בית פורומים בחדרי חרדים

ועדת הרבנים של גור (נדלן) רוצים לחייב גט אם אחד מבני הזוג הלך לקהילת הגר"ש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/6/2020 15:42 לינק ישיר 

היצל כתב:
זה שיש אנשים שלא אוהבים את הרבי ואת הנהגתו, ידוע... מי שקצת חסידות בקדקדו ובנשמתו יודע שרבי הוא אדם שלא שואלים עליו שאלות ביום יום (כמובן כל זמן שהוא לא מבצע פשעים) גם כשלא הכל חלק... רבי בסה"כ הוא אדם עם חולשות ולא מלאך, ועדיין הוא רבי וצדיק שמנהיג עדה קדושה כחלק משושלת של אריות. מי שלא רוצה לקבל את הנהגתו זו זכותו המלאה, אבל אין צורך להתחיל לספר סיפורי הארי פוטר והשמצות המזכירות את הדמיונות של הקומנדנטים מהצד השני של המתרס. הפרוטוקולים הנ"ל מראים לענ"ד כמה הרבי לא מתחיל להיות קשור לפעולות הוועדה, אולי זה מראה על הנהגה חלשה, אבל בהחלט מראה שהוא לא האחראי על הפשעים של הועדה. גילוי נאות: איני חסיד גור ואוהד שקט של ר' שאול. שנזכה בקרוב ל"ומלאה הארץ דעה את ד' כמים לים מכסים".

אתה צודק, הפרוטוקולים חושפים את ההנהגה הפיקודית העליונה של גור, הכוללת רבנים, משפיעים, אנשי חינוך ובני האדמו"ר. אנשים שמופקדים כביכול על העניינים הרוחניים של החצר.
הפרוטוקולים לא הוכיחו שהאדמו"ר מגור קשור לכל זה [הוא לא ישב בוועדה]. ההוכחה היא, כאמור, רק לגבי האנשים הקרובים לו ביותר כולל בניו.
אך עדיין לא מוכח מהפרוטוקולים שהאדמו"ר לא קשור לכל זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 16:23 לינק ישיר 

א. ב"ה לא שייך לגור. ב. אם צריך להקיש ממקרה אחר שהאדמו"ר נשאל בו, זה מראה שבמקרה הזה האדמו"ר לא מהוה כתובת לשאלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 16:48 לינק ישיר 

שרית560 כתבה:

חריף_ומקשה כתב:

https://bshch.blogspot.com/2020/06/blog-post_735.html

שלום רב.

אני חסיד גור בן 40+ ורציתי בהזדמנות זו להביע את תחושותי. ואשמח מאד אם זה יגיע לוועדה. ואפילו לרבי שליט"א.

אני חושב שאני מייצג בתחושה הכללית הרבה מחבריי בני גילי פחות או יותר. ואם אני לא טועה. אז גם הרבה מאלו שאני לא מכיר.

כתוצאה ממה שקורה בתקופה האחרונה הפסקתי כליל להאמין בצדיקים. לראות שפתאום אין תורה. אין מידות. ואין רחמים. אחרי שעברתי אצל הלב שמחה. אצל הפני מנחם. וראיתי אבא רחימאי. כמו שקראו בדורות הקודמים לרבי. "גיטער ייד". ועכשיו הכל הולך באלימות. לאו דווקא גופנית. אלא בעיקר התנהגותית. לראות ילדים ובחורים או אברכים צעירים שאני מכיר. מדברים ומתנהגים בצורה כזו מכוערת. נגד בן הפני מנחם. ומדקאשתיק. משמע דניחא ליה. וכו' וכו'. 
אין לי שום עניין להאריך בזאת. והדברים ידועים.

כל הנ"ל גרם לי לצערי!!!!! לחוסר אמונה בכללי. וגורם לי להמון תהיות. ואני פשוט מרגיש שאני נופל בהמון דברים. כל החמימות שהיה לי לדברי תורה ולמצוות. נהפכו ליובש. פשוטו כמשמעו. כמה שאני מנסה להתרחק מלדעת. לא עוזר לי ואני שוב ושוב נשאב לתוך זה. היות וכל יום מתפוצצים דברים חדשים. והתנהגויות שאני בשום אופן לא מתחבר אליהם.
לראות כל יום מחדש שאין יראת שמיים במקום הזה גורם לי לנזק חמור. אותנו שחונכנו לאמונת צדיקים. מעשים שאנחנו רואים. עוברים ומרגישים. גורמים לנו לבעיות קשות באמונה בקב"ה.
שוב פעם לצערי הרב.

אין לי שום מחשבה לעבור לקהילה השניה. משום שזה פשוט לא מעניין אותי. אני לא מרגיש "מבקש" יותר. הפנימיות שלי יבשה לגמרי.

תאמינו לי שאני כותב דברים אלו מדם ליבי. ומהלחלוחית שכנראה עדיין נשארה בי. עובדה שאני כותב זאת. משמע שזה מציק לי.

אינני יודע אם אפשר עדיין לתקן זאת אצלי. ושאחזור למצבי הקודם. אבל אני מתחנן. תחשבו על אנשים כמוני שעדיין לא הגיעו למצב שלי. ותשנו כיוון. תחשבו על הדורות הבאים.

יש לי עוד המון לכתוב. על פחדים בשידוכים. על חיי משחק שאני צריך לחיות מהיום. על ילדים ונכדים שלי שאני שומע אותם ומתפלץ. אבל רציתי להעביר רק את עיקרי הדברים. ואני מקווה שמישהו מלמעלה יקח את הדברים לתשומת לבו.

מי יתן שאזכה לתשובה אמיתית ביני ובין קוני. ומי יתן כל עם ה' נביאים. שנוכל להמשיך באמונת ה' ומאמונת צדיקים אמיתיים. ובא לציון גואל.

בתקוה שמכתבי זה יגיע למקומות הנכונים. ושח"ו לא ישתמשו בזה כדי לנגח.

אחד מבני החבורה.

היה צפוי !!
כל מי שקצת חושב ולא שטוף מוח שהאדמור הוא בדרגת בורא עולם כפי שכמה חסידים שוטים חושבים !!
מגיע למסקנה הזאת ולעירעור באמונת חכמים !!

שמעתי על אחד המשבקים שחזר בשאלה בגלל התנהלות שהוא ראה בחדרי חדרים!!

תוקן על ידי שרית560 ב- 21/06/2020 09:30:15

שוב ושוב את מדביקה את הרבי לפשעי עסקני גור,
דבר שאין לו עם המציאות ולא כלום,
וגם חלק מהמעורבים שם לדעתי זה מתוך טרור פנימי,
ניקח אדם יקר ואציל נפש כרב חיים בונים שץ אין לי ספק שמעורבותו זה מלחצים טרוריסטיים עליו,
אבל הגרעין הקשה של העסקנים שם מושחתים ברמות הזויות !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 16:51 לינק ישיר 

אם הרבי לא בתמונה בכלל אז בעצם חסידי גור הם חסידים של הוועדות השולטות בחסידות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 17:22 לינק ישיר 

אזרחי מדינת ישראל הם אזרחי מדינת בג"ץ / משטרה / פרקליטות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 18:19 לינק ישיר 

יש למישהו הקלטה או מכתב מהאדמו"ר מגור
שבו הוא מסתייג מהאלימות והטרור שמופעלים ע"י אנשיו, בניו ונושאי משרות רשמיות בגור?
חבל שלא נשמע הסתייגות כזו לפחות בשמו בפורום רשמי
כמו הפורומים והכנסים הרשמיים שנעשו על מנת לעודד טרור ואלימות.

הייתה איזה הודעה מוקלטת שבו האדמו"ר פנה לחסידיו בערב פסח.
בהודעה אמר האדמו"ר "עבדו את ה' בשמחה''. ההודעה חיזקה את חס"ג לקראת קיום מצוות החג בצל הקורנה.
היו עוד הודעות בנושאים הבוערים, מעבר להנ"ל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 18:39 לינק ישיר 
איך יהיה אם הוא לא מודע?

חצינזק כתב:
יש למישהו הקלטה או מכתב מהאדמו"ר מגור
שבו הוא מסתייג מהאלימות והטרור שמופעלים ע"י אנשיו, בניו ונושאי משרות רשמיות בגור?
חבל שלא נשמע הסתייגות כזו לפחות בשמו בפורום רשמי
כמו הפורומים והכנסים הרשמיים שנעשו על מנת לעודד טרור ואלימות.

הייתה איזה הודעה מוקלטת שבו האדמו"ר פנה לחסידיו בערב פסח.
בהודעה אמר האדמו"ר "עבדו את ה' בשמחה''. ההודעה חיזקה את חס"ג לקראת קיום מצוות החג בצל הקורנה.
היו עוד הודעות בנושאים הבוערים, מעבר להנ"ל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 18:46 לינק ישיר 

מי שאומר שהאדמו"ר לא יודע הוא כה טיפש שאני חושש שהוא אפילו עלול להפוך חובב נערים ישמעלים אנטישמי לקדוש יהודי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 18:50 לינק ישיר 

משפחות בחסידות שלו מתפרקות [הוא עצמו לא הזמין את בן דודו לשמחות שלו]
יש נתק בין בני משפחה [הוא עשה תנאים של הדרה לפני שהשתתף בשמחה של בן דוד אחר שלו]
ילדים ובחורים במוסדות אצלו עברו הצקות
ישנן הפגנות 
ישנה אלימות
בניו ואנשיו במעגל הקרוב אליו ביותר עוסקים בעניין הזה ללא הרף
המצב הכלכלי של המוסדות והחסידות בשפל שלא היה כדוגמתו

והאדמו"ר לא יודע מכלום?
אין לך אפילו טיפת אימון באישיות שלו? עד כדי כך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 18:50 לינק ישיר 

כנראה שממש נפגעת, מבקש את סליחתך. אבל מתכבד להגיב לגופם של עובדות / טענות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 19:14 לינק ישיר 

היצל כתב:
אזרחי מדינת ישראל הם אזרחי מדינת בג"ץ / משטרה / פרקליטות?

אין השוואה ואפילו שכן בוועדות למיניהם של החסידות אין אפשרות לחוקק חוקים עם פסקת התגברות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 19:20 לינק ישיר 
קלעפער

היצל כתב:
כנראה שממש נפגעת, מבקש את סליחתך. אבל מתכבד להגיב לגופם של עובדות / טענות.

זה בדיוק מה שחצי נזק עשה. הביא לך עובדות שמהוות ראיה שהרבי יודע או לפחות אמור לדעת אם הוא לא טיפש כמוך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 20:45 לינק ישיר 

היצלנשלח ב-21/6/2020 18:39

איך יהיה אם הוא לא מודע?

לה''ו. אני בשוק, אני בהלם, אני המוםםםםםםם!!!
לרבי שדרגתו מקביל ל-אל, אין לכל הפחות רוח הקודש?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 22:05 לינק ישיר 

היצל
לא נעים שאתה משאיר את השאלה הנ"ל פתוחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 22:10 לינק ישיר 

עצוב מאוד

כמעט בכל חסידות יש ריבים על משפחה'לוגיה אבל בעשרים שנים האחרונות, בעיקר בגלל אימת המלכות, התרגלו לפתור בעיות בצורה מניחה את הדעת.

חבל שבגור חושבים שמה שלא הולך בכוח ילך ביותר כוח.
וחבל מאוד שאנשים יראי שמים ונשואי פנים נסחפו בכוח ובטרור למעגל הזה.
"רבנים מטעם" ניתן לומר עליהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ועדת הרבנים של גור (נדלן) רוצים לחייב גט אם אחד מבני הזוג הלך לקהילת הגר"ש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.