|
|
| נשלח ב-24/6/2020 10:47 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
השאלה היא האם אתה מסוגל ללכת איתה ביחד ברחוב בלי להתבייש
|
|
כן, זה לא המדד
|
|
אם אתה מתבייש ללכת איתה ברחוב אז זה לא מתאים לפי כל קנה מידה. אין מציאת חן בכלל
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 10:56 |
|
| |
אני מנסה לבדוק בדחיה עצמה אם זה קריטי,
הרי בחיים, אנחנו יודעים להתמודד יפה יפה אם אנשים ומצבים דוחים קצת ודוחים הרבה, נכון שעם הבת זוג עושים אהבה, ועדיין, אדם בריא יודע להתעלות, ואפשרי שיהיה תשוקה ואהבה עזה למישהי עם ליקוי חיצוני, אז השאלה לגביי, וזו שאלה קשה, יש חלק גדול שהוא מדהים, ויש חלק קטן שהוא לא נראה טוב
|
|
אל תאמין לשקר הזה. אדם בריא יודע שזוגיות טובה קיימת *רק* אם יש משיכה. תדע לך שגם מה שמדריכים בחורים שגם אם אין ממש משיכה אבל יש מציאת חן זה בסדר, זה גם גבולי! צריך לבדוק טוב טוב האם יש מציאת חן וללכת על זה כי אולי משיכה זה רק שלוש אחוז מהקשר אבל זה השלוש אחוז הראשונים! בקיצור עזוב שניה את מה שחינכו אותך, כיף לך איתה? אתה נמשך אליה? רוצה לגעת בה? נעים לך ללכת איתה ברחוב? שום דבר לא ישתנה בהמשך, אותי משהו קיים ישתפר אבל מה שלא קיים לא יווצר. אל תקשיב לעצות של אנשים שאומרים לך מה לעשות כי בסופו של דבר אתה תתחתן איתה ולא הם. תקשיב לעצמך
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 11:12 |
|
| |
אני מנסה לבדוק בדחיה עצמה אם זה קריטי,
הרי בחיים, אנחנו יודעים להתמודד יפה יפה אם אנשים ומצבים דוחים קצת ודוחים הרבה, נכון שעם הבת זוג עושים אהבה, ועדיין, אדם בריא יודע להתעלות, ואפשרי שיהיה תשוקה ואהבה עזה למישהי עם ליקוי חיצוני, אז השאלה לגביי, וזו שאלה קשה, יש חלק גדול שהוא מדהים, ויש חלק קטן שהוא לא נראה טוב
|
|
אל תאמין לשקר הזה. אדם בריא יודע שזוגיות טובה קיימת *רק* אם יש משיכה. תדע לך שגם מה שמדריכים בחורים שגם אם אין ממש משיכה אבל יש מציאת חן זה בסדר, זה גם גבולי! צריך לבדוק טוב טוב האם יש מציאת חן וללכת על זה כי אולי משיכה זה רק שלוש אחוז מהקשר אבל זה השלוש אחוז הראשונים! בקיצור עזוב שניה את מה שחינכו אותך, כיף לך איתה? אתה נמשך אליה? רוצה לגעת בה? נעים לך ללכת איתה ברחוב? שום דבר לא ישתנה בהמשך, אותי משהו קיים ישתפר אבל מה שלא קיים לא יווצר. אל תקשיב לעצות של אנשים שאומרים לך מה לעשות כי בסופו של דבר אתה תתחתן איתה ולא הם. תקשיב לעצמך
|
|
מדריכים את הבחור לפי הרוב המכריע/הגדול, לרוב הגדול זה מספיק שיש מציאת חן, יש הרבה שיש להם פחד שמשתק אותם, והם לעולם לא יגיעו למשיכה, ולכן זה רעיון טוב שמדברים על מציאת חן + אין דחיה. יועץ או רב טוב יודע לייעץ באופן פרטני, יש רבים שלא יודעים ליעץ, והם מיעצים כן לגשת בזמן שאסור לגשת, זה קורה למשל אצל אנשים רגישים שהם נרתעים איפשהו ממראה מסוים , הם מגיעים לרב אדיוט שמציע להם כן לגשת, והעסק לא מצליח. בדרך כלל הגישה הזאת נכונה מציאת חן + אין דחיה = אהבה גדולה אחרי הנישואין נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 11:13 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | נגיד שהאישיות שלה טובה, הגוף מדהים, הפנים שלה לא משהו, יש בכל זאת התלהבות כי כזה אישיות חיפשתי, וזה מביא אותי לרצות, מצד שני אני לא רוצה ליפול עם אחת עם פנים על הפנים, ואז אתחרט בהמשך, מה עושים, עוד פגישה ?....יש לציין שהייתי מתחתן איתה ללילה אחד בכיף.תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מה זה אומר לא משהו? היא דוחה אותך ממש?אני חושבת שתעשה עוד פגישה אחת.. זה הדבר הכי מומלץ, אחר כך- כל החלטה שתקבל תבוא בלב שלם יותר, מאשר שתוריד עכשיו ואחר כך תתחרט- אולי זו הייתה הבחורה שלי/אולי זה לא כל כך נורא המראה שלה וכו'... |
|
|
|
בחורה יוצאת לפגישה ללא איפור? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 11:16 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד יש כאלו בנות  רציף אמרת באשכול היופי שהכי טוב טבעי....אז קיבלת...  אם ציינת שהיית מתחתן איתה ליום אחד,משמע שהיא לא דוחה אותך! תנסה עוד פגישה אחת ותראה בלי לחפש חיסרונות! לבוא עם עין טובה וחיובית אך אם עדיין הפנים דוחות? לדעתי לא כדאי להמשיך! אני אישית? לא הייתי רוצה להינשא לגבר שחושב כך עלי בסתר ליבו! יש לה גבר אחד בחיים ומגיע לה גבר שאוהב אותה פנימית וחיצונית!ומחמיא לה על כך בחיים  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 11:19 |
|
| |
האמת שזה אסור לפי התורה "אסור לאדם לישא אישה בלי שיראנה שמא יראה בה דבר מגונה ותתגנה עליו ורחמנא אמר ואהבת לרעך כמוך". היום משום מה יש נטייה להיות יותר צדיקים מהגמרא ולומר שרק האופי קובע
|
|
זה לא נכון. גם בבתים הכי אדוקים שואלים את הבחור/ה ורוצים לשמוע מפורש האם יש מציאת חן. ומבהירים להם שההחלטה היא שלהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 14:09 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אני מנסה לבדוק בדחיה עצמהאם זה קריטי,הרי בחיים, אנחנו יודעים להתמודדיפה יפה אם אנשים ומצבים דוחים קצת ודוחים הרבה, נכון שעם הבת זוג עושים אהבה, ועדיין,אדם בריא יודע להתעלות,ואפשרי שיהיה תשוקה ואהבה עזה למישהי עם ליקוי חיצוני,אז השאלה לגביי,וזו שאלה קשה,יש חלק גדול שהוא מדהים,ויש חלק קטן שהוא לא נראה טוב נשלח מהאנדרואיד שלי |
| ואוו זה קשה....אולי תצחק- אבל הייתי מציעה לך לעשות שלושה טורים (זה משהו שקראתי איפה שהוא בעניין אחר אבל אולי זה יעזור גם פה)...הראשון- אוהב, השני- יכול להתגבר- השלישי- לא אוהב...תעשה לך בכל טור, מה הדברים הטובים שאתה רואה בה.. למה אתה מתחבר באישיות שלה, ולהיפך- מה מפריע לך...אחרי שתעשה את זה, תנסה לראות מה אתה יכול להעביר מהטור של - "לא אוהב" לטור של "יכול להתגבר"- אם לא תצליח להתגבר על זה, כנראה שזה חשוב וקריטי בשבילך..ואם בהמשך, תצליח להעביר מ"יכול להתגבר" ל-"אוהב", אז כבר לא תהיה לך התלבטות ;) והאהבה תנצח ;) |
|
רעיון מעניין, תודה, זה ממש לא נראה לי, כי כל השאר בסדר, אפגש איתה ואראה. הקטע שנפגשנו באיזה גן בערב עקב הקורונה, והאור לא היה אור חזק מספיק, נראה מה נעשה, יש שמה קטע כן מואר נראה לי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תיפגשו בשעה מוקדמת יותר...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 23:14 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אני מנסה לבדוק בדחיה עצמהאם זה קריטי,הרי בחיים, אנחנו יודעים להתמודדיפה יפה אם אנשים ומצבים דוחים קצת ודוחים הרבה, נכון שעם הבת זוג עושים אהבה, ועדיין,אדם בריא יודע להתעלות,ואפשרי שיהיה תשוקה ואהבה עזה למישהי עם ליקוי חיצוני,אז השאלה לגביי,וזו שאלה קשה,יש חלק גדול שהוא מדהים,ויש חלק קטן שהוא לא נראה טוב נשלח מהאנדרואיד שלי |
| ואוו זה קשה....אולי תצחק- אבל הייתי מציעה לך לעשות שלושה טורים (זה משהו שקראתי איפה שהוא בעניין אחר אבל אולי זה יעזור גם פה)...הראשון- אוהב, השני- יכול להתגבר- השלישי- לא אוהב...תעשה לך בכל טור, מה הדברים הטובים שאתה רואה בה.. למה אתה מתחבר באישיות שלה, ולהיפך- מה מפריע לך...אחרי שתעשה את זה, תנסה לראות מה אתה יכול להעביר מהטור של - "לא אוהב" לטור של "יכול להתגבר"- אם לא תצליח להתגבר על זה, כנראה שזה חשוב וקריטי בשבילך..ואם בהמשך, תצליח להעביר מ"יכול להתגבר" ל-"אוהב", אז כבר לא תהיה לך התלבטות ;) והאהבה תנצח ;) |
|
רעיון מעניין, תודה, זה ממש לא נראה לי, כי כל השאר בסדר, אפגש איתה ואראה. הקטע שנפגשנו באיזה גן בערב עקב הקורונה, והאור לא היה אור חזק מספיק, נראה מה נעשה, יש שמה קטע כן מואר נראה לי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תיפגשו בשעה מוקדמת יותר... |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2020 00:55 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | רציף כתב: |  | נגיד שהאישיות שלה טובה, הגוף מדהים, הפנים שלה לא משהו, יש בכל זאת התלהבות כי כזה אישיות חיפשתי, וזה מביא אותי לרצות, מצד שני אני לא רוצה ליפול עם אחת עם פנים על הפנים, ואז אתחרט בהמשך, מה עושים, עוד פגישה ?....יש לציין שהייתי מתחתן איתה ללילה אחד בכיף.תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מה זה אומר לא משהו? היא דוחה אותך ממש?אני חושבת שתעשה עוד פגישה אחת.. זה הדבר הכי מומלץ, אחר כך- כל החלטה שתקבל תבוא בלב שלם יותר, מאשר שתוריד עכשיו ואחר כך תתחרט- אולי זו הייתה הבחורה שלי/אולי זה לא כל כך נורא המראה שלה וכו'... |
|
|
| בחורה יוצאת לפגישה ללא איפור? |
|
|
|
זה חובה.... אלא אם כן, הבחורה נראית נדיר שהיא לא צריכה איפור... תמיד צריך להיראות קצת מעבר... ולאט לאט מפגישה לפגישה מגיעים עם המראה הטבעי יותר.... יש לי מורה שהיא מארחת אצלה זוגות לפגישות, והיא לא מוכנה שהבחור יכנס לבית, אם הבחורה לא מאופרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2020 01:04 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | רציף כתב: |  | אני מנסה לבדוק בדחיה עצמהאם זה קריטי,הרי בחיים, אנחנו יודעים להתמודדיפה יפה אם אנשים ומצבים דוחים קצת ודוחים הרבה, נכון שעם הבת זוג עושים אהבה, ועדיין,אדם בריא יודע להתעלות,ואפשרי שיהיה תשוקה ואהבה עזה למישהי עם ליקוי חיצוני,אז השאלה לגביי,וזו שאלה קשה,יש חלק גדול שהוא מדהים,ויש חלק קטן שהוא לא נראה טוב נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רעיון מעניין, תודה,זה ממש לא נראה לי,כי כל השאר בסדר,אפגש איתה ואראה.הקטע שנפגשנו באיזה גן בערבעקב הקורונה,והאור לא היה אור חזק מספיק,נראה מה נעשה,יש שמה קטע כן מואר נראה לי נשלח מהאנדרואיד שלי |
| תיפגשו בשעה מוקדמת יותר... |
|
|
| חחח תודה... ובכיף גדול..
תוקן על ידי סטאטית ב- 25/06/2020 01:04:51
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 02:19 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | רציף כתב: |  | נגיד שהאישיות שלה טובה, הגוף מדהים, הפנים שלה לא משהו, יש בכל זאת התלהבות כי כזה אישיות חיפשתי, וזה מביא אותי לרצות, מצד שני אני לא רוצה ליפול עם אחת עם פנים על הפנים, ואז אתחרט בהמשך, מה עושים, עוד פגישה ?....יש לציין שהייתי מתחתן איתה ללילה אחד בכיף.תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
זה חובה.... אלא אם כן, הבחורה נראית נדיר שהיא לא צריכה איפור... תמיד צריך להיראות קצת מעבר... ולאט לאט מפגישה לפגישה מגיעים עם המראה הטבעי יותר.... יש לי מורה שהיא מארחת אצלה זוגות לפגישות, והיא לא מוכנה שהבחור יכנס לבית, אם הבחורה לא מאופרת... |
|
בס"ד אני אישית?לא מורידה רף.אצלי תמיד זה כמו פגישה ראשונה...  עם הבחור האחרון למשל?כמעט לכבוד כל פגישה עוד קניתי שמלה חדשה... אני חושבת שתמיד טוב לבוא מטופח ויפה ולכבד את המעמד  . נסיכה תמיד צריכה להיראות נסיכה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/06/2020 02:26:09
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 03:10 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | רציף כתב: |  | נגיד שהאישיות שלה טובה, הגוף מדהים, הפנים שלה לא משהו, יש בכל זאת התלהבות כי כזה אישיות חיפשתי, וזה מביא אותי לרצות, מצד שני אני לא רוצה ליפול עם אחת עם פנים על הפנים, ואז אתחרט בהמשך, מה עושים, עוד פגישה ?....יש לציין שהייתי מתחתן איתה ללילה אחד בכיף.תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
| זה חובה.... אלא אם כן, הבחורה נראית נדיר שהיא לא צריכה איפור...תמיד צריך להיראות קצת מעבר...ולאט לאט מפגישה לפגישה מגיעים עם המראה הטבעי יותר....יש לי מורה שהיא מארחת אצלה זוגות לפגישות, והיא לא מוכנה שהבחור יכנס לבית, אם הבחורה לא מאופרת... |
|
בס"ד אני אישית?לא מורידה רף.אצלי תמיד זה כמו פגישה ראשונה...  עם הבחור האחרון למשל?כמעט לכבוד כל פגישה עוד קניתי שמלה חדשה... אני חושבת שתמיד טוב לבוא מטופח ויפה ולכבד את המעמד  . נסיכה תמיד צריכה להיראות נסיכה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/06/2020 02:26:09 |
|
אני אתקן את עצמי- לא טבעי יותר מבחינת איפור- אלא מבחינת מראה כללי, יש את הקטע הזה שהבחור רוצה לראות איך הבחורה מתלבשת גם ביום יום.. אני אישית עדיין לא יודעת מה אני אעשה, אבל ככה הבנתי מחברה שנפגשת-שככה אחד הבחורים שהיא נפגשה איתו רצה..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 03:16 |
|
| |
בס"ד אה הבנתי...חחח מוזר  אף פעם בחורים לא התערבו לי בסגנון לבוש שבחרתי...רק החמיאו לי וזהו  מצחיקים הבחורים היום...כמה בדיקות...אולי גם יבקשו שאגיע עם פיג'מה...הכי טוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 03:18 |
|
| |
בס"ד לדעתי,תבואי איך שנראה לך ונעים לך...ומי ששלך כ"כ יתרגש מעצם קיומך שלא יעניין אותו מה בכלל את לובשת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 12:13 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
|
|
|
|
זה חובה.... אלא אם כן, הבחורה נראית נדיר שהיא לא צריכה איפור... תמיד צריך להיראות קצת מעבר... ולאט לאט מפגישה לפגישה מגיעים עם המראה הטבעי יותר.... יש לי מורה שהיא מארחת אצלה זוגות לפגישות, והיא לא מוכנה שהבחור יכנס לבית, אם הבחורה לא מאופרת... |
|
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/06/2020 02:26:09 |
|
|
|
|
|
|