בית פורומים בחדרי חרדים

העלאת קנס על אי חבישת מסיכה ל500 שח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2020 20:54 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

אני לא נכנס למה כן נכון ומה לא נכון...
...השאלה איפה האמת, עושים פה דברים שלא באמת יודעים מה התועלת שלהם.

שמת לב שאתה סותר את עצמך?
או שהגיון וחוסר הגיון לא ממש מדבר אליך...
אני רק אמרתי שלהביא עכשיו הצהרה מלפני שלושה חדשים לפני כל המחקרים והניסיון - כמוהו כשקר גס.
סליחה: שכחתי. זה לא קשור, כי אתה לא נכנס לנכון לא נכון / רק חשובה לך האמת. ולדעתך האמת היא, שלא באמת יודעים, כי לפני מיליון שנה מישהו אמר שהוא לא יודע או שהוא יודע משהו אחר. האמת בתפארתה, שאתה בין כה לא נכנס אליה.

שמת לב שאתה אוהב לצעוק, יש לך קטע כזה לרדת לפסים אישיים? דבר ענייני, מה כ"כ מעצבן אותך כאילו ומה שאמרתי זה תורה למשה מסיני, רק העליתי את הרעיון שלא יודעים עד כמה המסיכה מועילה וכן, אני הולך בכל מקום עם מסכה גם בתפילה במרחב פתוח וגם בלימוד במקום סגור, השאלה היא שוב האם זה שהעלו את הקנס יעזור או שזה רק יתן עוד הכנסה למדינה.

תענה בלי להתנפל, בסדר? עצבים זה סימפטום של קורונה אז תיזהר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 22:22 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

hhaavv כתב:

תראה את תמניא - הסברה לא תעזור - הוא מבין הכל יותר טוב. אבל 500 ש"ח זה לגמרי משכנע אפילו טיפוסים כמוהו.

ממש לא.

אשלם על קידוש השם

השם שלך יותר קדוש לך מהארנק?
מעניין איך קוראים לך... משיגינער?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > העלאת קנס על אי חבישת מסיכה ל500 שח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.