בית פורומים בחדרי חרדים

גערער שלח לי באישי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2020 00:39 לינק ישיר 
גערער שלח לי באישי

"נראה לי שאתה אתם לא מצליח להבין דברים פשוטים, נסיון ההתקרבנות וההתמסכנות לא עובד על הציבור!!!

אתה מוזמן לקרוא עוד פעם ועוד פעם את ההודעה של אבובוור  היינו בסרט הזה מאז ומעולם, לא עבד בעבר ולא יעבוד גם הפעם  חבל להשקיע את זמנך זמנכם בקמפיין סרק שכזה!!!![גם דברי איש חשוב הם דברים נכוחים וד"ל]

במיוחד פה שהדברים הם הפוכים צד אחד נעלב ואינו מעליב שומע את עלבונו ולא משיב וצד שני מנהל קמפיין שיימינג אכזרי ובריונות רשת במיטבה, אתרים בלוגים[גן שושנה רלבח וכדומה]ועוד דברים שאין המקום לפרטם ואתה יודע היטב מה הם וכמה הם גרועים,

כל אחד  מגלה סימפטיה להתנהגות האצילית והמכובדת של גור האורגינלית והמקורית,

כל אחד מבין שגור הולכת בדרכו של הרב שטיינמן איש השלום חותכים ונפרדים"ומחרימים" למען השלום  אחרת החיים המשותפים היו גורמים לחיכוכים   למריבות ולגיהנום בלתי נגמר  לכולם!![כי אתם הרי צריכים להצדיק את הצעד ההזוי והבזוי והלא הגיוני  שאתם עושים ועשיתם במשך שנים שייווק  אגרסיבי של הגר"ש בסגנון קוקה קולה והכפשת האדמור ובני ביתו מהצד השני וזה לא יכול לעבור בלי תגובה]

אני יודע שהדבר הכי מרגיז בהתנהגות של גור האורגינלית והמקורית היא ההתעלמות מכם, זה שהם דפדפו כבר לדף הבא, הם חתכו ואתם הלשעברים לא מעניינים אותם ואף אחד לא טורח לענות לכם, קשה  כואב, אבל תצטרכו להתרגל...

אופס כמעט שכחתי מה ששמעתי בשטיבל במרחק של 2 מטר אחד מהשני, אתם לא מתפללים למען הגר"ש כי אצלכם אין פולחן אישיות, ואם חו"ח  וחס ושלום יקרה מה שיקרה תשימו בובה אחרת בחלון הראווה, 

יאללה תתקדמו פתחתם קהילה תתרכזו בזה  במקום בפורובקציות זולות תפסיקו להתבכיין כמו קוקסינליות. אופס כמעט  ושכחתי  אכן השם ממורמרים לא תפש ולא תופש כי אחד הרבנים אמר להפסיק עם זה קו"ח ממכנה שם לחברו ליחיד קו"ח לרבים, וכי הוא מיטיב עמכם  מדובר בקהילה של אנשים עם צרכים מיוחדים חחחחח"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 01:10 לינק ישיר 

גועל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 06:28 לינק ישיר 

אכן אשכול גועל

האמת, מר חצי נזק, שהוא בעצם חסיד של ר' שאול ומייצג אותו בפורום, גורם לכולם כאן לשנוא את פליטי ר' שאול

יושב כאן ומציג את הצד הנחות של קבוצת (או יותר נכון חלק מקבוצת) פורשי גור הנרגנים והמוכים

באתי מתחילה כאובייקטיבי, הצגתי את שתי הצדדים, אבל הויכוחים המתישים והאינסופיים עם חצי נזק באשכול הסמוך גרמו לי להבין מי ומה הם לפחות חלק מפורשי גור הממורמרים
למרות שר' שאול צדיק, חכם נבון ופקח, ואני אוהב מאוד את דרשותיו, אבל צוות האומללים דוגמת חצי נזק שסובבים אותו, גורמים לו פשוט רע, פרשו מגור, שונאים את גור, ובאו אל ר' שאול לא מאהבת ר' שאול אלא משנאת גור
וכשכל המהות הוא שנאת האחר, שום דבר בריא אינו צומח מזה

כמה חבל שלר' שאול הצדיק דבקו אנשים כמוך.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 17/06/2020 06:38:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 06:43 לינק ישיר 
suki_104

[quote]אכן אשכול גועל

האמת, מר חצי נזק, שהוא בעצם חסיד של ר' שאול ומייצג אותו בפורום, גורם לכולם כאן לשנוא את פליטי ר' שאול

יושב כאן ומציג את הצד הנחות של קבוצת (או יותר נכון חלק מקבוצת) פורשי גור הנרגנים והמוכים

באתי מתחילה כאובייקטיבי, הצגתי את שתי הצדדים, אבל הויכוחים המתישים והאינסופיים עם חצי נזק באשכול הסמוך גרמו לי להבין מי ומה הם לפחות חלק מפורשי גור הממורמרים
למרות שר' שאול צדיק, חכם נבון ופקח, ואני אוהב מאוד את דרשותיו, אבל צוות האומללים דוגמת חצי נזק שסובבים אותו, גורמים לו פשוט רע, פרשו מגור, שונאים את גור, ובאו אל ר' שאול לא מאהבת ר' שאול אלא משנאת גור
וכשכל המהות הוא שנאת האחר, שום דבר בריא אינו צומח מזה

כמה חבל שלר' שאול הצדיק דבקו אנשים כמוך.

לאיש חשוב,
נוב באמת אתה חושב שכולם נשארו עוד על העצים ואוכלים בננות שאתה יכול למכור להם תותים
את ר' שאול רדפו באלימות מגור עוד לפני שחברו אליו שאר הפורשים מגור ואכן כמו שכתבתי באשכול סמוך הנידון אינו הגר"ש אלא הרצון הנסתר של רוב הציבור בהנהגה שפוייה ונורמלית ככל החסידויות שתשרת את המטרה של החסידות ולא את עצמה

תוקן על ידי suki_104 ב- 17/06/2020 06:43:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 12:11 לינק ישיר 

גערער נשאר גערער. הדבר היחיד שהשתנו, שהם מנסים ליחצן את עצמם (כמובן ללא הצלחה, שהרי זאב לא יכול להציג כבשה) וזה גם רק בגלל שהם מפחדים שהציבור החרדי יפתחו את העיניים ולא ייתנו לגור נציגות בכנסת, ואז יהיה להם קצת קשה לבצע את השחיתות שלהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 12:41 לינק ישיר 

לא הבנתי, ההפגנות מתחת לבתיהם של הפורשים, והטרור שכל אחד רואה, הם התנהגות אצילית ומכובדת של גור האורגינלית והמקורית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 13:00 לינק ישיר 

נזק שלם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 13:53 לינק ישיר 

עוד מהגערער הנ"ל באישי:

ללא נושא

כמה חסרי מודעות אתם יכולים להיות גור בשפל המצב?האדמור בשפל המצב? באיזה יקום מקביל את חי?רק עכשיו פורסם על איש חינוך שמעורב בכל הציבור החרדי מפאת תפקידו ומכיר אותו היטב במשך שנים, והוא אומר  שבכל הפרמטרים הם עולים על האחרים באופן עקבי ותמידי!!!!
[היה ויכוח בין אנשי ה החינוך  למה זה כך והאם הסיבה לכך טובה או לא  אבל לא היה ויכוח על העובדות!!!!!]

רק אדיוט מושלם יכול להתפעל מהלייקים שהוא מקבל, רק  אוטיסט שלא מחובר למציאות רואה את זה כש......  מכתירים את הגר"ש כמנהיג החסידי המושלם "הקאצקר" של דורנו.

הכי טוב שתמשיכו לקנות כתבות שמפארות את עגל הזהב שלכם ותוכלו להגיד יש לנו הוכחה זה כתוב בעיתון,
תשמיצו בנט  ותוכלו לכתוב הנה זה היה כתוב גם בנט, אין על השנוע הפנימי העמוק שלכם, מפגרים כבר אמרנו?
מצטער אם אני לא מוצא את כל הסופרלטיבים כדי לתת לך ואם  ברחה לי איזו מחמאה....

תתפלא האדמור מגור וקהילתו לא מחכה ללייקים של החברים שלכם, בתקווה לרפואת הנפש והגוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 13:55 לינק ישיר 

זה הסגנון של דברוני. שיהיה בריא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 14:58 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
עוד מהגערער הנ"ל באישי:

לא נעים לומר לך, אבל הגערער הזה שולח כאן לכולנו הודעות, ובהם הוא מתלונן על כך שאתה משמיט חלקים מתוך ההודעה שהוא שלח לך, קטעים שלא נעים לך אתה מוחק..

אתה אשכרה יותר גרוע מהמודיע..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 15:12 לינק ישיר 

אתה מוזמן לעלות את כל ההודעה במלואה
אני אכן מחקתי שמות שהגערער שרבב בדבריו [בס"ה שניים או שלושה שמות]
אני לא יכתוב שמות שאיני מכיר או שאיני יודע על נכונותם בהקשר המדובר.
שוב, אם אתה טוען שמחקתי מעבר לכך ''קטעים שאינם נעימים לי''
תוכיח.
אולי הפעם לא תברח ופשוט תתמודד עם דברך.
בבקשה תעלה את ההודעה במלואה.

אתה יכול גם להתחמק, לסטות מעצם העניין [שאתה העלית] להאשים ולקלל, 
אבל אם נשאר שמץ מהאיש החשוב, פשוט תעלה את ההודעה במלואה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 18:06 לינק ישיר 

האמת, יש לי בחילה מההודעות של שניכם גם יחד, סרחון של לשון הרע ורכילות
תריבו בפרטי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 20:12 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

אני יודע שהדבר הכי מרגיז בהתנהגות של גור האורגינלית והמקורית היא ההתעלמות מכם, זה שהם דפדפו כבר לדף הבא, הם חתכו ואתם הלשעברים לא מעניינים אותם ואף אחד לא טורח לענות לכם, קשה  כואב, אבל תצטרכו להתרגל...

וזו בדיוק השאלה נטולת המענה!!! למה זה לא ככה???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 21:58 לינק ישיר 

איש חשוב
בחרת בדרך הסטייה מהעניין, הקללות והאשמות
כנראה שבאמת כבר לא נשאר שמץ...

אתה בהחלט סדרתי באופן הבריחה שלך מדברים שאתה מעלה על הכתב
האשמת אותי בכך שאני מוחק דברים שאינם נוחים לי
התבקשת להביא את ההודעה במלואה ולהוכיח זאת
וכדרכך אתה לא לעניין. כל מענה שלך שאינו הוכחה לדבריך הקודמים היא עוד בושה לך ולמה שאתה מייצג.
תמשיך בכיף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 22:38 לינק ישיר 

מעניין שהפעם אני זכיתי לא לקבל תגובות והודעות מטעם הניק של גור נדלן !! הוא כנראה שכח ממני !!
לא יאומן איך חסידות גדולה ועשירה כזאת נלחמת בפניקה בפראנויה ובאיבוד עשתונות כליל בנכד גאון ותלמיד חכם שאין אף אחד ברמה שלו היום
בגור שאחרי ביטול לימודי העיון !!! אומנם היו תלמידי חכמים בגור הרב שפרן הרב אטלס ועוד אבל הם ברחו מגור נדלו ועברו לגור תורה !!
כל המלחמה הזאת מורידה את התדמית הציבורית של גור נדלן
לשפל ותחתית המדרגה !!
ומעצימה את גור תורה !!
אם יעשו סקר ברחוב הליטאי והכללי לרב שאול אלתר וחסידות שלו יש אהדה והערכה יותר מאשר ...גור נדלו !!
בנתיים הממורמרים הם אנשי גור נדלן שמתנהלים בפארנויה גדולה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 22:40 לינק ישיר 

-"הניק של גור נדלן" ששלח לך הודעה  זה עדיי לא הפוך אותו לניק של גור נדלן נערך ע"י בחדרי חרדים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גערער שלח לי באישי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext