| נשלח ב-23/6/2020 01:07 |
|
| |
מישהו יודע איך מחליטים במקרה של לבטים ?
נגיד שהאישיות שלה טובה, הגוף מדהים, הפנים שלה לא משהו, יש בכל זאת התלהבות כי כזה אישיות חיפשתי, וזה מביא אותי לרצות, מצד שני אני לא רוצה ליפול עם אחת עם פנים על הפנים, ואז אתחרט בהמשך, מה עושים, עוד פגישה ?.... יש לציין שהייתי מתחתן איתה ללילה אחד בכיף. תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 01:30 |
|
| |
נ. ב. הפנים שלה קצת דוחות אותי, מצד שני השכל והרגש רוצים, נישן על זה לילה.. לילה טוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 02:45 |
|
| |
| רציף כתב: |  | נגיד שהאישיות שלה טובה, הגוף מדהים, הפנים שלה לא משהו, יש בכל זאת התלהבות כי כזה אישיות חיפשתי, וזה מביא אותי לרצות, מצד שני אני לא רוצה ליפול עם אחת עם פנים על הפנים, ואז אתחרט בהמשך, מה עושים, עוד פגישה ?.... יש לציין שהייתי מתחתן איתה ללילה אחד בכיף. תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה זה אומר לא משהו? היא דוחה אותך ממש? אני חושבת שתעשה עוד פגישה אחת.. זה הדבר הכי מומלץ, אחר כך- כל החלטה שתקבל תבוא בלב שלם יותר, מאשר שתוריד עכשיו ואחר כך תתחרט- אולי זו הייתה הבחורה שלי/אולי זה לא כל כך נורא המראה שלה וכו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 08:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 10:51 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | נגיד שהאישיות שלה טובה, הגוף מדהים, הפנים שלה לא משהו, יש בכל זאת התלהבות כי כזה אישיות חיפשתי, וזה מביא אותי לרצות, מצד שני אני לא רוצה ליפול עם אחת עם פנים על הפנים, ואז אתחרט בהמשך, מה עושים, עוד פגישה ?.... יש לציין שהייתי מתחתן איתה ללילה אחד בכיף. תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה זה אומר לא משהו? היא דוחה אותך ממש? אני חושבת שתעשה עוד פגישה אחת.. זה הדבר הכי מומלץ, אחר כך- כל החלטה שתקבל תבוא בלב שלם יותר, מאשר שתוריד עכשיו ואחר כך תתחרט- אולי זו הייתה הבחורה שלי/אולי זה לא כל כך נורא המראה שלה וכו'... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 10:52 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
השאלה היא האם אתה מסוגל ללכת איתה ביחד ברחוב בלי להתבייש
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 11:01 |
|
| |
אני מנסה לבדוק בדחיה עצמה אם זה קריטי, הרי בחיים, אנחנו יודעים להתמודד יפה יפה אם אנשים ומצבים דוחים קצת ודוחים הרבה, נכון שעם הבת זוג עושים אהבה, ועדיין, אדם בריא יודע להתעלות, ואפשרי שיהיה תשוקה ואהבה עזה למישהי עם ליקוי חיצוני, אז השאלה לגביי, וזו שאלה קשה, יש חלק גדול שהוא מדהים, ויש חלק קטן שהוא לא נראה טוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 11:07 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אני מנסה לבדוק בדחיה עצמה אם זה קריטי, הרי בחיים, אנחנו יודעים להתמודד יפה יפה אם אנשים ומצבים דוחים קצת ודוחים הרבה, נכון שעם הבת זוג עושים אהבה, ועדיין, אדם בריא יודע להתעלות, ואפשרי שיהיה תשוקה ואהבה עזה למישהי עם ליקוי חיצוני, אז השאלה לגביי, וזו שאלה קשה, יש חלק גדול שהוא מדהים, ויש חלק קטן שהוא לא נראה טוב נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ואוו זה קשה.... אולי תצחק- אבל הייתי מציעה לך לעשות שלושה טורים (זה משהו שקראתי איפה שהוא בעניין אחר אבל אולי זה יעזור גם פה)... הראשון- אוהב, השני- יכול להתגבר- השלישי- לא אוהב... תעשה לך בכל טור, מה הדברים הטובים שאתה רואה בה.. למה אתה מתחבר באישיות שלה, ולהיפך- מה מפריע לך... אחרי שתעשה את זה, תנסה לראות מה אתה יכול להעביר מהטור של - "לא אוהב" לטור של "יכול להתגבר"- אם לא תצליח להתגבר על זה, כנראה שזה חשוב וקריטי בשבילך.. ואם בהמשך, תצליח להעביר מ"יכול להתגבר" ל-"אוהב", אז כבר לא תהיה לך התלבטות ;) והאהבה תנצח ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 11:26 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| סתםבחור כתב: |  |
השאלה היא האם אתה מסוגל ללכת איתה ביחד ברחוב בלי להתבייש
|
|
כן, זה לא המדד
|
|
אם אתה מתבייש ללכת איתה ברחוב אז זה לא מתאים לפי כל קנה מידה. אין מציאת חן בכלל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 11:30 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
אני מנסה לבדוק בדחיה עצמה אם זה קריטי,
הרי בחיים, אנחנו יודעים להתמודד יפה יפה אם אנשים ומצבים דוחים קצת ודוחים הרבה, נכון שעם הבת זוג עושים אהבה, ועדיין, אדם בריא יודע להתעלות, ואפשרי שיהיה תשוקה ואהבה עזה למישהי עם ליקוי חיצוני, אז השאלה לגביי, וזו שאלה קשה, יש חלק גדול שהוא מדהים, ויש חלק קטן שהוא לא נראה טוב
|
|
אל תאמין לשקר הזה. אדם בריא יודע שזוגיות טובה קיימת *רק* אם יש משיכה. תדע לך שגם מה שמדריכים בחורים שגם אם אין ממש משיכה אבל יש מציאת חן זה בסדר, זה גם גבולי! צריך לבדוק טוב טוב האם יש מציאת חן וללכת על זה כי אולי משיכה זה רק שלוש אחוז מהקשר אבל זה השלוש אחוז הראשונים! בקיצור עזוב שניה את מה שחינכו אותך, כיף לך איתה? אתה נמשך אליה? רוצה לגעת בה? נעים לך ללכת איתה ברחוב? שום דבר לא ישתנה בהמשך, אותי משהו קיים ישתפר אבל מה שלא קיים לא יווצר. אל תקשיב לעצות של אנשים שאומרים לך מה לעשות כי בסופו של דבר אתה תתחתן איתה ולא הם. תקשיב לעצמך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 11:40 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אני מנסה לבדוק בדחיה עצמה אם זה קריטי, הרי בחיים, אנחנו יודעים להתמודד יפה יפה אם אנשים ומצבים דוחים קצת ודוחים הרבה, נכון שעם הבת זוג עושים אהבה, ועדיין, אדם בריא יודע להתעלות, ואפשרי שיהיה תשוקה ואהבה עזה למישהי עם ליקוי חיצוני, אז השאלה לגביי, וזו שאלה קשה, יש חלק גדול שהוא מדהים, ויש חלק קטן שהוא לא נראה טוב נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ואוו זה קשה.... אולי תצחק- אבל הייתי מציעה לך לעשות שלושה טורים (זה משהו שקראתי איפה שהוא בעניין אחר אבל אולי זה יעזור גם פה)... הראשון- אוהב, השני- יכול להתגבר- השלישי- לא אוהב... תעשה לך בכל טור, מה הדברים הטובים שאתה רואה בה.. למה אתה מתחבר באישיות שלה, ולהיפך- מה מפריע לך... אחרי שתעשה את זה, תנסה לראות מה אתה יכול להעביר מהטור של - "לא אוהב" לטור של "יכול להתגבר"- אם לא תצליח להתגבר על זה, כנראה שזה חשוב וקריטי בשבילך.. ואם בהמשך, תצליח להעביר מ"יכול להתגבר" ל-"אוהב", אז כבר לא תהיה לך התלבטות ;) והאהבה תנצח ;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 12:27 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | נגיד שהאישיות שלה טובה, הגוף מדהים, הפנים שלה לא משהו, יש בכל זאת התלהבות כי כזה אישיות חיפשתי, וזה מביא אותי לרצות, מצד שני אני לא רוצה ליפול עם אחת עם פנים על הפנים, ואז אתחרט בהמשך, מה עושים, עוד פגישה ?....יש לציין שהייתי מתחתן איתה ללילה אחד בכיף.תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מה זה אומר לא משהו? היא דוחה אותך ממש?אני חושבת שתעשה עוד פגישה אחת.. זה הדבר הכי מומלץ, אחר כך- כל החלטה שתקבל תבוא בלב שלם יותר, מאשר שתוריד עכשיו ואחר כך תתחרט- אולי זו הייתה הבחורה שלי/אולי זה לא כל כך נורא המראה שלה וכו'... |
|
|
|
בחורה יוצאת לפגישה ללא איפור?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 21:53 |
|
| |
בס"ד יש כאלו בנות  רציף אמרת באשכול היופי שהכי טוב טבעי....אז קיבלת...  אם ציינת שהיית מתחתן איתה ליום אחד,משמע שהיא לא דוחה אותך! תנסה עוד פגישה אחת ותראה בלי לחפש חיסרונות! לבוא עם עין טובה וחיובית אך אם עדיין הפנים דוחות? לדעתי לא כדאי להמשיך! אני אישית? לא הייתי רוצה להינשא לגבר שחושב כך עלי בסתר ליבו! יש לה גבר אחד בחיים ומגיע לה גבר שאוהב אותה פנימית וחיצונית!ומחמיא לה על כך בחיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 01:43 |
|
| |
תחשוב על הבחורה ... אל תעשה לה עוול להתחתן עם מישהו שמגדיר אותה "קצת דוחה"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 09:11 |
|
| |
האמת שזה אסור לפי התורה "אסור לאדם לישא אישה בלי שיראנה שמא יראה בה דבר מגונה ותתגנה עליו ורחמנא אמר ואהבת לרעך כמוך". היום משום מה יש נטייה להיות יותר צדיקים מהגמרא ולומר שרק האופי קובע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 10:46 |
|
| |
|
ואוו זה קשה.... אולי תצחק- אבל הייתי מציעה לך לעשות שלושה טורים (זה משהו שקראתי איפה שהוא בעניין אחר אבל אולי זה יעזור גם פה)... הראשון- אוהב, השני- יכול להתגבר- השלישי- לא אוהב... תעשה לך בכל טור, מה הדברים הטובים שאתה רואה בה.. למה אתה מתחבר באישיות שלה, ולהיפך- מה מפריע לך... אחרי שתעשה את זה, תנסה לראות מה אתה יכול להעביר מהטור של - "לא אוהב" לטור של "יכול להתגבר"- אם לא תצליח להתגבר על זה, כנראה שזה חשוב וקריטי בשבילך.. ואם בהמשך, תצליח להעביר מ"יכול להתגבר" ל-"אוהב", אז כבר לא תהיה לך התלבטות ;) והאהבה תנצח ;) |
|
רעיון מעניין, תודה, זה ממש לא נראה לי, כי כל השאר בסדר, אפגש איתה ואראה. הקטע שנפגשנו באיזה גן בערב עקב הקורונה, והאור לא היה אור חזק מספיק, נראה מה נעשה, יש שמה קטע כן מואר נראה לי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|