורז באריזת וואקום שלא צריך לברור...שזה מקסים  אמממ אל תדאגי!גבר טוב יעריך כל מאמץ שלך ואל תשכחי שאם את עובדת...אז שיגיד תודה שאת בכלל מבשלת...  מי היה מבשל לו אוכל בחינם אם היה רווק בדירת שותפים? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/06/2020 00:25:02
|
|
|
|
|