|
|
| נשלח ב-23/6/2020 08:03 |
|
| |
momeir
| יצחקהספרן כתב: |  | | שרית560 כתבה: |  |
| קלעפער כתב: |  | אגב, באיזו חסידות הגיעו לניתוק מכוון מלמעלה עם בני משפחות? מי? סלונים? מי עוד? לי לא מוכר. |
|
אף מקום ואף חסידות !! לכאורה רק מוח מעוות שמחונך על שתי דיברות אנכי ולא יהיה לך!! ואלס איז אונזרע הכול שלנו יכול להמציא טרור מרושע כזה !!
|
|
ממש לא נכון השטן בעוד מקומות עם רשעות לא בהכרח יותר קטנה מה שכן בכללי רוב המתעללים לא מגיעים להישגיהם אבל היה ממש לא היחידים נשלח מהאנדרואיד שלי
הספרן, "מצדיק רשע ומרשיע צדיק - תועבת ה' גם שניהם." אתה שוב ושוב מצדיק את ההתנהלות הנוגדת כל מוסר אנושי בסיסי, מקוממת ומגעילה! של גור נדל"ן והעומד בראשה. לא! אינני מוכן להיות פוליטקל קורקט ולטעון שזה רק העסקנים והוועד.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 08:32 |
|
| |
| momeir כתב: |  | momeir
| יצחקהספרן כתב: |  | | שרית560 כתבה: |  |
| קלעפער כתב: |  | אגב, באיזו חסידות הגיעו לניתוק מכוון מלמעלה עם בני משפחות? מי? סלונים? מי עוד? לי לא מוכר. |
|
אף מקום ואף חסידות !! לכאורה רק מוח מעוות שמחונך על שתי דיברות אנכי ולא יהיה לך!! ואלס איז אונזרע הכול שלנו יכול להמציא טרור מרושע כזה !!
|
|
ממש לא נכון השטן בעוד מקומות עם רשעות לא בהכרח יותר קטנה מה שכן בכללי רוב המתעללים לא מגיעים להישגיהם אבל היה ממש לא היחידים נשלח מהאנדרואיד שלי_________________ |
|
הספרן, "מצדיק רשע ומרשיע צדיק - תועבת ה' גם שניהם." אתה שוב ושוב מצדיק את ההתנהלות הנוגדת כל מוסר אנושי בסיסי, מקוממת ומגעילה! של גור נדל"ן והעומד בראשה. לא! אינני מוכן להיות פוליטקל קורקט ולטעון שזה רק העסקנים והוועד.
|
|
אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה, אין לך בדל ראיה לגבי האדמור, העסקנים אכן פושעים ואינני מגן עליהם אלא להיפך, רק אתה רוצה להפיל צדיק עם רשע. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-23/6/2020 08:52 |
|
| |
יכול להיות שהאדמור מגור צדיק בבין אדם למקום. יכול להיות. אבל בבין אדם לחברו? אם זה נקרא צדיק - אין רשעים בעולם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 10:41 |
|
| |
| פדהאל כתב: |  | | חחחחח |
|
מסתבר שמספיקה אות אחת לבטא את המסכנות של פותח האשכול. הוא פתח אשכול, ומהר מאד התברר לו [או שלכולם מלבדו] שהוא הגולם [במחילה] כמעט היחיד במעגל אבל הוא ממשיך לרקוד ולפזז בעוז למגינת לב חבריו הצופים בו מרחוק ולרווחת רב מוחלט של חברי הפורום כאן [שמשקף את הקורה גם ברחוב].
תמשיך, אתה תותח!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 11:50 |
|
| |
בניגוד לכותרת האשכול, לא נראה לי שיש בפורום נציגים לר' שאול. הכותבים ברובם הם פשוט שונאי גור, ללא קשר מי מנהיג את החצר. בטוחני שגם אם שר ההיסטוריה היה ממנה את ר' שאול לאדמו"ר עם פטירת אביו, אותם כותבים, [ובעיקר כותבות] היו מחרפים ומגדפים באותה מידה את החסידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 11:52 |
|
| |
| שחור_כתום כתב: |  | יכול להיות שהאדמור מגור צדיק בבין אדם למקום. יכול להיות. אבל בבין אדם לחברו? אם זה נקרא צדיק - אין רשעים בעולם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רק לתקן. אין דבר כזה להיות צדיק רק בבין אדם למקום.
"כי הקדוש ברוך הוא חפץ יותר במצוות שיעשה בהם גם רצון הבריות, מבמצוות שבין אדם לקונו" (הרא"ש בתחילת מסכת פאה)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 12:06 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | בניגוד לכותרת האשכול, לא נראה לי שיש בפורום נציגים לר' שאול. הכותבים ברובם הם פשוט שונאי גור, ללא קשר מי מנהיג את החצר. בטוחני שגם אם שר ההיסטוריה היה ממנה את ר' שאול לאדמו"ר עם פטירת אביו, אותם כותבים, [ובעיקר כותבות] היו מחרפים ומגדפים באותה מידה את החסידות.
|
| רק אם הוא היה מתנהג כמו הבן דוד שלו.
רי"א אלתר התנהג בצורה שגרמה לכולם לשנוא אותו. ממש לא מחייב שר"ש היה מתנהג כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 15:43 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | מסתבר שמספיקה אות אחת לבטא את המסכנות של פותח האשכול. הוא פתח אשכול, ומהר מאד התברר לו [או שלכולם מלבדו] שהוא הגולם [במחילה] כמעט היחיד במעגל אבל הוא ממשיך לרקוד ולפזז בעוז למגינת לב חבריו הצופים בו מרחוק ולרווחת רב מוחלט של חברי הפורום כאן [שמשקף את הקורה גם ברחוב].
|
|
ויפה הגיבו לך כאן
אתה, מסתבר, הממורמר היחיד מחסידי ר' שאול בפורום כל היתר שנאו את גור עוד לפני שר' שאול חשב לעזוב את גור
אבל מכיון וכנראה עברנו כאן כולנו את גיל הטיפש עשרה בו אתה שרוי, אגלה לך שלא ממש מעניין אותי כמה כאן חושבים כמוני, אני כתבתי את מה שנראה לי לנכון
שמע לעצתי, ותפסיק לעשות בושות לציבור אותו אתה מנסה לייצג בצורה מבזה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 16:12 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | בניגוד לכותרת האשכול, לא נראה לי שיש בפורום נציגים לר' שאול. הכותבים ברובם הם פשוט שונאי גור, ללא קשר מי מנהיג את החצר. בטוחני שגם אם שר ההיסטוריה היה ממנה את ר' שאול לאדמו"ר עם פטירת אביו, אותם כותבים, [ובעיקר כותבות] היו מחרפים ומגדפים באותה מידה את החסידות.
|
|
זה נכון אבל לא מדויק. נכון, שאת אף אחד כאן לא מעניינת "אהדת ר' שאול" אלא שנאת גור. אבל כלל לא בטוח שאם ר' שאול היה אדמו"ר מגור (או לחילופין אם הפנ"מ היה זוכה לאריכות ימים), שנאת גור היתה קיימת ברמה שהיא קיימת היום.
לגבי ר' שאול, קשה מאוד לבחון את זה, כי הוא מעולם לא כיהן בתפקיד פוליטי-ציבורי משמעותי, ולכן אין לדעת מה היה דפוס ההתנהלות שלו.
אבל הפנ"מ, היה רב-מג בלתת לקהלים ולרבנים תחושת שיתוף וסיפוק, ובהחלט היה יכול להנמיך באופן דרמטי את אש השנאה לגור.
תוקן על ידי פצקו ב- 23/06/2020 16:19:39
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 17:18 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | מסתבר שמספיקה אות אחת לבטא את המסכנות של פותח האשכול. הוא פתח אשכול, ומהר מאד התברר לו [או שלכולם מלבדו] שהוא הגולם [במחילה] כמעט היחיד במעגל אבל הוא ממשיך לרקוד ולפזז בעוז למגינת לב חבריו הצופים בו מרחוק ולרווחת רב מוחלט של חברי הפורום כאן [שמשקף את הקורה גם ברחוב].
ויפה הגיבו לך כאן
אתה, מסתבר, הממורמר היחיד מחסידי ר' שאול בפורום כל היתר שנאו את גור עוד לפני שר' שאול חשב לעזוב את גור
אבל מכיון וכנראה עברנו כאן כולנו את גיל הטיפש עשרה בו אתה שרוי, אגלה לך שלא ממש מעניין אותי כמה כאן חושבים כמוני, אני כתבתי את מה שנראה לי לנכון
שמע לעצתי, ותפסיק לעשות בושות לציבור אותו אתה מנסה לייצג בצורה מבזה |
|
בינתיים המגיבים כאן ובאשכולות נוספים בזים לך ולמה שאתה מייצג [כמובן שזה שיקוף למה שקורה ברחוב היהודי בארץ ובעולם]. ואגב אתה מוזמן לקרוא בשקיקה דברים שכתבתי כאן בפורום לפני 10 שנים לפני שאתה קובע מי אני [וכבר קבעת יותר מפעם אחת דמויות שונות לגבי].
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 00:01 |
|
| |
|
|
ממש לא נכון !! לרב שאול אלתר יש הרבה אוהדים בציבור הרחב!! ליטאים ספרדים חוצנקים מודרנים וחובשי כיפה סרוגה ואם הוא היה אדמור !! לחסידות גור לא היתה תדמית נוראית כל כך !! המלחמה המטורפת וההזויה נגד הרב שאול אלתר וחסידיו הורידה את התדמית של גור נדלן לשפל המדרגה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 00:45 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | |
|
שרית560, הפורום עושה לך לא טוב. תראי איך תוך כמה הודעות את מתדרדרת לזלזול פוגעני בתלמיד חכם עצום. וקוראת לו "הרב שאול אלתר" כמו לכל יהודי פשוט. כדאי שתרחיקי את עצמך מכאן מהר...
תוקן על ידי מיאניומשמי ב- 24/06/2020 00:46:08
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 00:50 |
|
| |
אם הוא היה אדמו"ר מגור את ושכמותך הייתם תוקפים אותו לא פחות. מעולם לא ראיתי ש'כבוד תלמידי חכמים' הוא המניע לתגובותייך ולהשקפת עולמך. וכי עולה על דעת מישהו שר' שאול כאדמו"ר מגור היה משנה משהו מצביונה של החסידות?! בדיוק כמו שאביו הפני מנחם לא שינה, גם הוא לא היה רואה צורך לשנות. את תמיד תוקפת את מוסדות החינוך החרדיים על היותם נאמנים למסורת רבת שנים, ועל אי כניעתם לשטיפת המוח של חובבי האקדמיה. עולה בדעתך שר' שאול כאדמו"ר היה משנה את צביון מוסדות החינוך של החסידות שכולם על טהרת הקודש?! הרי גם כיום מוסדותיו לא עונים לאף אחת מדרישותייך מהמוסדות התורניים. יתירה מזאת, אל מוסדותיו הצטרף גם בית חינוך בשפת האידיש, דבר שבודאי לא תואם את הלך הרוח המשקף את תגובותייך. אלא מה, שנאה נושנה ואובססיבית לחצר גור, מדריכה אותך ושכמותך, והיא המניע היחידי לתגובות חסרות הפרופורציה שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 02:37 |
|
| |
זה שקר של אגוזים. את הפני מנחם העריצו בכל שכבות הציבור. שלא לדבר על הבית ישראל (למרות הביקורת מחוגים חשובים על התקנות) עם הלב שמחה היה מחלוקת עם הליטאים, אבל כלל הציבור, ודאי החסידי, העריכו מאד.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 11:04 |
|
| |
את האדמורים זצ"ל מגור בודאי שהעריכו והעריצו. ולמרות זאת תמיד היתה 'סלידה' מחס"ג. סלידה שנבעה בעיקר מסיבות פוליטיות, אי השלמה על השליטה באגו"י וכדו'. אני עוד זוכר את המאבק כנגדם בבחירות הפנימיות בתשל"ו, ועאכ"ו את הבחירות בתשמ"ט. נכון, שכנגד הבית ישראל זצ"ל לא העיזו לדבר, אבל נגד הלב שמחה ונגד אחיו בעת שהיה רה"י, דיברו בזלזול מופגן ובעוינות. הביטויים: 'כל דאלים גור' ו'אנכי ולא יהיה לך' לא נולדו בשנות כהונת הרבי הנוכחי. מספיק לעבור ברפרוף על היסטורית ההודעות של כותבים מסויימים בנושאי גור, כדי להבין שלא כבוד התורה של רה"י ר' שאול, עומד מול עיניהם, אלא שנאה חולנת ואובססיבית לחסידות גור.
|
|
|
|
|