| נשלח ב-19/6/2020 11:49 |
|
| |
תמונות תמונות ותמונות
אז כמו שהכותרת מעידה אני רוצה לשאול על תמונות:) מה דעתכם? לגיטימי לבקש?לשלוח? האם הייתם יוצאים לדייט בלי תמונה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2020 22:02 |
|
| |
זה נושא מורכב.. אני מנסה לבקש תמונה. לעיתים אני נפגש גם בלי תמונה, זה תלוי אם היא מעידה שמוצאת חן בעיני, למרות שזה הכללה, זה סינון שאני חייב לעשות כדי למנוע מעצמי הרבה שיברון לב. אם תמיד הייתי מקבל בעבר תמונה הייתי חוסך הרבה הרבה עוגמת נפש. גם אני אנין טעם בקטע הזה. הדרך הנכונה לכלל היא לא להראות תמונות, כדי שלא יתמקדו בחלק מהתמונה.. וכדי שלא נעצים את העניין של המראה ומראה מסוים בדווקא.. אם שולחים תמונה חשוב ביותר לשלוח תמונה מוצלחת, ומקבל התמונה אמור לבחון את התמונה בעין טובה, היות והמציאות היא לרוב קצת יותר יפה מאשר בתמונה, כמובן שהתמונה לא בהכרח משקפת צבע גוף. אגב, מי שלא יוצא מוצלח בתמונה, יש עיצה ; להצטלם באור צהוב. כמו שיש בהרבה בתים בסלון. האור הצהוב מחמיא לאדם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2020 22:22 |
|
| |
"וְנִשְׁמַרְתֶּם מְאֹד לְנַפְשֹׁתֵיכֶם כִּי לֹא רְאִיתֶם כָּל תְּמוּנָה.." (דברים 4,ט"ו)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 03:59 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | אז כמו שהכותרת מעידה אני רוצה לשאול על תמונות:) מה דעתכם? לגיטימי לבקש?לשלוח? האם הייתם יוצאים לדייט בלי תמונה? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחחח אז בסוף פתחת אשכול...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 04:01 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | אז כמו שהכותרת מעידה אני רוצה לשאול על תמונות:) מה דעתכם? לגיטימי לבקש?לשלוח? האם הייתם יוצאים לדייט בלי תמונה? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני אישית, לא רוצה לראות, כי לא כולם נראים במציאות כמו שהם בתמונה, ובכללי, אין לך מחויבות להמשיך אם אתה רואה שבפגישה הבחורה לא נראית לך... אני לא רוצה לבוא לפגישה עם סטיגמה מסוימת לגבי הבחור בגלל איך שראיתי אותו בתמונה, ייתכן שאני אתחיל לשוחח איתו ויתברר לי שמדובר בבחור מדהים...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 11:19 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
|
אני אישית, לא רוצה לראות, כי לא כולם נראים במציאות כמו שהם בתמונה, ובכללי, אין לך מחויבות להמשיך אם אתה רואה שבפגישה הבחורה לא נראית לך... אני לא רוצה לבוא לפגישה עם סטיגמה מסוימת לגבי הבחור בגלל איך שראיתי אותו בתמונה, ייתכן שאני אתחיל לשוחח איתו ויתברר לי שמדובר בבחור מדהים... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 14:02 |
|
| |
כותרת שקרית! אין כאן ולו תמונה אחת
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 16:51 |
|
| |
ממש לא... אבל לפעמים מה שרואים בתמונה, זה לא מה שרואים במציאות, ואז זה יכול לקלקל... כמובן, שאני לא מתיייחסת רק לפנימיות, זה אמנם הכי חשוב אבל יש משמעות גם למראה חיצוני...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 22:26 |
|
| |
ממש לא... אבל לפעמים מה שרואים בתמונה, זה לא מה שרואים במציאות, ואז זה יכול לקלקל... כמובן, שאני לא מתיייחסת רק לפנימיות, זה אמנם הכי חשוב אבל יש משמעות גם למראה חיצוני... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 22:42 |
|
| |
ממש לא... אבל לפעמים מה שרואים בתמונה, זה לא מה שרואים במציאות, ואז זה יכול לקלקל... כמובן, שאני לא מתיייחסת רק לפנימיות, זה אמנם הכי חשוב אבל יש משמעות גם למראה חיצוני... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 22:44 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
בס"ד דעתי כדעתך  לא בעד לראות תמונות.הכי כיף ההפתעה  |
|
בשביל מה הפתעות ? הפתעות יכולות גם לכאוב, יווו עוד פרצוף עקום ועיניים שחורות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 22:54 |
|
| |
בס"ד מה רע בעיניים שחורות עם מבט עמוק? ונפגשתי עם בחור עם פרצוף עקום ונהנתי לשוחח איתו יותר מגברים יפים  אני חושבת שהתמונה לא משקפת מציאות! כן הייתי רוצה שמישהי תראה, רק כדי לאשר שהוא לא בחור מוזר/לבוש בצורה מוזרה...זהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 22:57 |
|
| |
בס"ד פעם אחת כאב לי בגלל המראה כשזה היה בחור מוזר. והיתר?דווקא כשראיתי תמונה והמציאות הייתה שונה. ומה השיטה שלי אף פעם לא להתאכזב? אני מדמיינת שאני הולכת להפגש עם בחור שנראה כמו מפלצת,אף ענקי,עיניים יוצאות ולבוש מרושל... וכך תמיד המראה של הבחור נראה יותר טוב ממה שדמיינתי לפני וכך אף פעם לא מתאכזבת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 22:59 |
|
| |
עד שיום אחד תפגשי מפלצת עם אף ענקי,עיניים יוצאות ולבוש מרושל... 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 23:08 |
|
| |
בס"ד חחחח מקסים! זה יהיה מעניין לעשות איתו תמונה ביחד ואפילו לכתוב כאן סיפור עליו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|