נשלח ב-18/6/2020 12:27
האם הנדבקים החדשים הקפידו על מסכות? האם מי שהדביק היה עם מסיכה? האם יש בדיקה כזו שתעזור להבין עד כמה ההקפדה על הנחיות מצילה או שמיותרת ?
נשלח ב-18/6/2020 14:04
יש בדיקה כזו וצ'כיה שהקפידו על מסכות ההדבקה היתה דרסטית יותר נמוכה,
הבעיה שמסכה יותר מגינה מהלובש אותה הרבה יותר מאשר מגינה על הלובש עצמו,
אבל ממתי הישראלי המצוי מעניין אותו להתבשל במסכה בשביל להגן על השני?!
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-18/6/2020 14:41
כמו בכל דבר שקשור לקורונה, המדענים חלוקים בדעותיהם, ובפרט במסכות החד פעמיות.
לבעלי שפם וזקן הנושא עוד יותר מסובך, מכיוון שהכל מתפזר באזור השפם והזקן וכל נגיעה שם עלול לפזר את הוירוס.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-19/6/2020 13:38
לשאלת פותח האשכול: מאחר שאין מישהו שב-100% מהזמן עוטה מסכה - לא נוכל לדעת. מספיק שהוריד קצת בחזרת הש"ץ וקצת באוטובוס וקצת במחניודה
נשלח ב-19/6/2020 16:25
סתם שאלה: תמניא יהיה מוכן להיכנס לניתוח בו הצוות לא חובש מסכות, כפי שנהוג מזה עשרות רבות של שנים בכל העולם כולו ללא יוצא מן הכלל?
נשלח ב-19/6/2020 16:35
hhaavv כתב: סתם שאלה: תמניא יהיה מוכן להיכנס לניתוח בו הצוות לא חובש מסכות, כפי שנהוג מזה עשרות רבות של שנים בכל העולם כולו ללא יוצא מן הכלל?
ממש לא
אבל גילוי נאות, הלבשתי מסכה פחות מחמישה פעמים במשך כל התקופה על אף ששהיתי לא מעט ליד חולי קורונה מאומתים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-19/6/2020 16:41
תמניא_אפי כתב: hhaavv כתב: סתם שאלה: תמניא יהיה מוכן להיכנס לניתוח בו הצוות לא חובש מסכות, כפי שנהוג מזה עשרות רבות של שנים בכל העולם כולו ללא יוצא מן הכלל?
ממש לא אבל גילוי נאות, הלבשתי מסכה פחות מחמישה פעמים במשך כל התקופה על אף ששהיתי לא מעט ליד חולי קורונה מאומתים.
המסכה לא נועדה להגן עליך אלא מפניך אבל מאחר וחייהם של אחרים מעניינים אותך כמו שאותי מעניין באיזה צבע הרכב של השכן שלי
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-19/6/2020 16:43
אל_קפונה כתב: תמניא_אפי כתב: hhaavv כתב: סתם שאלה: תמניא יהיה מוכן להיכנס לניתוח בו הצוות לא חובש מסכות, כפי שנהוג מזה עשרות רבות של שנים בכל העולם כולו ללא יוצא מן הכלל?
ממש לא אבל גילוי נאות, הלבשתי מסכה פחות מחמישה פעמים במשך כל התקופה על אף ששהיתי לא מעט ליד חולי קורונה מאומתים.
המסכה לא נועדה להגן עליך אלא מפניך אבל מאחר וחייהם של אחרים מעניינים אותך כמו שאותי מעניין באיזה צבע הרכב של השכן שלי
במשך שהייתי ליד חולי קורונה, על מי בדיוק אמורה המסיכה להגן אם לא עלי?
ולא, גם חולי הקורונה ששהו בקרבתי לא חבשו מסיכה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-19/6/2020 16:49
בחגוויהסל כתב: לשאלת פותח האשכול: מאחר שאין מישהו שב-100% מהזמן עוטה מסכה - לא נוכל לדעת. מספיק שהוריד קצת בחזרת הש"ץ וקצת באוטובוס וקצת במחניודה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.