|
|
| נשלח ב-17/6/2020 22:43 |
|
| |
כמה נזק גור נדלן גרמה לציבור החרדי!!
| לךתדע1 כתבה: |  | חברות התקשורת והעסקנים חולבים את צרכני התקשורת החרדית מדי חודש.
היו זמנים שחשבנו שהוועדה לענייני תקשורת הביאה בשורה לחרדים , תקשורת בלי מיאוס וסחי ,הקיימים בתקשורת הרגילה וגם מחיר טוב. עם הזמן נשארנו אמנם עם תקשורת כשרה ונקייה ,אך, עם מחירים שעולים על התקשורת הרגילה, עם כל הפונקציות שיש בה, sms גלישה באינטרנט ועוד.בקיצור בנעורי שמעתי "היכן שיש עסקנים בסופו של יום יש גנבים" .
לא ברור מדוע החרדים צריכים לשלם יותר כסף על פחות שירותים. |
|
כי הציבור החרדי הם עדר של פראירים חסרי דעה עצמית שלא מבינים שועדת התיקשורת שמורכבת לכאורה מחסידי גור נדלן שגובים סכומים אסטרונומים מחברות הסולולר !! ומוכרים טלפון ישן ודפוק ששוה 50 שח ומוכרים אותו ב300/500 שח !! והם צוחקים בדרך אל הבנק !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 00:30 |
|
| |
אין סוף ברכות על התקשורת החרדית , מאז השיחות חינם ובעלויות חודשיות מנימליות ושמור ,פשוט תענוג! כל האנדר[ד]וגינוסים שבוכים כאן שימשיכו לקנות את פאותיהם ב18000 שח ולהתענג בערב במסעדה ב350 שח ואני אשמח מאוד להמשיך לתת את 100 הש"ח שלי ל"גנבים" של התקשורת החרדית פעם ב8 שנים על הנוקיה C2 וכדומה !
תוקן על ידי חסדא ב- 18/06/2020 00:33:42
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 12:20 |
|
| |
חסדא תוקף אותי באופן אישי, ואין זה פלא, זמני לא בידי לכן לא אוכל להסביר לכם עכשיו ,מדוע חסדא וחבריו אמורים להיפגע מהרפורמות בתקשורת החרדית, אתן לכם רמז :זה לא שכל העולם הליטאי נכנע לוועדת התקשורת אלא הועדה הזאת לכאורה מבינה, למי צריך לשלוח "משלוח מנות" ולא דווקא בפורים, כדי ששומרי הסף אצל המרנים לא יבקשו להקים קומות כשרות משלהם בתקשורת החרדית, הכל כמובן לכאורה מי שיכול להכניס הכשר מסוים לאולמות בגלל שהוא מרוויח מזה כסף? יכול גם ללא בעיה להקים קומות כשרות ולהבטיח את הברכה שמי שיתחבר יזכה לשמוע בטל' אך ורק בשורות טובות "
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 12:33 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | אין סוף ברכות על התקשורת החרדית , מאז השיחות חינם ובעלויות חודשיות מנימליות ושמור ,פשוט תענוג! כל האנדר[ד]וגינוסים שבוכים כאן שימשיכו לקנות את פאותיהם ב18000 שח ולהתענג בערב במסעדה ב350 שח ואני אשמח מאוד להמשיך לתת את 100 הש"ח שלי ל"גנבים" של התקשורת החרדית פעם ב8 שנים על הנוקיה C2 וכדומה !
תוקן על ידי חסדא ב- 18/06/2020 00:33:42 |
|
רוב האנשים הם לא מהסוג שאתה מתאר, להם יהיה סמארטפון יוקרתי ומחיר הטלפון הכשר זניח (הם משלמים כ"כ להיות חלק מהחברה, זה לא מה שיפיל אותם). אם אינך מעודכן, נוקיה C2 מחודש לא תמצא בפחות מ250, כש"כשר מקורי" עולה 400. ומחירו של מכשיר חדש בהזמנה מחו"ל כ100 ש"ח.
כך הפרופורציה גם בכל המכשירים האחרים (בין פי שניים לפי ארבעה). ואנשים שהפרוטה אינה מצויה בכיסם משלמים כי זה עניין חברתי.
אבל אתה תמשיך להתנגח במי שטוען טענה נכונה. אתה אולי נגוע?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 14:05 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | אין סוף ברכות על התקשורת החרדית , מאז השיחות חינם ובעלויות חודשיות מנימליות ושמור ,פשוט תענוג! כל האנדר[ד]וגינוסים שבוכים כאן שימשיכו לקנות את פאותיהם ב18000 שח ולהתענג בערב במסעדה ב350 שח ואני אשמח מאוד להמשיך לתת את 100 הש"ח שלי ל"גנבים" של התקשורת החרדית פעם ב8 שנים על הנוקיה C2 וכדומה !
תוקן על ידי חסדא ב- 18/06/2020 00:33:42 רוב האנשים הם לא מהסוג שאתה מתאר, להם יהיה סמארטפון יוקרתי ומחיר הטלפון הכשר זניח (הם משלמים כ"כ להיות חלק מהחברה, זה לא מה שיפיל אותם). אם אינך מעודכן, נוקיה C2 מחודש לא תמצא בפחות מ250, כש"כשר מקורי" עולה 400. ומחירו של מכשיר חדש בהזמנה מחו"ל כ100 ש"ח.
כך הפרופורציה גם בכל המכשירים האחרים (בין פי שניים לפי ארבעה). ואנשים שהפרוטה אינה מצויה בכיסם משלמים כי זה עניין חברתי.
אבל אתה תמשיך להתנגח במי שטוען טענה נכונה. אתה אולי נגוע? |
|
ראשית יצא לך לבדוק את פערי המחירים בסמארטפונים בין חו"ל לא"י ? נוקיה מחו"ל שיכלול בטריה חדשה ומטען חדש כולל משלוח הרי מגיע ל250 שח , החנויות כאן משלמים רווחים לספקים ,לשכירות ,לארנונה ,, הרי אם לא היו ממציאים לנו את המאושרים כולם היו היום עם סמרטפונים ולא היו משווקים משהו אחר , יש מגוון די נרחב של טלפונים מתחילים מ100 שח ומעלה עם תחרות בריאה ,מתי לפני כן נהנינו ממחירים כאלו ? לא זיהיתי כאן את זעקת הדל ,אלו תמיד אותם ניקים שכל מה שקשור לעסקנות ציבורית חרדית חיובית הם מוכנים ומזומנים לזעוק געוואלד! תראו לי כבר את העסקן הספציפי שהתעשר מהטלפונים וכשתמצאו אותו תאחלו לו ממני לבריאות ,בס"ה נהנים ממנו .
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 14:29 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  |
אביא דוגמה לחליבה של הציבור החרדי. גולן טלקום ולא רק גם רמי לוי ולמעשה כל הקומות הלא כשרות ברוב החברות , אתה מקבל גלישה ושיחות ללא הגבלה ב-30 שקל לחודש! עכשיו בגולן בקומה הכשרה ההצעה הכי זולה לחרדים היא 16.9 לחודש עם כמות דקות שמוגבל ל-2500. והם למעשה הכי זולים יש את סלקום שגובה כ-שלושים שקל לחודש. נראה שאלה שחושבים שלא חולבים אותם פשוט לא חידשו את החבילה בזמן אחרון.בעצם אנו כבר היום משלמים על שיחות בלבד יותר מאשר החילוני משלם על גלישה ושיחות ללא הגבלה: כי אם ניקח משתמש שצורך 5000 דקות בחודש הוא ישלם על 2500 הדקות הראשונות ממוצע 25 שקל אך על הדקות הנוספת הוא ישלם 0.18 אגורות פר דקה 2500 כפול 0.18= שווה 450 שקל. וכאן החליבה הגדולה אם נשווה אותנו לפרות אז חולבים אותנו כל השנה כפי שחולבים את הפרות בערב שבועות |
|
חסדא אתה מתעלם מזה שהבעיה לא רק במכשירים הסלולריים אלא בתשלום החודשי שהתייקר במאות אחוזים.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/06/2020 14:32:32
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 23:05 |
|
| |
משגיחשליטא
| חסדא כתב: |  | אין סוף ברכות על התקשורת החרדית , מאז השיחות חינם ובעלויות חודשיות מנימליות ושמור ,פשוט תענוג! כל האנדר[ד]וגינוסים שבוכים כאן שימשיכו לקנות את פאותיהם ב18000 שח ולהתענג בערב במסעדה ב350 שח ואני אשמח מאוד להמשיך לתת את 100 הש"ח שלי ל"גנבים" של התקשורת החרדית פעם ב8 שנים על הנוקיה C2 וכדומה !
תוקן על ידי חסדא ב- 18/06/2020 00:33:42 רוב האנשים הם לא מהסוג שאתה מתאר, להם יהיה סמארטפון יוקרתי ומחיר הטלפון הכשר זניח (הם משלמים כ"כ להיות חלק מהחברה, זה לא מה שיפיל אותם). אם אינך מעודכן, נוקיה C2 מחודש לא תמצא בפחות מ250, כש"כשר מקורי" עולה 400. ומחירו של מכשיר חדש בהזמנה מחו"ל כ100 ש"ח.
אבל אתה תמשיך להתנגח במי שטוען טענה נכונה. אתה אולי נגוע?
ראשית יצא לך לבדוק את פערי המחירים בסמארטפונים בין חו"ל לא"י ? נוקיה מחו"ל שיכלול בטריה חדשה ומטען חדש כולל משלוח הרי מגיע ל250 שח , החנויות כאן משלמים רווחים לספקים ,לשכירות ,לארנונה ,, הרי אם לא היו ממציאים לנו את המאושרים כולם היו היום עם סמרטפונים ולא היו משווקים משהו אחר , יש מגוון די נרחב של טלפונים מתחילים מ100 שח ומעלה עם תחרות בריאה ,מתי לפני כן נהנינו ממחירים כאלו ? לא זיהיתי כאן את זעקת הדל ,אלו תמיד אותם ניקים שכל מה שקשור לעסקנות ציבורית חרדית חיובית הם מוכנים ומזומנים לזעוק געוואלד! תראו לי כבר את העסקן הספציפי שהתעשר מהטלפונים וכשתמצאו אותו תאחלו לו ממני לבריאות ,בס"ה נהנים ממנו .
|
|
א.לגבי מחירי הסמארטפונים, הפרש הוא לא גדול ביחס לחו"ל אם לוקחים בחשבון את המשתנים שפרטת בהמשך. ב. אתה כותב שמכשיר נוקיה חדש "כולל בטריה חדשה ומטען חדש ומשלוח" מגיע ל250 ש"ח. כאמור הוא עולה 100 ש"ח כולל בטריה חדשה ומטען חדש ומשלוח. וזה במחיר בודד לא סיטונאי. הווי אומר אנא הגב לעניין ולא תמציא דברים. ג. לא צריך "להמציא" את הכשר. די בכך שמשתמשים במכשירים "רגילים" ולא "חכמים". לא צריך להמציא ביקוש מדומה. הראיה שאפשר להזמין לארץ מכשירים רגילים למרות שרוב העולם עבר לסמארטפונים. ד. תתייחס לטענות ולא לגופם של כותבים. ה. אני בטוח שאתה מכיר אותם מקרוב.
וכמו שכתב לך_תדע, התעלמת ממחיר החבילות. הציבור החרדי מקבל את השירות הכי מוגבל במחיר לא פרופורציונלי, גם מבחינת התמורה למחיר וגם מבחינת תשתיות הרשת (כל סמארטפון מחובר אונליין 24 ש' לאנטנה). זאת ועוד, בפועל רוב הקווים המאושרים עובדים על תדרי דור 2 ומיעוטם דור 3 (לאחרונה הכניסו מכשיר אחד בדור 4 - שיומי שעולה בארץ פי שניים עד פי שלושה מבחו"ל). השירות בדור 2 לוקה מאוד בחסר בלשון המעטה. מפאת חוסר השימוש חברות מפרקות אנטנות. באיזורים חרדיים (ובפרט בזמן עומס כמו בתקופת הסגר) הקליטה גרועה (אם בכלל).
לכן הטענות מוצדקות, ואם אתה רוצה לענות תתמודד איתן בלי לשיר שירי הלל חסרי משמעות לוועדה שאם אמנם קמה לתועלת כעת אבדה הרבה מהלגיטימציה. (וזה מבלי לדבר על האחוזים הגבוהים של מחזיקי מכשיר שני, ולפעמים אפילו לא מסונן כלל רח"ל).
תוקן על ידי משגיחשליטא ב- 18/06/2020 23:05:40
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 23:50 |
|
| |
אתייחס בקצרה כי גם אם האייקיו שלי נמוך אין לי פה שום גירוי אינטלקטואלי , כאמור הוא עולה 100 ש"ח כולל בטריה חדשה ומטען חדש ומשלוח-
גלוי לפניך עיין כאן ודו"ק היטב,וזה כשעוד אין את הביקוש הרב שאתה מצפה לו https://il.ebay.com/b/Nokia-C2-01-Cell-Phones-Smartphones/9355/bn_107044702
אתה מקבל כאן חבילה של 7000 דקות ב18 שח , בתקופות הקורונה גם סמרטפונים סבלו מהעומס ג ברור שצריך להמציא את ההכשר - חברתית ד הטפה שלא במקומה , ה צודק כבשאר דבריך אין שום סיבה שסמארטפון יעלה יותר מאשר בחו"ל שאינו מקום הייצור, וכן הפערים גדולים ,המשתנים שהזכרתי היו לגבי ההבדל בין הקונה הפרטי מאדם פרטי לבין מחירי חנות ,
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 00:08 |
|
| |
פה יש עוד מידע על האנשים שהתעשרו מהשליטה בועדה הזו https://www.google.com/amp/s/www.themarker.com/amp/advertising/.premium-MAGAZINE-1.7449384 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 00:11 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  | אני אומר שברגע שיקום מתחרה בר קיימא הוועדה הקיימת בעצמה תרצה לאפשר ניוד כמו שהיא תרצה שיניידו אליה |
|
איך תקום? הרי לא יהיה אפשר לנייד אליה. אתה רואה אלפי אנשים מחליפים מספר באמצע החיים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 10:16 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | איך שהבנתי, אין שום סמכות לועדת הפסאדו-רבנים למנוע ניוד מספרים מהקומה הכשרה למקום אחר... |
|
החוק שחל על חברות הסלולר מחוייבות אותן לאפשר ניוד לפי בקשת הלקוח. הבעיה היא שמשרד התקשורת שאמור לפקח על חברות הסלולר, נמנע מלהתערב בהסכמים שנחתמו בין החברות לוועדת הרבנים, ולא רק זה, אלא שהוא אף נותן חסות לוועדה לחסום קווים באופן שרירותי לפי ראות עיניה, בכך שאינו משתמש בסמכותו לעצור את חסימת הקווים.
לאחרונה פורסם כי וועדת הרבנים מאזינה לתכנים מוקלטים בשירותי "וואטספ קולי". זאת לדעת, כי חלק מחברות הסלולר התחייבו לתת גישה כזו לוועדה כחלק מהסכם הכשרות שקיבלו ממנה. אף שזה מנוגד לחוק.
אבל לא לעולם חוסן. התרעומת ההולכת וגוברת של הציבור החרדי על המצב הקיים מתחילה לתת את אותותיה. זה התחיל בדו"ח חמור של רשם העמותות שמעלה חשדות רבים כלפי עמותת וועדת הרבנים, בהם שהיא קיבלה סכומי כסף ממפעילי הסלולר מבלי לדווח על כך, ושהעבירה נכסים לגופים עסקיים הקשורים לאנשיה. כמו כן קבע הרשם כי העמותה מסרה תשובות סותרות לשאלותיו.
בעקבות הדו"ח התחיל משרד מבקר המדינה לבדוק את הנושא, ובעקבות המבקר גם משרד התקשורת פתח לראשונה בבדיקה.
יש לקוות שהלחצים ישאו פרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 19:34 |
|
| |
בקיצור גם אצל החרדים קיימת התכנית האח הגדול מאזין לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 19:40 |
|
| |
חסדא 7000 דקות ב-18 שקל אין חיה כזאת מלבד תכניות ישנות איש אינו מלין על מחירי עבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2020 21:46 |
|
| |
לך תדע.
ב- 2019 חתמו כ- 50 אלף בעלי מספר כשר על עצומה הקוראת לשר התקשורת להתערב ולמנוע חסימת קווים של שיעורי תורה, התראות "צבא אדום" ועוד. אני משער שהצעד הזה נתן דחיפה לרשויות להתחיל להתערב בעניין. אבל חשוב להמשיך ללחוץ.
רבים הם הסובלים מההתנהלות של הוועדה. חז"ל אומרים: בזמן שהציבור שרוי בצער, אל יאמר אדם: אלך לביתי ואוכל ואשתה ושלום עלי נפשי. חשוב שכל אחד מהנפגעים יתרום את חלקו במאבק, ע"י שליחת מכתבים, פקסים, מיילים, להרים טלפונים אל הרשויות. לא להניח להם למרוח את הטיפול. אלא לאלץ אותם למלא את מחוייבותם על פי החוק.
|
|
|
|
|